Jump to content

Warurile de Toamna / Autumn Wars

Kelton
 Share

Autumn War Interval  

734 members have voted

1. 1. Schimbam intervalul de waruri încă de pe 1 Septembrie? / Do we change the wars interval from the 1st of September?

Recommended Posts

@@Kelton, desii multi au votat cu "da" au facut-o din inconstienta sau din neatentie / obisnuinta. Eu zic sa nu schimbam programul de waruri de pe acum, mai sunt 2 saptamani (cred) pana incepe scoala preuniversitara si peste o luna pana la inceperea studiilor universitare, prin urmare nu cred ca ar fi un lucru tocmai placut sa "stricam" placerea celor care inca sunt in vacanta. La ora 20/22 majoritatea jucatorilor care inca sunt in vacanta se alfa afara, prin oras, cu prietenii si nu e trebuie impus un program de joc de pe 1 septembrie. Cred ca nu sunt singurul care gandeste asa.

De acord, de ce nu le-am acorda si celor care incep scoala pe 1 septembrie o sansa? De ce nu i-am intelege pe cei care trec a 8-a si fac scoala de dimineata? In plus, eu ma trezesc de obicei pe la 14:00 in vacanta, parca eram un zombie cand ma trezeam la 13:00 pentru waruri.

Da , sunt de acord

Votez nu, o mare prostie. Copii, voi realizati ca unii oameni mai au si viata sociala si nu stau seara sa respecte un program dintr-un joc? Scoala pentru voi nu incepe pe 1 septembrie. Ce treaba am eu cu cei din strainatate? Sa isi faca cerere de invoire sau sa se duca in factiuni pasnice. Inteleg sa se modifice programul cand incepe scoala la noi in tara. Mi se pare o aberatie sa imi petrec restul zilelor de vacanta dupa 1 septembrie pana incep facultatea numai la calculator seara.

@, "ne-ar ajuta dacă ați argumenta din punctul vostru de vedere de ce anume n-ar fi indicată o astfel de modificare sau de ce ar fi indicată o astfel de modificare."

ai probleme cu creierul ? nu intelegi o fraza ?

Tot de la 20:20-22:00, eu de exemplu fiind in scoala gimnaziala ies de la scoala la 6-7, cand ajung acasa trebuie sa mananc, etc.

Cel mai bine de la 20:20-22:00, de la 1 sept.

Voi nu realizati ca nu jucam doar noi din Romania pe serverele B-Zone, joaca ogroaza din Serbia, din Tunisia multi straini, voi credeti ca atunci cand suntem 900 on suntem doar romani? Minim 300 sunt straini, probabil lor si cat a fost 2 luni la orele 13-15 le-a fost destul de greu asa ca acomodati-va, sunt pro pentru asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.