Jump to content

Presentation player - Expper1eNncE._

Expper1eNncE
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Expper1eNncE._

- Prenume: Mihail-Ionut.
- Varsta: Am frumoasa varsta de 14 ani.
- Locatia: Constanta, Romania.
- Ocupatie: Jucatul pe PC.
- Jocul(rile) preferat(e): GTA SA / DotA 2 / Metin2 / LoL / CS:GO / CS 1.6 and more...
- Hobby-urile tale: Handball-ul, football-ul, jucatul pe PC si iesit-ul cu prietenii pe'afara.
- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Nu o sa dau prea multe detalii, ma puteti cunoaste in timp. Ma numesc Mihail-Ionut si am frumoasa varsta de 14 ani. Sunt un baiat glumet, cu cei 7 ani de'acasa, respect pe cei care ma respecta, nu imi place sa jignesc alte persoane, dar nici sa fiu jignit, imi place sa lucrez in echipa, ma integrez repede in grupuri. Cam asta este tot pe scurt, cum am mai zis si mai sus, o sa ma cunoasteti mai bine in timp.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De comunitatea B-ZONE am aflat acum 3-4 ani de la niste prieteni, am jucat 1 luna, dupa care am zis sa ma apuc de rivala, deoarece aveam o prietena care era co-leader(ita) in H.A. si ma putea accepta si da test-ul cu mine, din cauza pilelor m-am lasat acum 6-7 zile si am decis sa revin dinou pe B-ZONE cu un nou cont, practic doresc sa incep de la 0 si sa pot sa-mi fac un FH / avere dest-ul de ok.
- Alte precizari?: Nu va apucati de rivala, ramaneti pe B-ZONE, nu faceti cum am facut eu. Va pwp si va iubesc pe toti din Staff (no homo), imi sunteti ca o familie. I <3 You
B-ZONE.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.