Jump to content

Creatii - MSiLevy

.Levy.
 Share

Recommended Posts

Astea da avatare,culori super ok,blur la fel,dar mai schimba text-u,e fain si acesta dar nu pune la toate avatarele aceleasi text-uri.

La semnaturi,v1 nu e chiar cine stie ce,mi se pare unu simplu,iar la v2 ai pus putin de c4d in rest neah.

Astea da avatare,culori super ok,blur la fel,dar mai schimba text-u,e fain si acesta dar nu pune la toate avatarele aceleasi text-uri.

La semnaturi,v1 nu e chiar cine stie ce,mi se pare unu simplu,iar la v2 ai pus putin de c4d in rest neah.

Posteaza unul o treaba si dezbateti toti pe acelasi subiect, ce text folosesc eu mereu? Eu in mare am postat avatare no-text pentru a putea fi folosite de membrii si in mare da ma axez pe 10 fonturi pe care le folosesc, dar care e problema nu inteleg, de parca variaza alte persoane mult mai mult, atat timp cat arata decent lucrarile mele, nu stiu de ce le critici, bine ca sustineti prostia altora, dar criticati alte persoane, ce mai au habar.

Si ce semnaturi spui tu cu v1, v2? Sa stii si tu ca ma simt atacat cand mi se critica lucrarile, prietene nu vreau sa jignesc pe aici sau alte treburi, dar critici persoana gresita si totusi nu cred ca esti in masura sa ma critici.

Edited by South myCro

Dupa cum ziceam undeva, fiecare e cu stilul lui de lucru in photoshop si nu poti asa usor sa-ti dai cu parerea, eu cunosc cel putin 3 metode de a face un cerc in photoshop si nu pot sa zici ca e vre-una gresita din moment ce produsul final e la fel. Concluzia la care vreau sa ajung este ca lucrarile tale dau bine la ochi, compozitia e buna si ai simt-ul vizualului (sa-i zic asa), se vede acest lucru, stii sa scoti in evidenta lucrurile importante dintr-o lucrare - <Like> - lucru care o sa te ajute pe viitor daca vrei sa lucrezi in domeniu, trebuie sa stii cum sa pui in evidenta un mesaj, un personaj, un logo, etc.

<Like>

xMKyUGc.pngTKcMxJi.png8wMW5o2.pngEo26O2r.pngcNV1Hsz.png

Pe mine sincer ma deranjeaza acele stroke-uri, ca sa fie si un replay cu putina hatereala, nu stiu, parca ma sacaie la ochi cand le vad. Fa ceva cu ele. In rest tine-o tot asa ca faci bine ce faci si nu uita sa faci ce-ti place si sa nu renunti la asta.

Spor.

• Zeldris changed the title to Creatii - MSiLevy
  • Andrada locked this topic
  • Zeldris unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.