Jump to content

Portofoliu [CeZy.]

CeZyMD
 Share

Recommended Posts

Salut,si bine v-am gasit in Portofoliul meu...Aici odata la 1-2 zile vor aparea noi creati facut personal de mine.Daca doresti un Avatar,Semnatura etc...Nu astepta prea mult,da-mi PM...Pentru inceput am facut niste Avatare la cererea unor persoane.

KKU0L80.gifwYnukJD.gif1jKdGmG.pngbEfohBM.gifaqUvZg0.png7YoPziW.png

yPVno5y.png

Dupa cum v-am promis ca astazi pun niste creatii noi!!! Acestea sunt creatiile( VpthAL8.png0X2kY5y.png0OwMV7j.png )..

Daca va plac creatiile mele si vreti sa ma sustineti in continuare,nu uitati de +1,sfaturi,pareri..Aceste lucruri ma motiveaza foarte mult sa continui..

Daca doresti un Avatar/Semnatura,da-mi PM si eu rezolv ..

O dimineata placuta.

Cica border urat.

Da, are dreptate, mai ai de lucrat destul.

Nu sunt eu ala de se pricepe... Dar chiar mai ai.

Nu mai pune bordere gif. Nu are doar

Si la text trebuie lucrat

Edit: Apropo... fratele Lodgy iti da FUM la Photoshop. Deci vezi cui ii spui ca nu se pricepe

Edited by Paynne

Niste creatii noi..Sper sa va placa..

6nVDdzt.pnglLN57Sa.pngZa7HEzB.gifqEjLZ6l.png3alkONo.png1I2W4IC.pngBMtkfsj.gifcySpZmD.gifYdARaAt.pngv2Mlwhb.png

KIZ9i51.png

Nu uitati sa lasati pareri,propuneri si un + daca va place creatiile mele..O sa lucrez la ceva nou pentru mine...Bafta..

Edited by CeZyMD

Ce nume ai avut pe comunitatea lui Marius? Normal, normal. Doar era casa mea (parcă avea id-ul 169).
Am aruncat un ochi peste avatarele tale. Încearcă nu le mai încarci aşa mult. Acel border mişcător sau cum se numeşte, cât şi acel blur mişcător sau ce este din prima lucrare. Sunt lucruri fără prea multă importanţă şi ţin de decor. Dar nu te ajută cu nimic. Renunţă la text, încearcă -l eviţi în următoarele lucrări şi te aşteptăm cu câteva avatare simple, clare şi plăcute ochiului. Cred ai mici probleme la redimensionare. Încearcă apeşi pe shift şi tragi doar de colţuri. Nu trebuie prinzi tot stockul într-o dimensiune, trebuie prinzi doar esenţialul şi frumosul. Ce zici de avatarul meu? Îţi place? Este bazat doar pe simplitate şi claritate. Încearcă faci câteva lucrări aşa şi vezi ce rezultat scoţi. Evită le aprinzi, colorezi prea mult. Succes!

Cred ca o sa renunt la PhotoShop..N-am prieteni care se pricep si sa ma invete..Mersi Mult de sfat,o sa tin cont..Numele era IoNuT_Te..Sau CeZy....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.