Jump to content

War Interdiction & Cheater Stats

Kelton
 Share

Recommended Posts

SA zicem ca e ok, dar cam naspa faza cu:

- tabul de interdiction requests va include niște sondaje pe care le pot deschide adminii și liderii de ganguri pentru anumiți jucători pe care-i consideră că trișează ori n-au ce căuta la waruri.

- doar liderii de ganguri au drept de vot în aceste sondaje și doar ei decid dacă un jucător merită să fie pus pe listă sau nu.

Normal ca toti lideri vor vota PRO daca nu e de la ei din gang :)) deoarece vor sa scape de concurenta. Mai bine ar vota admini.

Edited by RK SniQuit

E ok, dar ce fac admini pe server la war?Gen dai report de zeci de ori si nime nu te baga în seamă si fac alte chesti.Doresc sa fie sancționați daca sunt on si nu răspund la report-uri le codati!

Aiurea, degeaba ar mai intra în ganguri, mai bine ar fi dati automat afara odată cu trecerea lor pe lista "magicienilor"...parerea mea.

Mai bine ati repartiza adminii pe fiecare gang pe grupe, luati rendom. Și să stea în timpul ala de 2ore doar pe membrii gangului pe care sunt repartizati, ca de, trebuie și activitate.

Edited by President xKay ToV

Aiurea, degeaba ar mai intra în ganguri, mai bine ar fi dati automat afara odată cu trecerea lor pe lista "magicienilor"...parerea mea.

Mai bine ati repartiza adminii pe fiecare gang pe grupe, luati rendom. Și să stea în timpul ala de 2ore doar pe membrii gangului pe care sunt repartizati, ca de, trebuie și activitate.

Sunt cam 300 + de membrii de gang, cum draq sa bage admin pentru fiecare gang, nu are face fata ;)

Sunt cam 300 + de membrii de gang, cum draq sa bage admin pentru fiecare gang, nu are face fata ;)

Zic sa ia toti adminii level 1,2,3 și sa-i împartă la fiecare gang cativa și să sta pe ei din când în când, ar fi o organizare mai buna.

Degeaba acceptă jucătorii de pe listă dacă ei nu pot participa la waruri. Întotdeauna se vor găsi diverse păreri împărțite cu privire la unele lucruri, niciodată neputând să-i împaci pe toți. Așadar împaci majoritatea.

Scopul sistemului ar fi ca warurile să fie mai corecte, chiar dacă asta înseamnă că pe lângă interzicerea codaților adevărați mai sunt interziși și niște persoane care mai mult sau mai puțin dăunează și ei warurilor. Poate că nu ești codat, dar poate susții codații și-i chemi la tine în facțiune.

Chiar dacă tu ca lider ești fomist de turfuri și bagi codați în facțiune, logic ar fi ca restul liderilor să nu-ți permită asta și să le interzică respectivilor codați prezența la waruri. Cum ziceam mai sus, împăcăm majoritatea nu individul.

Iar ceilalți care comentați despre învățarea adminilor să prindă codați, n-aveți decât să comentați în continuare :). Nu pușcă nimeni din degete și automat adminul are experiență în domeniul IT. Unele coduri nici măcar nu se pot găsi în calculator, dar voi știți deja asta. Am spus-o și-o repet, un jucător care-și vede de treaba lui și joacă frumos n-o să fie sancționat. Mai mult de atât nu vă zic că n-am cu cine discuta.

Tu macar te auzi ce vorbesti frate? "automat adminul are experiență în domeniul IT." ce experienta ma ca daca-ti iau de pe toate serverele fiecare admin in parte si-l pun sa-mi faca un program in c++ care sa calculeze FI ATENT NU CER PROGRAME COMPLEXE doar sa adauge calcularea diagonalei principale/secundare dintr-o matrice pai ii bag in corigenta :)) Frate te rog sa citesti aplicatiile adminilor si sa-ti aduci aminte ca majoritatea varstei in staff e de 14-15 ani sa nu uitam ca exaldi avea 12 ani si era admin pe rpg3 COMMON VORBESTI DE IT?TU?!?! Esti patetic rau... daca spui asa...Eu cred ca ar fi momentul sa te consideri invins si deja trecut de aceste lucruri sa lasi acest domeniu si sa bagi pe cineva care chiar stie coaie sa faca ceva nu ca tine sa fie subiectiv are cod nu are da 3/3 4/3 da ban silent aimbot daca e curat n-am cum sa stiu deci silent aimbot AIUREA ! E momentu sa folositi donatiile alea pe care le primiti intr-un scop mai bun cum ar fi rezolvarea lagului sau sa platiti un developer sa faca un anti-cheat ca cel al lui white tiger.

Sunt cam 300 + de membrii de gang, cum draq sa bage admin pentru fiecare gang, nu are face fata
Sunt 20 de admini pe fiecare server cel putin, iar 19 dintre ei nu stiu cum se activeaza un cod, sau ce face el.

Eu cred ca este o idee foarte buna, una de viitor ca sa scapam de codati sa nu ne mai faca probleme la war.

P.S: Pentru cei care spun ca liderii/adminii vorbesc intre ei pentru a pune pe cineva "nevinovat" pe lista. Daca e asa "nevinovat", poate venii cu dovezi ( filmari de la waruri ) si poate demonstra ca este curat.

Aici intra si codurile precum ( Teleport, Auto-Clicker) sau doar codurile care tin doar de kill precum (AimBot, Silent-Aim etc. ) ?

Intră doar codurile de tip aim și norecoil.

Tu macar te auzi ce vorbesti frate? "automat adminul are experiență în domeniul IT.

" ce experienta ma ca daca-ti iau de pe toate serverele fiecare admin in parte si-l pun sa-mi faca un program in c++ care sa calculeze FI ATENT NU CER PROGRAME COMPLEXE doar sa adauge calcularea diagonalei principale/secundare dintr-o matrice pai ii bag in corigenta :)) Frate te rog sa citesti aplicatiile adminilor si sa-ti aduci aminte ca majoritatea varstei in staff e de 14-15 ani sa nu uitam ca exaldi avea 12 ani si era admin pe rpg3 COMMON VORBESTI DE IT?TU?!?! Esti patetic rau... daca spui asa...Eu cred ca ar fi momentul sa te consideri invins si deja trecut de aceste lucruri sa lasi acest domeniu si sa bagi pe cineva care chiar stie coaie sa faca ceva nu ca tine sa fie subiectiv are cod nu are da 3/3 4/3 da ban silent aimbot daca e curat n-am cum sa stiu deci silent aimbot AIUREA ! E momentu sa folositi donatiile alea pe care le primiti intr-un scop mai bun cum ar fi rezolvarea lagului sau sa platiti un developer sa faca un anti-cheat ca cel al lui white tiger.

Mai ai de studiat limba română dacă n-ai înțeles ce am spus acolo „coaie”. Poate-ți explică cineva la nivelul tău de înțelegere. Nu ești primul hater care vorbește fără să gândească de care dau, așa că stai chill, nu mă consider învins :). Ți-am mai spus că tu vorbești fără a cunoaște cum funcționează lucrurile pe plan intern, dar na, vorbește în continuare că asta e ceea ce faci mai bine.

Că să-i lămuresc pe unii care vorbesc la subiect și gândesc, liderii pot să comunice în permanență cu membrii lor, le pot cere și lor dovezi pentru jucătorii pe care vor să-i supună la vot cât și dovezi în favoarea unui membru de-al lor care se află la votare. Liderul e purtătorul de cuvânt al facțiunii. Nu trebuie să lăsăm sute de jucători să se bage în seamă că apoi se întâmplă exact ce se întâmplă în acest topic :). Liderul comunică frumos cu membrii săi, dacă dorește, și trage o concluzie.

Cât despre abuzuri, e posibil să apară dar totodată e posibil să nu apară. Cum ziceam, jucătorii puși pe listă trebuie să fie puși cu motiv întemeiat. O să ajungă jucători care n-au coduri pe listă? E posibil, dar mă îndoiesc. Cel mai probabil o să ajungă jucători care au coduri dar n-au fost prinși cu ele, iar ei din cauza asta reacționează negativ la cele spuse mai sus. Aveți cu toții dreptul la o părere, dar ce-ar fi să așteptați să vedeți cum va merge sistemul după o săptămână, două de la update înainte de a da un verdict final? Momentan cu toții vorbim ipotetic, neștiind exact ce se va întâmpla de fapt.

Cel mai rău lucru care se poate întâmpla pentru un jucător e să fie pus pe listă și să nu poată merge la waruri. Asta înseamnă că nu se mai poate distra pe server? Nu prea cred. Nu doar sistemul de waruri există pe server.

Edited by Kelton

Playerii pot primi interdictie aiurea, sa zicem ca un player trage bine fara coduri si este pus pe aceasta lista, dovezile nu sunt suficiente, insa liderii tot voteaza pentru interdictia acestuia, astfel acesta primeste interdictie aiurea. De asemenea aici o sa se apeleze la prietenii, cum face orice roman de altfel, e foarte usor sa-l convingi pe X sau Y sa dea un PRO si chiar si jucatorul reclamat poate sa-i roage sa voteze CONTRA. In concluzie orice ati face, tot la pile se ajunge.

Idem.

Mă nu știu ce să spun despre această idee, dar sper să funcționeze. Ar fi culmea ca regele warurilor BeyondOwn să nu poată intra la waruri și doar să stea în gang.

Și eu dacă sunt luat la teste sunt clean, ahm, încă ceva eu folosesc o versiune foarte îmbunătățită de renko, v6.9 care rulează prin wireless. Csf, nu ai csf.

Nu eu o dau cu coade, coadele o dau cu mine! Zenod 2k16

Și sunt sigur că vor exista abuzuri foarte mari și errori, îți poți da seama când unu o da cu aimbot și no-recoil, știu 2 persoane și nu dau nume.

Și chestia cu adminii în ganguri ce am văzut în comentarii pare să fie bună.

@@Kelton, Ar fi OK daca membrii ce sunt oficial pe Lista de interdictie sa nu poata fi bagati deloc in VW de WAR, cred ca se poate asa ceva :-??

Pe langa asta sa apara pe website in dreptul jucatorului:

Tig3r.xD[ZEW] Interdiction Interdiction Interdiction

Asta pentru a fi mai usor pentru lideri, iar pe /members sa fie cu Rosu sau sa le apara un © de la cheater pe /members.

Ar fi OK, daca si jucatorul ce a fost bagat in request sa aibe dreptul la 1/2 comentarii acolo cu scuza sau cu video lui :-??, presupun ca au si ei dreptul sa prezinte dovezile lor :-??

Eu sunt PRO, pentru aceasta idee... din punctul meu de vedere e mai dureroasa neparticiparea la WAR, decat banul pentru un codat, ce il foloseste doar la waruri.

Edited by T I G 3 R

@@Kelton, Ar fi OK daca membrii ce sunt oficial pe Lista de interdictie sa nu poata fi bagati deloc in VW de WAR, cred ca se poate asa ceva :-??

Pe langa asta sa apara pe website in dreptul jucatorului:

Respectivii jucători de pe listă nu sunt băgați în listele de participanți la war, respectiv în VW.

@@Kelton, este o idee grozava, dar pe de o parte, munca adminilor va fi si mai usoara, daca pana acuma nu eram multumiti ca nu-si fac treaba foarte bine, de acuma o sa fie si mai rau, deoarece noi oprind acei jucatori sa mai participe la waruri, adminii nu ii vor mai putea bana pentru coduri... e logic (Nu mai joci, nu mai folosesti coduri), deci adminii vor fi tot mai inutili la treaba cu codurile, dar sa speram ca se vor ocupa de alte probleme ale serverului, sper c-ai inteles ce-am vrut sa zic, asta e parerea mea.

O idee foarte nereusita. Mai bine o scoti rpd, pana nu scade numarul de jucatori de pe server.

Cum ati gandit aceasta idee? Pai daca sunt trisori si sunt pe acea lista inseamna ca au cod, nu? Au, bun si atunci de ce sa nu fie banati direct si sa fie trecuti aiurea pe acea lista? O idee prea proasta. Scoate o mai bine iti zic.

Edited by LoveLess08

Cum ati gandit aceasta idee? Pai daca sunt trisori si sunt pe acea lista inseamna ca au cod, nu? Au, bun si atunci de ce sa nu fie banati direct si sa fie trecuti aiurea pe acea lista?

Pentru ca sunt adaugati pe lista printr-un vot al liderilor si adminilor, dar nu se stie suta la suta daca e codat.

Mi se pare ciudata ideea pentru ca vor fi multe interdictii date aiurea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.