Jump to content

[B-ZONE Battle] EktroSilent vs Cristina.

EktroSilent
 Share

Recommended Posts

O merg pe simplitate şi " claritate ". A doua variantă are prea mult brush sau ce s-a aplicat pe ea. Textul este simplu, destul de mare, vizibil şi nu este pe placul meu. Prima varianta este simplă, poziţionată mai bine în comparaţie cu a doua variantă, claritatea nu este foarte ridicată, dar s-a lucrat destul de drăguţ şi potrivit ochiului. Nu strica îi pui ochii în evidenţă. Votez prima variantă (V1). Succes!

O să votez prima variantă deoarece este o imagine mai simplă și nu are text și are o claritate mai ridicată, după mine imaginile sunt mai frumoase dacă nu au text.

Edited by FiRE

Votez 1.

• Imi place simplitatea primei lucrari, are efecte aplicate finut, un border nu prea evidentiat care sa nu ocupe mult din imagine si, in cazul de fata, cred ca text-ul chiar era in plus, ocupa doar prea mult loc in imagine, si decat sa fi fost pus unul din ala mic intr-un colt cu un font ca visitor, mai bine asa.

• La a doua lucrare, parca a fost mai mult stricata claritatea imaginii din cauza acelui brush, adica, e prea evidentiat si folosit intr-o masura prea mare, nu zic ca ideea nu e buna, dar l-as fi aplicat intr-un mod mai grijuliu, ca sa spun asa, cat despre text, chiar nu-mi prea place, dar e strict punctul meu de vedere, nu este pe gustul meu, e mult prea simplu text-ul principal, si text-ul acela secundar nu e intocmai cel mai potrivit, e mult scris pozitionat gresit si nu e pus in evidenta atat cat ar trebui... Border-ul e unul simplu, pe care-l foloseste toata lumea, e la indemana oricui, oricine il poate face, si spunand asta, nu vreau sa par "cu nasul pe sus", cum ca eu nu as folosi genu' asta de border si ca e de incepatori, sau asa ceva, doar ca la prima lucrare border-ul e mai bine aplicat.

Votez V1, este mai simpla si mai placuta ochiului. La V2 acel brush nu isi avea rostul acolo, textul sa zicem, cat de cat.

Edited by Hawx

Votez v2 - motivul este simplu, border-ul la v1 nu arata deloc bine, iar un alt argument este acela ca a depus mai multa munca la v2 decat la v1. Chiar daca multi au spus ca brush-ul acela si textul strica, probabil nu s-au uitat atent la culorile desaturate de la v1.

Edited by CLouD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.