Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[Portofoliu] - Psk.

Psk
 Share

Recommended Posts

Arata foarte frumos lucrarile, dar incearca sa nu le pui doar blur, mai pune-le un brush, un pattern, una alta. Si sa mai diversifici continutul, n-ar strica.

4 hours ago, Rowyy said:

Te felikit

Mulțumesc! :*

3 hours ago, Elena said:

Am voie sa iti cer un avatar? =)) vreau doar text. Sunt dragute, stiai asta de pe fosta comunitate unde am jucat (R.I.P) te-am felicitat destul. Gg

Normal că ai voie. Știu și nu mă descurc cu textul. Scuze! Îmi aduc aminte. :D Încă funcționează comunitatea respectivă și pot spune că a avansat destul de mult. Mulțumesc, A!
PS: Ai folosit Imgur pentru avatar, nu? Vezi că îi fură din claritate și chiar nu înțeleg ce naiba are. Poate i-ai făcut ceva avatarului și din cauza asta se vede așa pixelat. Încearcă site-ul:
http://postimages.org/ro/

On 04.08.2017 at 3:19 PM, FL0r3nT1N said:

Sunt misto, daca vrei imi poti da niste sfaturi cu blur-ul, sfaturi de genul. gg

Îți mulțumesc! Nu prea știu ce sfaturi să-ți ofer. Acel blur are un procent de 30% și nu mereu este vizibil.

On 12.08.2017 at 7:45 PM, EktroSilent said:

@Psk inca astept creatii noi :>

Rezolvat. :D

Cereri (150x250):

bastoreal_1.jpgbastoreal_2.jpgspartanu_2.jpgspartanu_1.jpglena_3.jpglena_1.jpg

lena_2.jpgbattle.jpgbreb.jpgdark.jpgbbb.jpgreiss.jpg

adeee.jpgmarci_1.jpgmarci_2.jpg6black_2.jpg6black_1.jpgteeee.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.