Jump to content

[Portofoliu] .Timeea

RW Timeea
 Share

Recommended Posts

ai probleme la redimensionare, prima este rip tu doar ai pus textul... probleme mari la text, nu imi place... urmăreste tutoriale sau lasă ps

Acestea sunt unele din creatiile mele in photoshop .

khGVBjM.gifITEImDQ.gifXgkg3V3.gifphoto-88291.gif?_r=143965063211706345_718335054945212_1261193444_n.gi

ZYt0KrZ.png

dWC7Vu8.gif

Si vor mai urma multe altele.

prima poză - ca să redimensionezi un .gif la dimensiuni exacte, folosește Image - Canvas Size.

a doua poză și a treia poză - redimensionarea lasă de dorit, apasă shift + alt când redimensionezi, textul de pe a doua lucrare e oribil, la a treia lucrare ar fi trebui să-l pui pe mărimea 8 None.

a patra poză - nu mai pune texture pe text și stroke, valabil și pentru restul lucrărilor, chiar arată foarte urât.

sfatul meu e să urmărești tutoriale pentru blur / text că nu cred că-ți poți face singură :))

Am sa tin cont de sfaturile voastre, sunt la inceput, cu timpul o sa ma perfectionez cu siguranta! Nu o sa las ps pentru ca imi place sa lucrez in el si accept sfaturi si ajutor ca sa fac sa fie cat mai bune lucrarile mele.

Acestea sunt unele din creatiile mele in photoshop .

khGVBjM.gifITEImDQ.gifXgkg3V3.gifphoto-88291.gif?_r=143965063211706345_718335054945212_1261193444_n.gi

ZYt0KrZ.png

dWC7Vu8.gif

Si vor mai urma multe altele.

Poti pune un Drop Shadow pe text (Layer - Layer Style - Drop Shadow ) Si sa il pui pe 1 0 1.

Pentru font secundar sa folosesti 04b03 sau Visitor.

La redeminsionare sa apesi pe shift si sa tragi de colturi.

La blur sa pui ceva sa se potriveasca pe stock.

Edited by Captain Diamond

​Foarte tari, felicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.