Jump to content

Prezentare Acalaze

Minionii
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau:Ion

- Prenume:Moraru

- Varsta:15

- Locatia:Chisinau

- Ocupatie:Fotbal

- Jocul(rile) preferat(e):SA:mP, CSGO.

- Hobby-urile tale:Fotbal

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):

Stimă! Mă numescI on şi locuiesc în oraşul Chisinau. Începând de luna viitoare, meseria mea de zi cu zi va fi cea de elev. Mă descurc foarte bine cu limbile străine, respectiv cu engleza şi franceza pe care le studiez din clasele mici. De asemenea, după ce termin cele doisprezece clase îmi doresc să studiez la o facultate din afara ţării, undeva în Anglia, Franţa, poate chiar şi în America, de ce nu. Mă consider o persoană prietenoasă, capabilă să îşi facă prieteni noi şi să se integreze repede în grupuri sociale. Sunt carismatic, am simţul umorului. În plus, îmi plac aventurile, îmi place să experimentez lucruri noi. Desigur, ador să mă distrez cu prietenii, să ieşim la un suc, să discutăm lucruri serioase sau mai puţin serioase. Am învăţat să îmi aleg prietenii şi ştiu cu cine să umblu şi cu cine nu, deoarece unii te trag după tine în belele fără să îţi dai seama. Eh, cu toate astea, am avut şi probleme cu anumite persoane, deoarece sunt o fire puţin cam slabă şi uşoară de manipulat. Pe lângă acestea, am şi un defect care uneori a generat nişte conflicte usturătoare: mă enervez foarte repede şi când sunt supărat nu mă pot opri din a comenta şi a face circ, dar cu timpul am început să mă controlez.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?:De pe Yotube!Yotuberu Lectura de la a la z, acum 3 ani.

- Alte precizari?:Salut baiejeti

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.