Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Sondaj B-Zone

Kelton
 Share

Sondaj B-Zone  

872 members have voted

1. 1. Ce vârstă aveți?

• Sub 14 ani
      48
    • Între 14-16 ani
      290
    • Între 16-19 ani
      379
    • Peste 19 ani
      153
  2. 2. Cât timp petreceți în medie online pe zi pe serverele noastre?

• Sub 2 ore
      105
    • Între 2 și 4 ore
      283
    • Între 4 și 8 ore
      408
    • Peste 8 ore
      74
  3. 3. Câte conturi dețineți pe serverele noastre?

• 1 cont
      370
    • Între 2 și 4 conturi
      417
    • Peste 4 conturi
      83
  4. 4. În ce măsură sunteți de acord cu afirmația: funcțiile se iau pe pile.

• Total de acord
      201
    • Oarecum de acord
      328
    • Oarecum nu sunt de acord
      164
    • În totalitate nu sunt de acord
      177
  5. 5. Cum considerați că-și fac treaba liderii?

• Slab
      86
    • Așa și așa
      301
    • Bine
      388
    • Foarte bine
      95
  6. 6. Cum considerați că-și fac treaba helperii?

• Slab
      188
    • Așa și așa
      278
    • Bine
      286
    • Foarte bine
      118
  7. 7. Cum considerați că-și fac treaba adminii?

• Slab
      229
    • Așa și așa
      231
    • Bine
      271
    • Foarte bine
      139
  8. 8. Cum considerați că își face treaba Kelton?

• Slab
      62
    • Așa și așa
      98
    • Bine
      287
    • Foarte bine
      423
  9. 9. Cum considerați că își face treaba Bobo?

• Slab
      68
    • Așa și așa
      90
    • Bine
      261
    • Foarte bine
      451
  10. 10. Cum considerați că își fac treaba scripterii?

• Slab
      17
    • Așa și așa
      52
    • Bine
      209
    • Foarte bine
      592
  11. 11. Cum ați aflat de B-Zone?

• Prieteni/cunoștințe
      592
    • Reclamă
      38
    • Email
      5
    • Facebook
      9
    • Youtube
      94
    • Altfel
      132
  12. 12. Cât de important este pentru voi o recomandare a unui server din partea prietenilor sau să jucați pe același server?

• Deloc important
      168
    • Puțin important
      216
    • Destul de important
      324
    • Foarte important
      162
  13. 13. Cât de bine funcționează conexiunea ta de internet către serverele noastre?

• Foarte prost
      33
    • Așa și așa
      109
    • Bine
      332
    • Foarte bine
      396
  14. 14. Dacă ai putea face o singură modificare la un lucru ce ține de serverele noastre, ce ai modifica?

• Ownerul
      21
    • Hostul
      33
    • Adminii
      87
    • Helperii
      32
    • Liderii
      59
    • Scriptul
      12
    • Codatii
      278
    • Jucătorii needucați
      348
  15. 15. Cât de bine pus la punct credeți că este Regulamentul Serverului?

• Nu prea bine
      74
    • Destul de bine
      207
    • Bine
      287
    • Foarte bine
      302
  16. 16. Dacă ați avea șansa de a primi o funcție pe un server de pe o altă comunitate ați părăsi B-Zone pentru ea?

• Da
      40
    • Poate că da
      109
    • Nu
      310
    • Cu siguranță nu
      411
  17. 17. În cazul în care ați jucat și pe alte servere, credeți că B-Zone este mai plăcut decât acele servere?

• Nu am jucat altundeva
      146
    • Nu este mai plăcut
      58
    • Poate că este mai plăcut
      130
    • Cu siguranță este mai plăcut
      536
  18. 18. Care dintre următoarele sisteme vă place cel mai mult?

• Dealership
      131
    • Safe Zone
      52
    • Waruri
      327
    • Evadare din Jail
      134
    • Joburi
      181
    • Shopul
      45
  19. 19. Cât de des faceți DM fără motiv pe serverele noastre?

• Zilnic
      43
    • Destul de des
      31
    • Ocazional
      124
    • Rar
      229
    • Nu fac DM
      443
  20. 20. Ce părere aveți despre jucătorii care înjură?

• Mă scot din sărite
      240
    • Îmi provoacă disconfort
      298
    • Nu mă deranjează
      241
    • Și eu folosesc limbaj vulgar
      91
  21. 21. Credeți că ar fi mai util sa sancționăm cu ban (civilii level 10+) și demitere membrii facțiunilor care înjură?

• Nu, și eu înjur
      158
    • Poate că nu, nu mă deranjează înjurăturile
      196
    • Poate că da, nu îmi prea plac înjurăturile
      185
    • Da, poate așa se învață minte să nu mai înjure
      331
  22. 22. Ați dori să dețineți o funcție pe vreun server, dacă da, care?

• Nu doresc funcții
      163
    • Lider
      380
    • Helper
      142
    • Admin
      185
  23. 23. Cât de eficiente credeți că sunt testele TeamViewer?

• Deloc, toți iau ban aiurea
      122
    • Oarecum eficiente, mulți iau ban aiurea dar mai prindeți și codați
      313
    • Eficiente, mulți codați sunt prinși și puțini jucători iau ban aiurea.
      235
    • Foarte eficiente, am scăpat de o grămadă de codați până acum.
      200
  24. 24. Dacă ar fi să adăugăm un sistem nou, pe care l-ați dori?

• Anticheat
      387
    • Sistem de Rob nou
      103
    • Sistem de Salarii Facțiuni
      192
    • Sistem Custom House Interior
      74
    • Sistem de Questuri
      114
  25. 25. Credeți că ar trebui să oferim șanse la diverse funcții jucătorilor vechi care au primit banuri grave, au sancțiuni multe pe conturi dar n-au făcut nimic rău de un an de zile?

• Nu, dacă n-au știut să se comporte atunci nu vor ști nici acum
      159
    • Poate, e posibil să își fi schimbat comportamentul
      251
    • Da, au învățat cum să se comporte de atunci
      155
    • Cu siguranță da, chiar dacă au avut sancțiuni merită și ei șanse
      305
  26. 26. Dacă ar fi să mai deschidem un server RPG ați juca pe acesta?

• Nu
      300
    • Poate că nu
      65
    • Poate că da
      294
    • Da
      211
  27. 27. Cum vedeți serverele noastre de sa-mp peste câțiva ani?

• N-o să mai fie peste câțiva ani
      44
    • Probabil o să fie dar cu jucători puțini pe ele
      161
    • Mai dezvoltate ca acum și la fel de mulți jucători
      272
    • Mai dezvoltate ca acum, mai multe servere și mai mulți jucători pe toate
      393
  28. 28. Credeți că acest chestionar ne va ajuta să aducem niște modificări benefice pe viitor serverelor?

• Nu
      57
    • Poate că nu
      21
    • Poate că da
      344
    • Da
      448

Recommended Posts

My answers and reasons for this:

1. Age: 16-19

2. Hours: 2-4

3. Accounts: 1

4: Functions given on friendship: Strongly disagree. It's normal for someone to recruit people that they know. I have never seen anyone being recruited that has never spoken to an admin before. It's just the "norm" nowadays.

5: Leaders: Good, not very good, not bad and not very bad. Just good. They are kind of active, they can kind of lead their members and they can kind of be good leaders. Some simply don't put in the effort, so what do they expect? A gold medal? Others put in too much effort and frankly ruin the faction. It's a hard question to answer, this one, as it's different with each leader.

6: Helpers: Good. Again as above, not too good, not too bad. I've seen helpers who don't know themselves some of the simple things, i.e. the fact you need Rank 3 to use [/lawyer] in departments or other very simple stuff that newbies will most likely ask. Sometimes when there are many helpers online, you might get a response to your help request. But other times you might as well go to the helper's house and ask them face-to-face in the normal chat if you want a quicker response.

7: Admins: Again, just good. Nothing special and nothing terrible. They just do what they do which is their job... and they do it well, not extraordinarily, just well. I can't really give an idea to you of what I mean by that but I think that it's a "can be better" sort of thing.

8: Kelton: A very good job, not just saying it because you're my friend or whatnot, but I reckon out of all the staff you do work the hardest as your job is a daily. I'm an experienced scripter myself, I understand the updates Fish usually makes and know it doesn't take "too" long to do this minor updates. Of course implementing a new system such as the new war system a year ago took a few days, but you don't get these major new systems each update. Anyways.. back on track.. I mean you work the hardest so you do deserve the best of respect.

9: Bobo: Very good again. Some people think that all Bobo does is get the money, pay for slots etc., but they obviously are oblivious to what happens behind closed doors.

10: Scripter(s): Very good... when Fish actually does something :)). I know he's got other things to worry about in life but at the rate he is at currently with about 1 update a week is good enough.

11: Found out about B-Zone after me and cows were looking for a server on Skype together. I think he told me about it, but we both kinda found it together because it was next on the list down :)).

12: Friends playing on the server: I took this in a real life context, yeah, I mean it's fun for people you know in real life to play on the server. In game context however, it's crucial to have friends otherwise you can't really get anywhere. I don't mean this as you can't go anywhere without having "pile" with friends, it's just the norm as I stated above.

13: Connection: It's excellent, rarely fails, and when it does it's back up within a few minutes or max up to an hour. Sometimes the external will go down which is of course annoying for the foreigners but you've just gotta deal with it. At the end of the day we have chosen to play on a Romanian server so these such problems should be anticipated.

14: If I could change something: Script: It's good and that, but you've gotta keep updating it, adding new stuff, removing unused stuff. With times changing, scripters of sa-mp generally work out ways to tackle new types of problems. Happens on the sa-mp forum a lot, I contributed myself quite a bit to these major changes such as identifying that due to security issues when someone got kicked they should be kicked instantly and none of the code above should take place. That's why there is now a short timer, so after the code for the ban/warn/kick etc. has been done the timer starts and they get kicked.. I worked out that this was a problem because a player used to be able to block certain actions against them if it was in a command and instant, but a timer is invulnerable.

15: Rules: Good, not great. There are loopholes in each rule to easily get away with stuff.

16: Changing servers for a new function: No, lol. I've been pretty much everything you can be here on B-Zone and it's probably better than other servers.

17: Other servers played on: I don't play on other servers, never will, never have.

18: The best system: This was a tricky one as you could only select one. People say wars, it's a good system but even now it can be improved a lot too (i.e. adding bases, time out for abusers (abusers of certain war stuff should be able to be detected from the script nowadays) and more cool small stuff that can accumulate into a bigger and better war system. Dealership, there's always room for improvement there too, I don't know what exactly, maybe a custom interior for the dealership instead of just the transfender? Safe zones... kind of a cool thing I suppose but just goes to show how many deathmatchists are out there. Evading jail is a good system, but I don't think there was any need for it. Shop: It's not really a system... it's just a donation scheme in exchange of small rewards, really. Jobs: This is the one I chose and the one I think is what makes B-Zone unique. More jobs should be still being added of course, as I said above there's always room for improvement. The jobs have been well worked on and there are no more bugs as far as I am concerned either.

19: DM: I don't do it.

20: People who insult: It doesn't affect me really, better to be the "bigger man and walk away from the situation".

21: Sanctioning people with ban and dismissal for bad language? I don't think so... the current faction warn system is good. Perhaps maybe introduce a faction warn and a verbal warning for bad language?

22: If you wanted a function: Either admin or leader for me.

23: Teamviewer tests: They're good, yes, hackers are found and yes, hackers get banned. But it's a waste of time for some people as the admins would look out for simple fluctuations in people's shooting and immediately take them for a teamviewer test. I don't think anyone gets banned for no reason though, I only selected that option as it was the most appropriate for me (the first part I mean).

24: A new system: The salaries. I forgot how much it is exactly but it's not much salary anymore. The salary a peaceful faction of Rank 3 may achieve is what a civilian could achieve being a trucker for a few hours. Salaries should be drastically improved and automated. They should be given for the amount of work someone does. For example, a member of rank 1 in S.I should receive $1,000 per license (on top of what they already get from that license candidate). This would ensure that they work harder and sell more licenses and not just stop at their minimum required. Perhaps even make it so that they have to play 3 hours per day or something or other to receive their salary. Again, automated calculations, not just taken on average.

25: Given older players functions if they were banned before: I agree, people change and improve for the better, but you've gotta be careful with this.

26: Another RPG server: I reckon I would play on it from the start, perhaps join the staff and get the server going even more. I'd love to be an admin and advance to a high level or whatever on a new server too as I want to be part of a new success. I only remained on RPG1 when 2 & 3 were opened because I was too noob to think that it would be better for me to join there :)).

27: The servers after a few years: Don't know... it would have definitely changed quite a bit, much more improvements and new systems but I reckon the player count would remain the same. It's all counteracts, if you don't do something good you won't get more players out of it. You need more and more stuff for more and more players. I.e. if the updates were to stop now, you'd lose players as they are gonna simply get "bored".

28: Improvements to the server because of this topic or w/e: Yeah, it will, read everyone's reply (I frankly advise you not to care how long it will take), and make notes, taking into account what everyone is saying. Compare these with the results from the votes and go from there. It'll take hours and hours, perhaps even a few days to get everything but in the long run it will be worth it.

Eu unul am raspuns sincer la intrebari, dar din cauza celor care au completat aiurea, acest chestionar nu-si va atinge scopul.

Doar 17 jucatori sub 14 ani =)):)) eu zic ca sunt peste 100

Edit: Cam drastice sanctiunile pentru injuraturi, nu cred ca este om care sa nu injure, un simplu /mute este deajuns ca persoana care injura sa se calmeze.

Edited by AdX

Bai astia care vorbiti de Kelton si Bobo,eu va zic parerea mea sincera si nu NU sunt nicidecum un pupincurist cine ma cunoaste stie asta,am luat nenumarate banuri pentru insulte staff si alte chestii doar pentru ca am spus adevarul,cred ca sunt cel mai mare dusman al adminilor insa DOAR al adminilor,cat despre Kelton sa zici ca nu-si face treaba ori esti prost ori esti ironic,astia care vorbiti aiurea cred ca nu stiti cata munca e in spatele lui,trebuie sa se ocupe de 3 servere si de 50 de admini chiar mai multi,cu siguranta face asta pentru ca ii intra cativa bani in buzunar eu nu cred ca un om normal si-ar pierde atata timp fara sa se aleaga cu ceva,cat despre Bobo,dar ce ati vrea ma sa faca Bobo ? sa vina sa ne prinda el codatii ? Bobo nici nu joaca samp,ca-l vedeti voi ON cateodata asta e altceva,intra la evenimente speciale poate sa vada cum decurg treburile insa n-are treaba cu sampul,el si-a ales ownerii care il ajuta si pe care-i plateste din banii lui,e ca un patron la o echipa de fotbal,el da doar banii insa nu intra pe teren sa joace.Toata problema e la adminii de la nivel 5 in jos,care vor admin doar ca sa-i pupe lumea in fund si sa fie si ei cineva NICIDECUM ca sa faca treaba.

Hai astept sa-mi ziceti ca-s un pupincurist al lui Kelton si Bobo,msr.

Chiar esti. Cat de RP este faptul ca poti intra in masina cat timp e inchisa (e masina mea, e speciala nu?) sau ca nu poti injura? Dumnezeu nu-mi ia vocea cand injur, dar ar fi normal sa fie sanctionati cei cu un astfel de limbaj. Cat despre admini, e adevarat ce-ai spus. Dar nu e vina lor, ca nu s-au pus singuri admini. Daca chiar ati fi vrut admini ce se ocupa de codati, ar fi trebuit sa alegeti playeri cu experienta (Sarpe a prins mai multi cheateri intr-o luna decat au prins altii intr-un war, si nu ma refer la cei cu airbreak sau troll hack, ci la waruri), nu pasnici ce nu stiu ca exista HQ-uri diferite la ganguri. Si, de ce este Safe-Zone in proportie de 70% in orase? Nu ai voie decat pe strazi. Sunt sanctiuni chiar mari pentru DM excesiv, deci nu le inteleg rostul ( cele de la CNN sunt folositoare, in rest...). Se vede la poll cat de pupincuristi sunteti, cu atitudinea "nu-ti convine, poti pleca" inca il considerati ca e totul OK? Nu cred ca sunt doar 17 copii sub 14 ani ce au votat ( cred ca au incurcat cu rubrica de peste 19 ani)...

Si, acum sa fim sinceri ca in factiuni se intra doar pe pile, iar in gang-uri se accepta tot, nevoia de membrii este mare. Va provoaca disconfort cei care injura, dar voi nu injurati? Normal, ca sunteti intr-o factiune. Cat timp sunteti civili, injurati cat incape.

P.S: Slabe sanse sa arunce vreun admin ochiul peste rezultatele finale al sondajului. A da, si cum sa uit: va place ca va da Dumnezeu stie cine jos din masina la war? Era frumos cand masina lua damage si cand puteai sa o folosesti pe turf...

Edited by Peaceful

În orele de war când a fost vara erau 0 admins online(înţelegem e vară ne distram), şi codaţii jucau fără probleme.Nu înţeleg de ce oamenii să zicem care vorbesc engleză stau online şi banează doar s0beit,tp,speed dar nu banează codaţii.De ce mai stau în staff dacă nu banează la war? doar warning când le apare atunci se trezesc.Chiar şi acuma dacă sunt 15 admini online, pomană mare nu fac doar că stau şi abuzează de tp de alta se piluesc cu alţi admini(distrează) iar codaţii bagă manele şi dăi la war.Adminii slabi(unii) dacă nu aveţi timp nu mai ţineţi degeaba funcţia.Am votat sincer şi da 80% din server mai jos de 13 ani nu le dau.Cred că admin se primeşte pe pomană, nu se testează omu să ştie măcar ce e ala aim şi no-recoil.

Edited by kRixN

Chiar esti. Cat de RP este faptul ca poti intra in masina cat timp e inchisa (e masina mea, e speciala nu?) sau ca nu poti injura? Dumnezeu nu-mi ia vocea cand injur, dar ar fi normal sa fie sanctionati cei cu un astfel de limbaj. Cat despre admini, e adevarat ce-ai spus. Dar nu e vina lor, ca nu s-au pus singuri admini. Daca chiar ati fi vrut admini ce se ocupa de codati, ar fi trebuit sa alegeti playeri cu experienta (Sarpe a prins mai multi cheateri intr-o luna decat au prins altii intr-un war, si nu ma refer la cei cu airbreak sau troll hack, ci la waruri), nu pasnici ce nu stiu ca exista HQ-uri diferite la ganguri. Si, de ce este Safe-Zone in proportie de 70% in orase? Nu ai voie decat pe strazi. Sunt sanctiuni chiar mari pentru DM excesiv, deci nu le inteleg rostul ( cele de la CNN sunt folositoare, in rest...). Se vede la poll cat de pupincuristi sunteti, cu atitudinea "nu-ti convine, poti pleca" inca il considerati ca e totul OK? Nu cred ca sunt doar 17 copii sub 14 ani ce au votat ( cred ca au incurcat cu rubrica de peste 19 ani)...

Si, acum sa fim sinceri ca in factiuni se intra doar pe pile, iar in gang-uri se accepta tot, nevoia de membrii este mare. Va provoaca disconfort cei care injura, dar voi nu injurati? Normal, ca sunteti intr-o factiune. Cat timp sunteti civili, injurati cat incape.

P.S: Slabe sanse sa arunce vreun admin ochiul peste rezultatele finale al sondajului. A da, si cum sa uit: va place ca va da Dumnezeu stie cine jos din masina la war? Era frumos cand masina lua damage si cand puteai sa o folosesti pe turf...

Asa e sunt pupincurist ia-ma cum vrea inimioara ta nu-mi pasa,spui ca ei nu s-au pus singuri admini dar cine le face aplicatia la admini/helperi bunica ? cat timp faci o aplicatie la ceva banuiesc ca iti doresti acel ceva nu ? Eu unul nu am aplicat de vreo 2 ani pentru admin/helper pentru ca sunt constient ca n-as avea timpul necesar sa-mi fac treaba si nu vreau sa fiu admin doar ca sa fiu admin asa cum sunt majoritatea.Eu n-am zis ca Kelton e perfect,insa nu multi daca ar fi in locul lui ar putea sa se descurce cu atat de multe lucruri cum o face el,bineinteles ca are si el vina lui cand vina vorba de a recruta staff,ca nu-si alege doar admini capabili,insa n-ai de unde sa sti tu daca playerul x devenit admin isi va face sau nu treaba la cele mai inalte standarde,sa fim seriosi,e un joc totusi nu e viata reala sa cunosti atat de bine jucatorul,e usor sa stai in fata unui monitor si sa scri ce-ti trece prin cap doar sa te accepte in functia respectiva.

Comunitatea este ok. Nu ma plang de ea. singura chestie care nu mi se pare ok e ca joc de un an de zile si inca nu am avut o singura data sansa la lider. Asta mi se pare foarte aiurea... in rest, totul e perfect.

Asa e sunt pupincurist ia-ma cum vrea inimioara ta nu-mi pasa,spui ca ei nu s-au pus singuri admini dar cine le face aplicatia la admini/helperi bunica ? cat timp faci o aplicatie la ceva banuiesc ca iti doresti acel ceva nu ? Eu unul nu am aplicat de vreo 2 ani pentru admin/helper pentru ca sunt constient ca n-as avea timpul necesar sa-mi fac treaba si nu vreau sa fiu admin doar ca sa fiu admin asa cum sunt majoritatea.Eu n-am zis ca Kelton e perfect,insa nu multi daca ar fi in locul lui ar putea sa se descurce cu atat de multe lucruri cum o face el,bineinteles ca are si el vina lui cand vina vorba de a recruta staff,ca nu-si alege doar admini capabili,insa n-ai de unde sa sti tu daca playerul x devenit admin isi va face sau nu treaba la cele mai inalte standarde,sa fim seriosi,e un joc totusi nu e viata reala sa cunosti atat de bine jucatorul,e usor sa stai in fata unui monitor si sa scri ce-ti trece prin cap doar sa te accepte in functia respectiva.

Intradevar, dar de ce vad admini care n-au fost inca intr-un gang? Daca vrei admin, trebuie sa ai experienta in TOT. Si nu trebuie sa fii psiholog ca sa-ti dai seama ca liderii care asculta manele toata ziua sunt degeaba( si nu doar, se poate dovedi ca toti cei care iau ban pentru norec/aimbot asculta in mare parte manele). Nu vreau sa dau nume de admini incapabili, ca n-am interesul de a ma uit in logurile acestora, dar am vazut ca unul dintre ei a fost doar in Paramedic si TTC. Si, ca sa-ti dovedesc ca am dreptate in legatura cu alegerea adminilor/helperilor, iti adresez urmatoarea intrebare: daca un vanzator isi vinde bunurile materiale peste preturile reale ale acestora, a cui este vina?

Edited by Peaceful

Am aproximativ 6 ani la activ pe B-Zone si voi insira cam tot ce cred eu despre acest server. Inainte (cam cand mi-am facut si acest cont, 'nabz0r') era vorba doar despre a te simti bine, caterinca etc. Dupa ce s-au introdus vehiculele personale a inceput 'foamea de bani', afaceri ilegale, afaceri in general...totusi tepele erau la un nivel minim (/sellcarto mergea cu maxim ~1.000.000$ si restul de 30.000.000$ ii primeai prin transfer). Prin 2011-2012 a intervenit nebunia dupa functii, erai un nimeni daca nu aveai macar un rank 5 anterior. Am stat in mafia Barzini aproximativ un an (2009-2010) si puteam sa iau lider / admin daca nu ma lasam. Am facut doar ce m-a taiat capul si am jucat doar pentru distractie, cea mai mare realizare fiind 'sublider interimar' pentru timpul in care a fost plecat Oasis9 in vacanta, asemenea cu Trojan (pe atunci sublider). Dupa ceva timp a inceput si foamea reala de bani (cam prin 2013) - Dealership, nebunii, afaceri cu hiddenuri si altele..am reusit sa strang o avere colosala bazandu-ma doar pe ce imi placea sa fac pentru a-mi ocupa timpul - afaceri. N-a durat mult pana sa vad ca banii = 0, ba din contra...am ajuns sa fiu plictisit de rutina de a face bani. Dupa ce m-am lasat de nenumarate ori si reapucat de inca pe atatea ori am descoperit ca daca vrei cu adevarat sa te distrezi trebuie sa tolerezi orice mici rahaturi de la alti playeri si sa nu iti faci dusmani. Recent am revenit pe server si mi-am ars-o frumos...nu am avut probleme cu nimeni, m-am distrat suficient de mult si m-am simtit overall foarte bine. Am avut sansa de a primi admin, lucru la care nu as fi visat si pe care nu mi l-as fi dorit niciodata daca nu era vorba despre modul prototype (100% sinceritate). Dupa doua luni de admin pot spune ca am ramas la fel, playerii au ramas la fel (peste 50% copii care inca vor functii si $$, nu doresc sa jignesc pe nimeni cu aceasta), distractia a ramas aproximativ la fel (exceptand deranjurile provocate de playeri care nu au auzit de cei 7 ani de acasa). B-Zone s-a schimbat, nu pot sa ma decid daca in bine sau in rau, insa este o evolutie si nimeni nu ma poate contrazice. Cine doreste sa joace este mai mult decat bine venit dar va fi nevoit sa asiste si la lucrurile bune, si la cele perfecte dar si la cele care te duc in punctul 'ma las de SA:MP'.

Edited by nabz0r Zuz

Foarte util acest sondaj. Ar fi foarte bine daca s-ar adauga acel anticheat.

Vad ca uni dintre voi nu prea ati luat in serios acest sondaj si nu ati raspuns cu sinceritate, asta e, nu ii poti multumi pe toti, dar vreau sa ii felicit pe cei care au raspuns sincer. Acest sondaj cred ca o sa ajute destul de mult si o sa aduca niste schimbari serverului.

B-Zone Let's play together!

Foarte util acest sondaj. Ar fi foarte bine daca s-ar adauga acel anticheat.

Vad ca uni dintre voi nu prea ati luat in serios acest sondaj si nu ati raspuns cu sinceritate, asta e, nu ii poti multumi pe toti, dar vreau sa ii felicit pe cei care au raspuns sincer. Acest sondaj cred ca o sa ajute destul de mult si o sa aduca niste schimbari serverului.

B-Zone Let's play together!

Am aproximativ 6 ani la activ pe B-Zone si voi insira cam tot ce cred eu despre acest server. Inainte (cam cand mi-am facut si acest cont, 'nabz0r') era vorba doar despre a te simti bine, caterinca etc. Dupa ce s-au introdus vehiculele personale a inceput 'foamea de bani', afaceri ilegale, afaceri in general...totusi tepele erau la un nivel minim (/sellcarto mergea cu maxim ~1.000.000$ si restul de 30.000.000$ ii primeai prin transfer). Prin 2011-2012 a intervenit nebunia dupa functii, erai un nimeni daca nu aveai macar un rank 5 anterior. Am stat in mafia Barzini aproximativ un an (2009-2010) si puteam sa iau lider / admin daca nu ma lasam. Am facut doar ce m-a taiat capul si am jucat doar pentru distractie, cea mai mare realizare fiind 'sublider interimar' pentru timpul in care a fost plecat Oasis9 in vacanta, asemenea cu Trojan (pe atunci sublider). Dupa ceva timp a inceput si foamea reala de bani (cam prin 2013) - Dealership, nebunii, afaceri cu hiddenuri si altele..am reusit sa strang o avere colosala bazandu-ma doar pe ce imi placea sa fac pentru a-mi ocupa timpul - afaceri. N-a durat mult pana sa vad ca banii = 0, ba din contra...am ajuns sa fiu plictisit de rutina de a face bani. Dupa ce m-am lasat de nenumarate ori si reapucat de inca pe atatea ori am descoperit ca daca vrei cu adevarat sa te distrezi trebuie sa tolerezi orice mici rahaturi de la alti playeri si sa nu iti faci dusmani. Recent am revenit pe server si mi-am ars-o frumos...nu am avut probleme cu nimeni, m-am distrat suficient de mult si m-am simtit overall foarte bine. Am avut sansa de a primi admin, lucru la care nu as fi visat si pe care nu mi l-as fi dorit niciodata daca nu era vorba despre modul prototype (100% sinceritate). Dupa doua luni de admin pot spune ca am ramas la fel, playerii au ramas la fel (peste 50% copii care inca vor functii si $$, nu doresc sa jignesc pe nimeni cu aceasta), distractia a ramas aproximativ la fel (exceptand deranjurile provocate de playeri care nu au auzit de cei 7 ani de acasa). B-Zone s-a schimbat, nu pot sa ma decid daca in bine sau in rau, insa este o evolutie si nimeni nu ma poate contrazice. Cine doreste sa joace este mai mult decat bine venit dar va fi nevoit sa asiste si la lucrurile bune, si la cele perfecte dar si la cele care te duc in punctul 'ma las de SA:MP'.

Functia pe care o deti te face sa spui asemenea cuvinte. Nu trebuie sa te feresti de nimeni, mie mi-a placut intotdeauna sa fiu sincer.

Mereu ai fost de treaba si chiar meriti aceasta functie, te-ai comportat mereu frumos si nu am nimic sa-ti reprosez.

@, asta a fost şi ideea, să se atragă începători prin faptul că nu munceşti 3 luni să îţi iei un infernus. Tu deja ai tot ce îţi doreşti, de ce să nu aibă şi restul?

@, voi asta nu o să înţelegeţi niciodată. Dacă AM o funcţie pe server, ASTA NU MĂ FACE ROBOTUL LOR, ÎNCĂ POT AVEA PROPRIILE MELE PĂRERI. Bineînţeles că dacă tu ( sau restul care susţin că le ţinem partea pentru funcţie ) aţi lua helper sau admin totul s-ar transforma în ceva frumos, vai ce perfect e B-Zone, Kelton e Naşu, toţi adminii îşi fac treaba etc. NU ! B-Zone nu e perfect şi nu o să fie niciodată. Nici mie nu îmi place că adminii nu răspund la report-uri, sau nu ajută la eventuri, nu îmi place sistemul de alegere al liderilor şi cred că ar fi mai ok ( dar ar şi lua mai mult timp ) să se facă aplicaţii pe forum. Sper că te-am lămurit.

Edited by South Wizzle

For all the foreign players, I am sorry but I cannot make the poll bilingual.

Pentru unii de mai sus, încercați să nu vă mai legați de fiecare persoană care nu e de acord cu ceea ce spuneți voi. Acesta este un sondaj ce presupune exprimarea părerii personale despre anumite aspecte. Indiferent că persoana are 9 ani ori că are 29, aceasta are o părere proprie despre anumite lucruri formată din lucrurile văzute de ea, așadar nu-i mai faceți pe toți pupincuriști și alte cele pentru simplul fapt că nu sunt de acord cu voi, asta e stupid.

Pentru cei care considerați că acest sondaj este o pierdere de vreme pentru voi nu e necesar să vă lăsați părerea :)

Probabil am mai explicat însă o să încerc să fac din nou un rezumat. Nu e atât de ușor să oferi o funcție unui jucător și după aceea să facă o treabă excelentă. Unii sugerați să oferim funcții jucătorilor vechi cu experiență și vă plângeți că oferim funcții jucătorilor mai noi care au multe ore jucate pe server. Bun, eu aș face cum spuneți voi însă de regulă jucătorii vechi și cu experiență au activitate redusă pe servere sau se plictisesc repede de funcție. De ce aș oferi o funcție cuiva care este slab activ pe principiul că doar a avut o experiență vastă în ganguri sau departamente iar pe urmă să mi vă plângeți că adminii sunt inactivi? Exact asta se va întâmpla dacă fac cum sugerați voi. Se vor alege dintre jucătorii vechi cu experiență, aceștia cum sunt vechi o să intre relativ repede într-o monotonie și o să vă plângeți din nou că adminii nu-și fac treaba. Nu prea are sens să acord anumite funcții doar de dragul de a le acorda. Momentan n-am găsit niciun sistem nici pe departe perfect de alegere a persoanelor cu funcții. Dacă se vor face alegeri cu voturi așa cum sugerați o să vă plângeți din nou că se alege pe pile (dacă ai pile la admini te votează și ai funcția). Sistemele actuale încearcă pe cât de mult posibil să favorizeze obiectivitatea și nu subiectivitatea. În majoritatea cazurilor cei care aplică pentru o funcție sunt aleși fie de mine fie de un alt admin pe care nu-i interesează cine ești sau cât pupi așa cum zici unii. Există anumite criterii pe care un jucător trebuie să le îndeplinească, printre care: un anumit level, o anumită experiență, o anumită activitate, sancțiuni reduse pe cont (de preferat lipsa lor), un anumit limbaj etc. Dintre cei care aplică există un număr limitat de locuri care poate fi ocupat. Bineînțeles că aceste locuri vor fi ocupate de cei care prezintă criteriile cerute cel mai bine. Nu vă puteți plânge de pile și să-mi ziceți să alegem dintre jucătorii vechi și experimentați când noi încercăm să oferim oricui merită o șansă să primească o funcție. Întrebarea referitoare la pile din sondaj nu se adresa funcțiilor de lider, helper sau admin ci modului de alegere a membrilor unei facțiuni. Fiecare membru din staff a muncit pentru funcția aia, indiferent că voi recunoașteți munca respectivă sau nu. Doar eu și ei știm exact care câtă muncă a depus și depune în continuare. Adevărat că unii muncesc mai mult ca alții dar asta e firea umană. Ne place să ne credem egali dar nu suntem. Cei care muncesc corect, din punctul meu de vedere cel puțin, vor fi întotdeauna răsplătiți mai devreme sau mai târziu. Din păcate mulți muncesc pentru funcții și nu pentru ce ar trebui să muncească, pentru a face o diferență.

For all the foreign players, I am sorry but I cannot make the poll bilingual.

Pentru unii de mai sus, încercați să nu vă mai legați de fiecare persoană care nu e de acord cu ceea ce spuneți voi. Acesta este un sondaj ce presupune exprimarea părerii personale despre anumite aspecte. Indiferent că persoana are 9 ani ori că are 29, aceasta are o părere proprie despre anumite lucruri formată din lucrurile văzute de ea, așadar nu-i mai faceți pe toți pupincuriști și alte cele pentru simplul fapt că nu sunt de acord cu voi, asta e stupid.

Pentru cei care considerați că acest sondaj este o pierdere de vreme pentru voi nu e necesar să vă lăsați părerea :)

Probabil am mai explicat însă o să încerc să fac din nou un rezumat. Nu e atât de ușor să oferi o funcție unui jucător și după aceea să facă o treabă excelentă. Unii sugerați să oferim funcții jucătorilor vechi cu experiență și vă plângeți că oferim funcții jucătorilor mai noi care au multe ore jucate pe server. Bun, eu aș face cum spuneți voi însă de regulă jucătorii vechi și cu experiență au activitate redusă pe servere sau se plictisesc repede de funcție. De ce aș oferi o funcție cuiva care este slab activ pe principiul că doar a avut o experiență vastă în ganguri sau departamente iar pe urmă să mi vă plângeți că adminii sunt inactivi? Exact asta se va întâmpla dacă fac cum sugerați voi. Se vor alege dintre jucătorii vechi cu experiență, aceștia cum sunt vechi o să intre relativ repede într-o monotonie și o să vă plângeți din nou că adminii nu-și fac treaba. Nu prea are sens să acord anumite funcții doar de dragul de a le acorda. Momentan n-am găsit niciun sistem nici pe departe perfect de alegere a persoanelor cu funcții. Dacă se vor face alegeri cu voturi așa cum sugerați o să vă plângeți din nou că se alege pe pile (dacă ai pile la admini te votează și ai funcția). Sistemele actuale încearcă pe cât de mult posibil să favorizeze obiectivitatea și nu subiectivitatea. În majoritatea cazurilor cei care aplică pentru o funcție sunt aleși fie de mine fie de un alt admin pe care nu-i interesează cine ești sau cât pupi așa cum zici unii. Există anumite criterii pe care un jucător trebuie să le îndeplinească, printre care: un anumit level, o anumită experiență, o anumită activitate, sancțiuni reduse pe cont (de preferat lipsa lor), un anumit limbaj etc. Dintre cei care aplică există un număr limitat de locuri care poate fi ocupat. Bineînțeles că aceste locuri vor fi ocupate de cei care prezintă criteriile cerute cel mai bine. Nu vă puteți plânge de pile și să-mi ziceți să alegem dintre jucătorii vechi și experimentați când noi încercăm să oferim oricui merită o șansă să primească o funcție. Întrebarea referitoare la pile din sondaj nu se adresa funcțiilor de lider, helper sau admin ci modului de alegere a membrilor unei facțiuni. Fiecare membru din staff a muncit pentru funcția aia, indiferent că voi recunoașteți munca respectivă sau nu. Doar eu și ei știm exact care câtă muncă a depus și depune în continuare. Adevărat că unii muncesc mai mult ca alții dar asta e firea umană. Ne place să ne credem egali dar nu suntem. Cei care muncesc corect, din punctul meu de vedere cel puțin, vor fi întotdeauna răsplătiți mai devreme sau mai târziu. Din păcate mulți muncesc pentru funcții și nu pentru ce ar trebui să muncească, pentru a face o diferență.

Le-ai zis-o Kelton. Mai ales primele randuri au fost faine. Cat ai stat sa scri acest roman? "))

O să aveţi foarte mult de pierdut din cauza liderilor în sine (mai ales cei din H.A şi Tow Truck, două facţiuni aproape inaccesibile) şi al sistemului de alegere al liderilor.

Nu faceţi update-uri interesante deloc. Sunt atâtea idei şi degeaba. Ar trebui să puneţi la treabă o echipă de scripteri, nu 1-2. Nu vreau să aud că nu aveţi persoane de încredere sau scuze penibile. Dacă nu sunteţi în stare să ţineţi pasul trebuie să înduraţi pierdea de jucători ce va veni la un moment dat.

Sistemul de limbaj este penibil.

Contul premium plătit pe lună este jignitor la adresa celor care donează. Ar trebui să fie mai multe tipuri permanente de cont premium: silver, gold etc.

Vă plângeţi că nu vreţi să se joace pentru funcţii, dar tot voi creaţi acest mediu bazat pe obsesie şi lăcomie. Jucătorii de pe B-Zone sunt roboţi însetaţi de o dorinţă oarbă de a obţine o funcţie, chiar dacă nu îi ajută cu nimic. Ar trebui să recunoaşteţi că vreţi roboţi obsedaţi în staff, nu să ne luaţi cu zăhărule. Sunt scârbit.

Spuneţi unii că sistemul de war este bun, dar nu este. Mie unul nu-mi place şi se pot adăuga multe şi bune.

Boraci prea mulţi pe server care provoacă disconfort. Nu mai stau să explic şi de ce. Ca să nu discriminăm ar trebui să fie interziceri dure adresate nesimţitilor, dar aţi rămâne fără jucători.

Game-modul este foarte overrated şi nu înţeleg de ce.

Nu cred că sunteţi conştienţi de cât de putrede sunt RPG-urile.

Am multe idei şi inconveniente care pot să vă ajute, însă nu-mi mai bat capul să le scriu pentru că m-am lăsat de sa:mp.

Edited by Predix

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.