Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Regulă nouă: Activitate minimă de două ore pe zi pentru fiecare zi din lună

Peiu S4F

Recommended Posts

LOLL si eu care puteam sa imi dau cu paru-n cap ca mai proasta regula ca aia cu 10 sec in masina pe turf nu exista si uite ca s-a mai facut o regula geniala adica aia cu 2 ore pe game in fiecare zi, ba da mintile celor din staff sunt asa ascutite ca coltul unei mese rotunde, ba de unde va vin ideile astea geniale? :))=))

Adica nah super smecher ba, cum e aia cu 10 sec in masina pe turf, tre sa alerg ca babele la biserica 30 min pe turf cu skinu pana scoate limba, si dupa 30 min de war tre sa fug pe jos la hq pt next war ca nah sa facem sport ca ne ingrasam pe samp nu?Facem mataron pana la hq sa bagam masa musculara pe noi nu? imi sare space-u dp tastatura la cat il bat pana ajung pe jos la hq dar partea frumoasa e ca am ajuns ca Usain Bolt la cat alerg la war 513065482_23412937.jpg

dar asta cu 2 ore pe game e geniala ma, eu zic sa pune-ti 24/7 asa o sa fie 1000/1000 mereu.. mai ganditi-va eu zic ca e prea putin 2h..

mama ba cand vad ce idei revolutionare aveti ma prapadesc pe jos de ras =)) =))

Doua ore jucate pe zi inseamna 27 de zile in care trebuie sa petrecem zilnic doua ore pe servere de RPG pentru a nu fi dati afara din factiuni. Pentru unii este posibil (si aici ma refer la copii cu varste cuprinse intre 12-14 ani), de restul..nici nu vreau sa mai vorbesc, cred ca este foarte greu pentru cei care sunt la liceu/facultate sau cei care lucreaza sa stea doua ore obligat si fortat pe server. Cred ca sunt multi care au conturi si pe RPG2/3, e ca si cum trebuie sa joci 6 ore ca sa faci fata pe toate serverele. Eu unul consider ca este o regula gandita si aplicata foarte prost.

Nici eu nu sunt de acord cu regula asta, cum este prezentată în momentul de față, însă nu știți de ce a fost adaugată. Au existat persoane în anumite facțiuni, cu un anume rank și erau considerați partea administrativă a facțiunii. Ei bine, acele persoane abia au reușit în 60 de zile să adune intre 10 și 19 ore jucate. O să discutăm și sper să ajungem la o decizie. O decizie cu care să reușim să împăcăm marea majoritate.

Raport obligatoriu de la rank 1 pana la rank 5 si s-a rezolvat problema, atunci nu o sa stea 100 de ore pe luna, dar nici nu o sa mai intre doar pentru log. Pana la urma fiecare jucator are dreptul sa stea cat vrea pe joc, nu trebuie sa fie obligat de cineva. Doar parintii au dreptul sa ma oblige, atat pe mine, cat si pe restul.

Asta e o prostie si daca s-ar aplica regula, ma las instantaneu de samp! fac ceva pe el de joc ca nu ma ajuta cu nimic, decat sa imi pierd vederea si sa consum curentu dea-n.. p...... B-zone nu mai e si nu va mai fi cum a fost odata! mai de mult la waruri discutau liderii intre ei care sa castige ,,, nu cum e acm cu turfs etc etc, sincer era mai frumos clasicu.

Acum vreti 2 ore in plus? jucatile voi pentru noi ! B-zone = Cont Bancar BOBO! $$$$$$$$$$ COPII VEDETI-VA DE VIATA , IESITI AFARA, JUCATIVA, FACETIVA PRIETENI / PRIETENE ! DECI DACA REGULA O SA FIE PUSA, SA SPERAM CA JUMATE SAU CHIAR MAI MULT DIN SERVER SA-I LASE BALTA .

uitati-va la acest link de pe youtube ! asa o sa ajunga toti nabii, daca nu au ajuns deja,

PS: SPER SA NU SE APLICE ACEASTA REGULA, EU INTRU DE DISTRACTIE NU SA MA OBLIGE PE MINE UNII PUSTANI SA-MI PETREC TIMPUL IN SAMP.

Sa inteleg ca eu sunt obligat sa intru minim 2 ore pe joc in fiecare zi, absurd. Adica eu am scoala, dupa scoala am practica daca am si antrenamente vin la ora 22:00 seara, cand n-am practica ies si eu cu prietenii afara, biliard una alta, ma relaxez, prin aceasta metoda eu trebuia sa stau in fata pc-ului ? O prostie ma, din contra, aceasta regula o sa indeparteze multi playeri de server, nu o sa mai intre prea multa lume in factiune, ca sa fii in factiune trebuie sa fii no-lifer, nasol rau. Incet incet se duc toate...

Nici eu nu sunt de acord cu regula asta, cum este prezentată în momentul de față, însă nu știți de ce a fost adaugată. Au existat persoane în anumite facțiuni, cu un anume rank și erau considerați partea administrativă a facțiunii. Ei bine, acele persoane abia au reușit în 60 de zile să adune intre 10 și 19 ore jucate. O să discutăm și sper să ajungem la o decizie. O decizie cu care să reușim să împăcăm marea majoritate.

Daca acele persoane sunt inactive pur si simplu le demiti, nu trebuie sa sufere toata comunitatea pt ei.

Am stat sa rascolesc 6 pagini de raspunsuri si opinii, in ciuda acestor pagini n-am gasit decat un singur admin important, Royce, restu, 'bajetii' grei nu apar (Kelton / Vinnie). Misto, misto.

Pai si cine mai numara cascavalu din cont daca vin si ei sa posteze? :))

Yenoh, la fel si celelalte tip-uri de muzica le poti asculta pe YT... Acum hai sa scoatem toate post-urile de radio...

Cat despre acest ore jucate lunar.. O super prostie si daca este si regula nescrisa, este o inca un motiv pentru care ar fii bine sa te lasi, doamne iarta-ma, de serverul asta..

Desigur, pe "bossi" nu ii intereseaza asta, nici nu le pasa ca tu ai facut topic etc. Reguli nescrise sunt multe, gen: ai helper si mai ai un alt cont secundar = remove.. / nu joci cat vor, te dau afara de unde li se contractia muschiul.. :|

Si explicatiile? Logice, bineinteles !

http://i.imgur.com/EwrTndH.png

"Citeste regulamentul serverului, acolo scrie asa ceva" - http://i.imgur.com/ZpxJ1Bt.png

"Nu este nevoie sa scrie in regulament aceasta regula, se intelege de la sine, doar un reminder" - http://i.imgur.com/KaaZV8K.png

Si vedeti, dupa ce va scoate din functie, o sa puna un admin sa dea imediat EDIT la topic sa scrie regula in acel regulament - http://i.imgur.com/IJiDo6M.png

Nu se mai merita sa va dati viata pentru b-zone, sa mai intrati in factiuni si toate cele, mai bine joc dota 1 si dota 2 ( care joaca sa-mi dea PM si jucam :D ) in continuare si stiu ca nu-mi irosesc timpul aiurea, decat sa joc ca un no-lifer aici.

Multe reguli se fac peste noapte si sunt neanuntate..

Eu fac bani de pe urma b-zone-ului, mai mult ca si Kelton, fac videoclip-uri si pun pe YT. Recomand :D Creedo deja face asta :)

( cu 5 milioane / luna ... atat ia mamaia pensia pe 24 de ani munciti si scoasa pe caz de boala, bobo plateste putin administratorii, mna ).

Va veti imbogatii dupa urma pinguiniilor de 7-15 ani care fura de la ma-sa si tasu' si baga intr-un amarat de shop, pe langa faptul ca sunt niste analfabeti.. Vedeti si voi ca sunt numai minutieni pe server? Ca astia dupa 16 ani deja isi iau zborul?

Eu nu mai pot nici 2 ore sa stau, apoi 8 ore cat a iesit la primul sondaj.. :O

Oamenii au si ei servici, treaba, scoala, antrenamente, diferite activitati.

Ce sa va zic, voua "administratia B-Zone", cand faceti ceva, ganditi-va intai daca playeriilor le convine, voi puneti banul pe primul loc si asta va trage in jos.

Copyright © 2014-2015 by MaDoXx BZone

N-are rost sa-ti racesti gura degeaba.. Nu se va face nimic in legatura cu asta. Toti vor bani, bani, bani si la noi nu se gandesc, niciodata nu s-au gandit. Mor cand vad ca baga lumea bani in clan-uri sa-l faca pe bobo cu bani in cont, daca nu ar fii astfel de prosti pe server, poate ca ar fii altfel. E un joc frate, bagi bani sa fii popular ? Jalnic.. Te duci pe alt server si poti face ce faci si aici, totul fiind gratis.. B-Zone se va desfinta odata din cauza prostiei.

Faza este ca, B-Zone este firma, madox, ai uitat sa prrcizezi, firma pe care bobo a deschis-o de un an si ceva. Si-a facut act, tot si primeste bani si ani de munca pe acea carte de munca, noi ne pierdem anii donand pe acest joc. Nici nu mai vreau sa aud de B-Zone.

Deci sa inteleg ca de acum in colo, in factiuni vor mai face parte doar non-liferii. Unii au si scoala, munca etc. nu pot intra 2 ore pe zi (tinand cont ca o mare parte din timp o petrecem la scoala, iar dupa scoala avem de facut teme, de invatat, nu prea ne mai ramane timp, tinand cont ca altii au si alte treburi dupa ce le termina pe acelea, ca de exemplu eu, doar nu o sa joc continuu pe sa-mp dupa ce mi-am terminat temele si am invatat, si sa imi las serverul de minecraft din comunitate sa se duca de rapa, cineva trebuie sa aiba grija de el).

Unde e POLL-urile care se faceau la anunturi importante, eu zic ca e o chestie destul de importanta.

Apropo, macar daca faceti asta, micsorati sloturile la fiecare factiune pe la 10-15 sloturi, ca nu cred ca o sa gasiti mai multi membrii intr-o singura factiune. SI, deoarece o sa duca lipsa de membrii, mai mult ca sigur o sa se uneasca intre ele (si tot nu o sa se umple sloturile), lafel si la PD, taxi.

E frumos să vă dați cu părerea fără a înțelege măcar regula în sine sau motivul pentru care a fost adăugată.

Vi le explic pe rând:

Regula în sine este de a juca un minim de 2 ore zilnic în fiecare zi din lună. Cum o lună are aproximativ 30 de zile trebuie ca la finalul ei să aveți undeva la 60 de ore jucate. Nu trebuie să jucați azi 2 ore, mâine 2, poimâine 2. Puteți juca azi 1, mâine 5, poimâine 2, următoarea zi 7 și așa mai departe.

Motivul se datorează faptului că tot voi, jucătorii, vă plângeți de activitatea slabă din facțiuni. Ba că nu primiți licențe, ba că nu vine taxiul, ba că nu primiți heal, ba că nu merge nimeni după wanted, ba că nu vine nimeni la waruri, bă că nu știu ce. Sunteți totuși membri de facțiuni unde se cere o anumită activitate. Nu puteți intra acolo și să stați degeaba deoarece dorim facțiuni active. De ce am ține un membru de facțiune care joacă 30 de minute pe zi (acesta fiind o medie a timpului per lună) în schimbul unuia ce joacă mai mult?

Sper că ați înțeles unde bat. Nu înțeleg ce e cu toate miștourile de mai sus când voi cereți un lucru iar când acesta e pus în practică nu vă convine. Unii au propus mărirea raportului de activitate. Și când s-au făcut astfel de lucruri la fel nu a convenit membrilor. Explicați-mi cum pot face ca facțiunile să fie active că eu sunt ochi și urechi. Ideea de bază oricum rămâne aceeași: activitate.

Vă ascult.

E frumos să vă dați cu părerea fără a înțelege măcar regula în sine sau motivul pentru care a fost adăugată.

Vi le explic pe rând:

Regula în sine este de a juca un minim de 2 ore zilnic în fiecare zi din lună. Cum o lună are aproximativ 30 de zile trebuie ca la finalul ei să aveți undeva la 60 de ore jucate. Nu trebuie să jucați azi 2 ore, mâine 2, poimâine 2. Puteți juca azi 1, mâine 5, poimâine 2, următoarea zi 7 și așa mai departe.

Motivul se datorează faptului că tot voi, jucătorii, vă plângeți de activitatea slabă din facțiuni. Ba că nu primiți licențe, ba că nu vine taxiul, ba că nu primiți heal, ba că nu merge nimeni după wanted, ba că nu vine nimeni la waruri, bă că nu știu ce. Sunteți totuși membri de facțiuni unde se cere o anumită activitate. Nu puteți intra acolo și să stați degeaba deoarece dorim facțiuni active. De ce am ține un membru de facțiune care joacă 30 de minute pe zi (acesta fiind o medie a timpului per lună) în schimbul unuia ce joacă mai mult?

Sper că ați înțeles unde bat. Nu înțeleg ce e cu toate miștourile de mai sus când voi cereți un lucru iar când acesta e pus în practică nu vă convine. Unii au propus mărirea raportului de activitate. Și când s-au făcut astfel de lucruri la fel nu a convenit membrilor. Explicați-mi cum pot face ca facțiunile să fie active că eu sunt ochi și urechi. Ideea de bază oricum rămâne aceeași: activitate.

Vă ascult.

Nu poți obliga pe cineva să joace jocul. Din câte știu, minoritatea se supune majorității. La 800 de jucători să-mi spui tu mie că nu vine taxiul și așa mai departe. Dacă jucătorii din Taxi nu sunt online pentru că au altele de făcut în acel moment (real life), nu este vina lor. Eu consider că această regulă strică mult. Există un raport de activitate, ședințe și alte activități. Eu zic că asta este suficient. Există câte o rezolvare pentru aproape toate aspectele. Pentru taxi, îți cumperi o mașină personală, pentru heal mergi la hotdog, pentru wanted, se implementează sistem automat pentru arrest dacă ai drept (nu știu sigur, dar mi se pare că nu există așa ceva), iar la waruri, este treaba liderului să găsească modalități pentru a stârni membrii să vină la war. Cum ar fi, dacă iau un best să primescă o sumă de bani, dacă fac scor pozitiv la fel, dacă stau un număr de secunde pe turf la fel. Oricum, aici activitatea este cu dus și întors. Din câte știu, jocul, prin definiția lui, este o activitate desfășurată în timpul liber, care te face să te relaxezi. Ei bine, asta trebuie efectuat și aici. Nu toți își permit orele acelea. Gândiți-vă că mulți au examenul de bacalaureat și doresc să învețe, alții lucrează și poate nu le arde să stea în joc într-un anumită zi și nu au timp a doua zi să stea patru ore în joc sau a treia zi șase.

Mai bine faceți niște update-uri consistente care să prindă priză la public și gata. Ați mări puțin și activitatea. :)

@@Kelton, Ai fi putut pune si la rank 2-3 50 de comenzi. Poate ca au cei de rank 3 cea mai rapida masina din factiune, dar jucatorii nu mai dau /service taxi ca si acum 1 an. Ai fi putut adauga niste job-uri noi, niste sisteme unice (nu de licitatii si de blacklist) , din 2013 ai zis ca o sa bagi factiunea Fire Departament, unde e? Adauga pe server ceva care sa ne tinta cateva ore in fata monitorului daca tot vreti sa avem 60 de ore jucate la sfarsitul lunii.

Salut Kelton , eu as veni cu o alta propunere daca se poate , un numar de 40 de ore cred ca e suficent pe luna , ai si tu dreptate nici chiar asa intr-o luna sa joci 10 -15 ore , aici iti dau dreptate .Kelton va veni facultatea acum , si stii si tu cum e cu cursuriile , laboratoarele , ai cursuri pana la ora 4-6 , trebuie sa te pregatesti pentru laboratoare si asa mai departe , ceilalti sunt cu liceul , au ore de la 8 dimineata pana la 14-15, vin si ei acasa mananca , se odihnesc isi fac temele si dupa la culcare , ca trebuie sa se pregateasca pentru a doua zi , alti au ore de la 14 pana la 8 seara , vin acasa la 9 seara crezi ca mai au ei chef sa se joace samp?( alti da , alti nu ) se trezesc a doua zi de dimineata isi fac temele se pregatesc.

Deci cum am spus propunerea mea este de 40 de ore , asta ar fii cam 1 ora si putin pe zi , dar cu siguranta cred ca se vor depasi numarul de ore .

Ori sa se faca altfel o ora cel putin pe zi in timpul saptamanii si in week-end 2 -3 ore pe zi.

Ramane la decizia ta Kelton ce doresti sa faci , eu doar mi-am dat cu parerea si am facut o sugestie !

Multumesc anticipat

Se plânge lumea de activitatea membrilor? Kelton, eu am mai vorbit cu tine și mi-ai dat dreptate, aceste specimene nu au ce căuta pe server. Mă refer la acei copilași de 10-14 ani care plâng că nu iau rank-up fix când fac 14 zile și bagă automat demisia când primesc un FW.

Mie unul nu îmi pasă dacă cineva nu îmi acceptă comanda și nu mă plâng nimănui!

Sunt lider de aproape 10 luni și nu am petrecut 60 de ore lunar până acum, iar facțiunea mea e cea mai bine organizată și pe lângă asta, foarte dorită (odată s-au 3 pagini de aplicații în 5 minute).

De ce să se strice totul acum și să fiu nevoit ulterior să pun demisia din cauza acestui lucru, care până acum era perfect normal.

Sper să se facă ceva.

@@Kelton, Salut Kelton, am si eu o singura intrebare, in rest nu ma bag. Intrebarea suna cam asa:

In caz ca un membru al unei anumite factiuni face doua cereri de inactivitate a cate 14 zile din diverse motive (bolnav, pc defect etc). O sa mai fie demis? Sau inainte de a trece la actiune, adminul responsabil cu demiterile o sa verifice topicul cu cereri de inactivitate al factiunii in cauza? Multumesc anticipat!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.