Jump to content

[Prezentare] - eazyg // Radu

eazyg
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: eazyg

- Prenume: Radu

- Varsta: 15

- Locatia: Corabia, jud. OLT.

- Ocupatie: Elev.

- Jocul(rile) preferat(e): SA:MP ; Counter Strike ; Minecraft.

- Hobby-urile tale: Poezie, petrecerea unei parti considerabile din timpul liber in oras/cartier cu prietenii.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Radu, am varsta de 15 ani, provin dintr-un oras modeste numit Corabia, situat in judetul OLT, pe scurt, sunt pozitionat pe marginea dunarii. Timpul liber imi place sa-l petrec intr-o masura echilibrata, la pc, cat si in oras sau prin cartier. Poezia este unul dintre hobby-urile mele, nu compun des, ci doar atunci cand am sa spun, o sclipire de moment. Imi amintesc ca m-am apucat de toata treaba asta intr-o zi, la scoala, in clasa a 5-a pare mi se, de atunci, treptat a devenit un hobby, intr-o vreme puteam s-o consider si o pasiune, dar am lasat-o deoparte. Sunt o fire calma, sociala, reusesc sa imi fac prieteni, unii spun ca le inspir incredere de la prima conversatie. Mai multe nu sunt de spus despre mine, sper ca voi avea o experienta placuta pe aceasta comunitate, multumesc!

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un prieten.

- Alte precizari?: -

Edited by eazyg

Welcome.

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.