Xavii Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Frumoase creatii, continua tot asa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEROUL Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Foarte frumos, felicitari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psk Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Vă mulțumesc! V-am oferit +1. Cereri (150x250): 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNyAdv Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Imi place foarte mult modul tau de lucru. Ar trebui sa te inveti sa faci si cu texte, insa +1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Silviu. Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Scârboasă imaginea asta... Nu te-ai gândit niciodată să aplici pentru funcţia de Designer? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Androssini Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Sunt geniale. Felicitari. Ai talent, nu gluma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxiZ Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Sunt minunate, n-am ce să spun mai mult. Mă pot declara un 'fan' al avatarelor tale, chiar am dat și un follow acestui topic pentru a fi la curent cu noile postări. Ești genial, Psk! P.S.: Am luat și eu un avatar și ți-am dat un +1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robytzeless Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Vă mulțumesc! V-am oferit +1. Cereri (150x250): gg bai psk, trebuie sa ma stii , fa-mi si mie un avatar frumix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Shyphter Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Lucrezi foarte frumos. Toate felicitarile mele pentru munca depusa si staruinta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Foarte frumos, felicitări. Ține-o tot așa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Si aici dau de tine? sunt dragute in general, mai lucreaza si cu text pissi. Imi plac , bv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 îmi place ce vad, dar sincer cred ca daca pui offset dai un atasament mai cetos ai pozei ce-l face mai frumos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Fruumos. Ține-o tot așa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Topic inactiv. Closed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Topic redeschis la cerere! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psk Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 Vă mulțumesc! V-am oferit +1. Cereri (150x250): 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNyAdv Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Foarte faine, ai blur exceptional, meriti Designer. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HG BgdaNNN Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 (edited) Faine, imi place cum lucrezi. Ai un blur foarte frumos . Spor pe mai departe Edited March 27, 2017 by BgdaNNN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHEH Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Aceste efecte sunt color efex sau doar blur? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eunji Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 (edited) Ai un stil unic la avatare, îmi place cum lucrezi. Sunt niște creații reușite, felicitări! Edited March 30, 2017 by Eunji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 De ce nu-ti dau amaratii astia dizainăr? Poate cel mai bun de-acum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Nu cred ca mai lucreaza cineva ca tine imi plac stockurile foarte mult, ai un blur foarte frumos. Lucreaza si cu text daca tot vrei Designer. Mult succes pe viitor + bravo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psk Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 @BgdaNNN: Mă bucur să aud asta. Mersi! Succes și ție, Bogdan! : Da, da și încă unele lucruri. Încerc să le combin cum pot mai bine. Nu știu dacă a fost o întrebare ironică sau doar o simplă curiozitate. În fine. @DreQusoR, @Eunji: Vă mulțumesc! @Arshavin: Nici chiar așa. Fac doar avatare și nu mă compar cu Cristina, Fiveo, MSiLevy și care mai sunt. @Elena: Sper că este de bine. Mă bucur să aud asta. În trecut nu te pasiona activitatea mea în Photoshop. Mersi! Sincer? Prima oară mi-a sugerat woodstar să fac o aplicație și am zis să încerc, iar a doua oară mi-a propus Mentosan și iar am zis să încerc. Nu pot spune că a fost ceva personal sau că a fost un gest disperat. Nu este dorința mea și nu țin cont de acel grad. Dar am zis să-mi ascult prietenii, să încerc și pe final să zâmbesc indiferent de alegerea celor " mari ". Ce vreau să spun cu aceste rânduri? Sunt un tip leneș și nu doresc să mă perfecționez în acest domeniu sau să învăț pentru că trebuie sau pentru că este necesar. Din cauza asta nu mă descurc cu textul și prefer să fac doar avatare. Nici acele avatare nu sunt reușite sau prea drăguțe. Prefer să vină totul de la sine, treptat și cu cap. În fine. Noi să fim sănătoși și la pungă groși. Cereri (150x250): 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorifter1 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Unul dintre cele mai bune portofolii, mult succes in continuare! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Bravo, lucrezi frumos. Îmi place stilul tău, e original și unic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts