Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Warurile de Toamna / Autumn Wars

Kelton
 Share

Autumn War Interval  

734 members have voted

1. 1. Schimbam intervalul de waruri încă de pe 1 Septembrie? / Do we change the wars interval from the 1st of September?

Recommended Posts

Inca un lucru facut pentru toti talibanii, de ce nu facem serverul doar pentru talibani?

Talibanii nu-s tot oameni, ha? Rasist #2

Trebuie noi sa fugim de la ore ca sa ajungem la war-uri, in timp ce voi inca aveti vacanta si puteti intra cand vi se scoala.
Mai mult ca atat, or fi oprite war-urile de "ziua B-Zone", asa ca ai timp sa mai vezi si tu soarele pe-afara, ca nu ti-o ajuns iunie, iulie si august, no?

Una din ideile bune din aceasta vara, e groaznic sa stai intre 13:00-15:00 in casa la waruri pe 35 grade ++++. Seara au toti timp sa intre, la pranz, poate mai au oamenii treaba, sunt extrem de aiurea puse in acel interval, oamenii mananca la ora aia, gasesc ce sa faca. Eu as propune sa nu se mai bage acest program vreodata, vara sa fie decalat cu 1-2 ore adica sa inceapa la 16:00 sau 17.

Bai eu mai am 12 zile de vacante de la 1 ... nu as vrea sa le pierd :)

E bun programu de vara si tot mereu a fost , daca va plangeti de caldura faceti-va imprumut sa va luati un aer conditionat sau eventual un ventilator , programu de seara mi se pare bun in timpul scolii .

Daca stai putin sa te gandesti, odata ce ajungi la varsta maturitatii nu iti mai arde sa te joci jocuri video sau eu stiu, alte preocupari virtuale. Stiu ca nu are sens ceea ce spun cu ceea ce se discuta aici. War-urile sa fie cum au fost tot timpul, de la orele 20:00 - 22:00 pentru ca este seara, toti copii sunt in casa deja, deci da. O seara frumoasa.

Da. De ce?! Pai vara este pe sfarsite, multi dintre playerii comunitatii au peste 18+ si mai au si job-uri, incepe scoala, + ca ziua unii mai avem si altele de facut nu doar sa stam la war. Si cum ai mentionat mai sus multi incep scoala de pe 1 septembrie ( cei care sunt in afara tarii )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.