Jump to content

Propunere - Control in PC

Vito  Corleone

Recommended Posts

@@Peaceful, Domnule peaceful, te auzi ce vorbesti? Tu nu vezi ca cei care iau ban sunt doar ce decarca renko si altele si incearca sa ascunda dar nu stiu? In rest nimic? Vezi tu vreun ban pentru recon? Rar vezi asemenea banuri, si cel mai usor e de prins pe recon,dar admini hai ma il iau TW de e inapt si nu stie ascunde codul il gasesc,daca nu asta e,si il tin 1h la teste, hai da-o drq. Am prins admini care ma intrebau " ba unde ti codu, si spune-mi si mie cum prind pe alti, nu iti fac tie nimic,doar spune-mi cum si altele" asta e treaba ma vere? Sa se roage adminul de un simplu jucator al b-zonului sa ii spui cum gasesti codul? El pentru ce a luat admin? Da inteleg, nu toti sunt experimentati,dar aproape tot stafful mai ales pe 3-4 sunt admini taximetristi si medici, si PD, rar unde vezi un admin care a fost in mafie multa vreme si are habar.

Nu ma laud,dar eu din 2009 numai in mafii am umblat, am avut conturi secundare in mafie si contul principal PD, in pasnice nu am fost aproape niciodata, maxim de 2-3 ori am fost. Zic si eu,daca eu as lua admin, ti-as arata ca orice codat, oricine ar fi ala cat de bine ar sti sa ascunda codul, eu ti-l prind. Dar stafful nu acorda sanse la asemenea persoane. Eu am fost banat pentru renko.exe fara dovezi, am ajuns la bobo si am primit raspunsul de la kelton " Banul ramane, stefan asta e decizia mea, daca o respecti bine,daca nu aia e" Si era clar ca stefan ii respecta decizia lui kelton,deoarece stefan nu ajungea aici fara kelton. Dar sa fim seriosi,fara dovezi sa ajungem sa dam ban? Si sa mai dea ban pe filmarea ta? Laso vere...Ei nu inteleg ca exista si jucatori buni, intradevar, acum in ultimi 1-2 ani maxim 3 se apuca copii de 10-15 ani de jocul asta si aia is palete. Dar eu am 20ani, si joc pe b-zone din 2008,calculeaza frate, 8 ani, am avut perioade cand m-am lasat cateva luni, si am fost mereu in mafii. Am ajuns lider pe 3, deoarecee am fost asa bun la arme, m-a urmarit adminul sa ma dea jos deoarece il pupau in cur ceilalati 2 lideri din acelasi oras deoarece ii las fara turfuri. Hai dao naiba...eu m-am saturat frate, am avut 3TW in timp de 1h, i-am lasat sa ma caute sa vada si ei ca n-am nimic,dar urmatorea zi e la fel, minim 2TW in timpul warurilor, laso frate...is satul, ma chinui sa ajung la waruri, si nu ajung bine ca ma ia la TW si ma tine 1h..hai sa ne mai gandim si putin...si intr-un fel nu ar avea dreptul sa intre in PC tau, e PC personal.

@, adminii nu au cum sa fie perfecti si, chiar daca niste tentative de admini isi dau aere de autoritate suprema(pingman, kaiac, v-as da mention dar nu va acord atata atentie incat sa va caut nickname-ul pe forum), nu le poti restrictiona dreptul de a-si face datoria. Si da, am vazut recent banuri pe recon, nici eu nu ma asteptam sa vad. Cat despre acei admini care te-au tratat fara respect, da, este o problema care afecteaza mai mult decat testele in sine. Cei care ajung admini din pasnice/PD/hitman(pasnica dupa parerea mea, tragi un glont si moare, foarte greu) nu sunt puternic implicati in teste. Nu inteleg de ce propui sa limiteze durata la teste daca ai fost luat de 3 ori intr-o ora (asta inseamna ca 2 teste au durat mai putin de 59 de minute si nu cred ca cel de-al doilea admin te-a luat la teste exact dupa terminarea primului control. Eu unul cred ca esti revoltat din cauza adminilor care isi asculta prietenii, initial ai criticat durata, dar, de fapt, problema sta in numarul de teste?

@@Peaceful, Sunt revoltat deoarece daca eu sunt lider si imi fac o mafie tare in ELC gen, si liderul 69 e un prieten de'a unui admin,unor admini, doar mafia mea este la teste, a lui nu. Sunt nedreptati + frate, am fost tinut 1 37 minute pe ceas la test TW, pentru ce mama drq atata? A inceput sa imi ia fiecare folder din PC sa se uite in el, si kkturi din astea, daca cu programele nu gasesti nimic, ii gasi uitandute in foldere, se mai uita si la toate pozele, pentru ce vere?

Am propus chestia asta deoarece sa aiba 20minute sa isi faca treaba, adica sa ia programele sa le foloseasca daca nu gaseste nimic sa il astepte pe recon daca el considera ca are ceva,daca nu asta e, nu sa imi ia la rand toate folderele din PC...laso drq

Contra. In calitate de fost admin, cateodata dureaza mult, eu stiam sa controlez, uneori stateam si 5 minute (la aia nabi care nu stiu sa se ascunda), dar ala aia mai "pro", care stiu sa ascunda etc, ai nevoie sa cauti, chiar daca gasesti un simplu fisier, care nu indica in prima faza un cod, trebuie sa-l verifici, etc, sunt multe, pe care doar adminii le stiu.

@@WG Rayan, Trebuie sa verifici programul? Asta inseamna sa fi paleta in moduri si sa nu ai habar daca ala e mod pentru samp, sau o fi pentru cs....deci fa bine taci. Cei de pe rpg1 de ce mereu intra, cauta repede cu programele si liber, si pe 3-4 chiar si pe 1-2 dar mai rar dureaza peste 30min si cateodata 1h + sa fim seriosi....

@, Ne, nu are rost sa ma cobor, renko circula sub forma de sandboxie in urma cu ceva timp, si inca circula. Si da, ca admin esti obligat sa verifici, daca esti "breaz" si mergi pe mana sigura ca ii cod, da frate, baneaza si termina testul in 2 minute, dar nu eu iau Admin Warn. A verifica ceva, nu inseamna a fi paleta, asta o iei ca pe o lectie de viata, ca si in viata reala, inainte de a actiona, te gandesti la consecinte etc. :) Sa nu crezi ca un admin pe RPG1 este mai bun decat pe RPG3, ca vad ca tot te legi de RPG1, probabil ca joci acolo. Intelege ca sunt si persoane destepte, care au programul pe stick, sau sub alte denumire, fisier si prin last activity, recent files view, nu le detectezi, si e nevoie de osf, sa cauti, sa verifici, nu ii asa simplu cum credeti, 1/2 gata, l-am prins. Pe langa asta, fisierele de tip .cs nu apar in last activity, pentru ca nu sunt deschise, deci inca o bataie de cap. Cand ai sa ajungi la functia de admin, ai sa intelegi toate astea.
+
Din propunere, inteleg ca vrei sa se faca teste rapide, adica intra adminul, hai repede, baga osf, baga activity, dai repede un search si daca nu gasesti, iesi dracu din calcualtor si lasa-ma la war, pai, graba strica treaba, nu? :) Cu cat te misti mai lejer, esti atent la ce faci, te concentrezi, rezultatul iese, chiar daca dureaza 25-30 de minute. O spun din propria mea experienta si a multor admini.

Cum adica sa impui un anumit timp unui admin sa te ia la teste? Poate sa te tina si 2 ore daca vede ca ai ceva suspect si nu isi da seama ce e, ce-ar mai fi de acum cand primesti freeze si mesajul surprinzator astept datele tw/ammyadmin sau mai stiu eu sa-i spui frate doar 10 minute sa ma controlezi ca am war.

O propunere nasoala care nu o sa modifice in nici un caz regulamentul adminilor, nu cred ca Kelton o sa le impuna adminilor nostri sa faca 15 minute un test ca vreti voi sa prindeti warul in continuare.

@, Ba nenea, nimeni nu zice sa nu ma tinta 20-30minute, sa ma tina,dar sa caute vere, nu sa imi ia toate folderele 4fun la cotrolat, se uita la pozele mele,si etc, dao drq vere, ori ne facem treaba, ori ne lasam si aia e. Si pentru ce sa ma tina 2 ore? Daca nu isi da seama? Crede ca in urmatoarele 5ore isi va da seama? Te asigur eu ca nu. Asa ca n-are rost, codatii se pot prinde mai usor prin recon,doar cei care is prea inapti si dow renko normal ii gasesti,in rest pe nici unul.

Pro, pentru verificare mai rapida, trebuie sa creze un program foarte special, exeplu sa caute toate folderere, cu un COd de sursa (cum ar fi aim) Sa caute codu si gata, nu 10000H dureaza , daca ar trebuie sa aveti harddisk bunicel sa incarce rpd.

Exeplu : Aim_Target "ID" ect.. in programe sa caute

Contra

Cat timp sunteti atat de....incat sa permiteti unui necunoscut sa va verifice calculatoarele si sa ia la rand toate folderele, va meritati soarta. Unii dintre voi aveti noroc ca nu stiti sa folositi calculatorul la altceva inafara de SAMP, deci vor gasi doar manele si clipuri de la waruri. Insa ceilalti care mai au si altceva in PC sunt pur si simplu inconstienti. Era un fraier pe aici care s-a gasit cu toate pozele lui personale la un fost admin care si-a batut organul reproducator de el. Sper sa se mai intample cazuri de genul, poate va invatati minte.

Eu am fost luat la teste am acceptat si adminu a inceput sa imi intre la foldarul cu codurile de la card si datele importante am dat x la folder el tot intra asa ca am inchis TW si am luat ban.

Asa ca de la mine ai PRO cat capu meu.

Subsemnatul Cookiez., declar pe propria raspundere ca suport orice consecinta care rezulta din actiunile mele, fie ele directe sau indirecte, pot sa zic ca am fost luat la teste de aproximativ 40-50 de ori ( de asta m-am si lasat de rpg1 ), si am fost tinut la teste pana la 2 ore pe vechiul pc si pana la maxim 15 minute ( cu tot cu download programe ) pe pc-ul nou, nu adminii decid timpul, ci cat de repede poate cauta PC-ul tau cu last activity, osf, anti-cheaters etc.

so... C0N7R4

@, Da ma vere. Pai vezi,maxim 15minute. Si lasama frate, am avut un PC mai varza decat laptopul asta nou ce l-am avut, si pe rpg1 mereu termina in 15-20minute, dar pe rpg3 incepe sa imi caute in toate folderele..pai vere la ce e OSF,last activity si toate, sa cauti tu in fiecare folder din PC?

Nu inteleg,daca is programe cu care poti afla daca ai folosit cod, ce mama drq imi cauta el in toate folderele? Daca stiu sa ascund atat de bine,cauta degeaba prin foldere daca nici programele nu le gaseste.

Am citit prima pagina si am ramas surprins cata prostie poata sa zaca in mintea unora si din contra, astia ce ati dat pro in legatura cu scoaterea Osf-ului si/sau diminuarea timpului in care adminul are dreptul sa iti caute in PC, toti astia sunteti niste codati prosti care habar nu au sa isi ascunda un cacat de cod.

Ce sa termine un admin cu asa zisa "experienta" testul in 20 de minute ma bolovanilor?

Face el ritualuri sa va accelereze cacatul ala de HDD al vostru? Ba mor pe voi, nu zic ca sunteti prosti ca folositi coduri sau moduri ilegale, majoritatea ce au cap sa le ascunda, prelucreze in Sanny, folosesc asa ceva, sunteti prosti ca nu va puneti singurul neuron ce-l aveti la treaba si asteptati dupa PL* sa va dea "Renko v9" sau Wall Hack nedetectabil cand voi puteti sa-l copiati dintr-un fisier .cs si sa-l introduceti intr-un mod legal dupa care criptati fisierul si daca va intreaba "Cheats Detector" ce este acel mod, i dovediti partea legala =]]

Edit: Pentru ratatii ce se leaga de adminii ce verifica fisierele gen Sandboxie sau ultimele accesate, descarcati Resource Hacker si asa puteti sa-l faceti sub orice format, de exemplu descarc Renko de pe net si i schimb iconita intr-una de League of Kids(lol) samd. Prostul cand e prost, e prost csf.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.