Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Server Rules 6.0


Kelton
 Share

Recommended Posts

tH3Wm1t.png


Salutare jucători,

Dorim să vă anunțăm că avem în plan actualizarea regulamentelor comunității B-Zone RPG (regulament server, regulamente generale facțiuni, regulament lideri) și să încercăm pe cât posibil să facem regulamentul cât mai ușor de înțeles și sancțiunile cât mai clare cu putință. Facem aceste modificări din următoarele motive:
- să mai scăpăm din sancțiuni unde se poate.
- să nu mai existe sancțiuni aiurea.
- să înțeleagă aproape toată lumea regulile cât mai ușor.
- să fie oferite aceleași sancțiuni tuturor.

Mai jos aveți un scurt preview despre cum ar arăta o parte din regulamentul serverelor actualizat:

uOyOfFn.png

Vom încerca să aducem modificări și regulamentelor generale ale facțiunilor cât și a liderilor tot din aceleași motive, plus a încerca să reducem cazurile prin care anumiți lideri fac favorizări.

Am să las topicul deschis pentru păreri și pentru sugestii despre ce fel de reguli credeți că lipsesc, sunt în plus sau sunt neclare (nu le înțelegeți) din regulamentele actuale. Momentan nu vă putem spune când facem actualizarea, însă vom anunța când aceasta va avea loc.

English


Dear players,

We wish to let you know that we intend to update the B-Zone RPG community rules (server rules, general faction rules, leader rules) and try as much as possible to make easier to understand rules and clear punishments. We do these modifications for the following reasons:
- to get rid of punishments where it is possible.
- no more wrong punishments.
- so that everyone understands the rules easier.
- everybody to receive the same punishments.

Above you have a short about how a part of the server rules will look like. Note: for the moment we only have a Romanian version, sorry.


We will also try to modify the general faction rules as well as leader rules for the same reasons, plus try to reduce the cases where certain leaders favour players.

I will leave the topic open for opinions and suggestions regarding rules that are missing, are not needed or are unclear (you don't understand them) from the current rules. For the moment we cannot say when this update will be made, but we will announce it at that time.

 

Link to comment
Share on other sites

Azi am avut nevoie de regula cu interdicție la sublider. Nu mi-a fost clar dacă e din momentul banului sau din momentul expirării. Trebuie explicat mai bine aici, poate mai sunt cazuri similare.

Link to comment
Share on other sites

Modificare Regulament Factiuni ( Gangs, pasnice) -> Regula cu DB: Se stie foarte bine ca daca omori o persoana cu DB (tu fiind intr-o factiune) iar persoana respectiva iti face post, iei fw pentru DB. Ei bine, unii profita la maxim de aceasta treaba. Ex: Se lasa pe low Hp si-si asteapta victima stand in mijlocul autostrazii LS-LV. Pe aceasta portiune de drum, playerii merg cu viteza maxima. El sare in fata masinii si daca e low hp, moare imediat aparandu-i mesajul cu /call 112. Este practic imposibil sa faci dovada clara ca acea persoana a sarit intentionat in fata masinii, tot ce ti-a ramas sa faci este sa-ti astepti FW-ul. Poftim un caz real: https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/29986 Orice om normal si-ar da seama ca defapt el a sarit in fata masinii deoarece ped-ul este deasupra ambulantei, nu sub. Sper sa se rezolve aceasta chestie.

Link to comment
Share on other sites

Eu zic ca totusi e bine cum e acum. Adica chiar daca sunt cei de nivel mai mic, pe bune? Cat de prost sa fii ca sa mai crezi ca iti intra cineva pe cont si iti baga 999999999999 gold, tu sa-i dai parola si pin, sau ca sa ii dai masina si el iti pune hidden, sau chestii asemanatoare.. Alooooo, suntem in 2017?

Edited by zL HaydenZEW
Link to comment
Share on other sites

Modifica regula aia cu c-bugu , sa il faci interzis , cred si eu ca te-ai saturat la cate pm-uri ai primit

Exact, aici ai punctat foarte bine. În momentul de față e foarte enervant când mergi la paint și îi vezi pe toți cu C-Bug-ul...

Ce pot să mai zic, o mișcare inteligentă și utilă pentru comunitate. Mulțumim!

Link to comment
Share on other sites

Azi am avut nevoie de regula cu interdicție la sublider. Nu mi-a fost clar dacă e din momentul banului sau din momentul expirării. Trebuie explicat mai bine aici, poate mai sunt cazuri similare.

 

Am notat. E vorba de momentul din care primești banul.

Link to comment
Share on other sites

Interzicerea totala a c-shotului.

Link to comment
Share on other sites

Modificare regulament -> Factiuni -> Promovare sublider. Acum a devenit o traditie, ala care ajunge lider ii da jos pe subliderii curenti (Daca sunt) si-i aduce el prietenii care cel mai probabil sunt 0 in ceea ce tine te managementul factiunii. Multi membri chiar isi doresc aceasta functie, au cate 2-3 ani in factiune, au muncit foarte mult este ofensat atunci cand vede cum liderul isi aduce prieteni care au foarte putina experienta in domeniul respectiv. Nu mi se pare deloc OK aceasta regula. Cel mai bine ar si sa se actioneze in felul urmator: 1 sublider sa poata fi adus din afara, iar al 2-lea - OBLIGATORIU din cadrul factiunii, iar odata adus la functia de sublider, sa poata fi dat jos din aceasta functie pe un motiv foarte bine intemeiat, sa se evite astfel de cazuri - K6j2VB2.jpg

Ori il promovezi, ori nu-l mai promovezi.

 

Modificare regulament general -> Dovezi cu Screen-Shot pe browser. Va rog putina ATENTIE, aici chair este important. Am fost dat afara din SFPD pe baza unor ss-uri modificare cu inspect elements de pe Browser. Acest lucru m-a cam pus pe ganduri, chiar nu este ok ce se intampla, oricine poate fi dat afara dintr-o factiune sau pedepsit cu aceasta metoda urtata. Daca cineva mi-a luat permisu, eu pot crea un PM cu un prieten, sa facem 2-3 posturi si cu ajutorul acestei metode -

Modific cuvintele, poza de profil, detaliile si gata! 3/3 FW, la fel cum am patit-o si eu. Nu o sa ma impac niciodata cu faptul ca am fost dat afara din PD (rank 5) pe nedrept. MODIFICAREA: Dovezile pe browser sa se accepte doar cu video in care sa fie cel putin un refresh la pagina, ss-urile sa se neglijeze ( exceptie facand doar cand liderul vede personal ceea ce se intampla, nu din ss-urile altora).
Link to comment
Share on other sites

Regulament server:

- propun să fie din nou adăugate sancțiunile pentru DM / limbaj. M-am săturat să tot văd DM pe tot serverul și să nu pot face nimic decât un „/call 112”. Vor DM, să se ducă pe servere de DM. Iar cu limbajul, la fel.. este mai bine să se sancționeze.

 

- propun sancționarea playerilor ce dau interviuri în bătaie de joc. Cu toții cred că ne-am săturat să vedem doar glume, spam și miștouri de prost gust pe /l și să fie sancționat doar cu un simplu /kick.

 

- propun sancționarea adminilor ce dau kick pe motivuri gen: „nab” „îți dau eu - /ad” „noapte bună - /report”. În kick zici motivul și atat.

 

- propun scoaterea regulii cu wanted 4 omorâre civil și wanted 2 atacare civil. Nu convine nimănui să i se bage unul în fața lui și să ia wanted 4 respectiv 2.

 

- propun interzicerea totala a C-BUG-ului. C-Shot nu e cine știe ce, poate să rămână, însă C-BUG-ul interzis!

 

Regulament facțiuni:

- propun scoaterea limitei de câștigare a unui turf la war în runda a 8-a. Mereu într-un war se ajunge la runda a 8-a și nu se mai duce nici boala pe turf, stau playerii în HQ 10+ minute degeaba.

 

- propun să fie sancționata omorârea polițistilor ce nu sunt duty. Mereu se face DM aiurea pe un polițist chiar dacă acela e off-duty. Poate vrea să faca un lucru anume, iar un player vine și-l omoară că așa vrea el. Se poate face ceva ca atunci când polițistii sunt off-duty să aiba skin de civil si să fie ca și civilii.

 

- propun ca durata de ștergere a unui AV / FW să fie aceeași la fiecare facțiune de pe server.

 

- propun ca timpul de rank-up să fie micșorat, mi se pare cam mult să stai 5 luni pentru un rank 5. O idee dată de mine: -rank 1-2 - 7 zile / rank 2-3 - 14 zile / rank 3-4 - 21 zile / rank 4-5 - 28 zile.

Regulament lider:

- propun susținerea de teste pentru lideri atunci când aceștia sunt aleși pentru funcția de lider. Ajută la alegerea unui lider capabil.

 

Edited by eB Ademar
Link to comment
Share on other sites

Sugerez ca adminii sa aiba o dovada ca respectivul fisier din calculatorul tau functioneaza ca un cheat pentru sa-mp, sa nu mai luam ban pentru aimbot de cs go.

Adminul intra in PC, gaseste fisierul, il ia la el in PC, si il testeaza, daca cumva avem o confa si ni se trimite un fisier .exe cu numele renko, luam ban, am vrea toti de pe server sa nu mai luam ban degeaba si sa nu mai trebuiasca ca la un mesaj cu un program numit renko.exe sa trebuiasca sa iti reinstalezi windowsul.

O data la gasirea unui fisier suspect adminul ii cere respectivului player controlat sa arate fisierul in caz ca acesta nu este renko, daca cumva avem 2 fisiere numite renko, si el ne arata doar unul, ii dam ban pentru renko deoarece ascunde.

Edited by Alezzz
Link to comment
Share on other sites

Eu sunt de acord cu ce ai tu în plan.

 

Dar recomand la secțiunea pentru regulament lideri / facțiune să fie următoarea regulă:

  • Subliderii să fie aleși de la rank 3+ din facțiune respectivă. FĂRĂ SUBLIDERI DIN AFARĂ.
  • Aplicațiile când sunt corectate să primească și un motiv dacă este cazul. Acest lucru ar diminua întrebările de genul "DE CE AM FOST RESPINS", știu că acuma este la libera alegere a liderului, dar e mai bine așa.

Dacă susții ideea mea, te rog să îmi dai un +1 la acest post!

Chiar dacă sunt lider SFPD pe RPG3, eu tot aș vrea să fie corectitudine în rândul jucătorilor de rând, nu?

Eu nu prefer să îmi bag subliderii că îmi sunt prieteni, e mult mai bine să îi pui pe cei care merită.

Am fost și eu jucător ca voi, știu cum stă treabă pe aici, dacă știți cum zic.

Edited by NF Fabian aka Nabian
Link to comment
Share on other sites

Sustin ideea cu favorizarile. Nu modificati prea multe, sa fie ceva la obiect si simplu, sa inteleaga toata lumea. Nu ar fi OK sa faci C-Shotul Interzis, deoarece o sa fie mare tam-tam... C-Bugul scoate-l, dar c-Shotul nu.

Sustin .Fabian cu regula de SubLideri, iar toti liderii sa raspunda la aplicatii(fie acceptat, fie respins). Pe RPG3 unii lideri resping, dar nu baga motivul. Daca respingi, bagi motiv. Altfel, Av, apoi Fw

Link to comment
Share on other sites

Susţin ceea ce zice @eB Ademar, cu o singură excepţie:

- propun ca timpul de rank-up să fie micșorat, mi se pare cam mult să stai 5 luni pentru un rank 5. O idee dată de mine: -rank 1-2 - 7 zile / rank 2-3 - 14 zile / rank 3-4 - 21 zile / rank 4-5 - 28 zile.

 

​Dacă vrei să iei rankul așa, te duci pe RPG3 sau RPG4 că acolo așa e.

 

​Mai vreau să propun şi eu sancționarea limbajului, cât şi a suferințelor pe turf pentru că mă satur să tot văd pe server: «Bă îmi bag **** în mă-ta.», «**** **** de copil ***ut în cur, avort eşuat.», iar aceştia să nu primească nimic.

Link to comment
Share on other sites

Aceiași regulă a-și propune-o si eu: - Acordarea liderului sau sub-liderului sa aiba ca cerinta de a a avea rank 3+ sau sa fii avut fank 3+ în cea ce consta alegerea de sub-lideri.

Edited by South zaFaKer
Link to comment
Share on other sites

Am o prepunere pentru toate facțiuniile, pașnica/gang-uri/mixte/departamente.

De acum înainte, post-hunterii, mai exact cei care fac post pentru DM să necesite o dovadă video, altfel să nu fie luată în considerare. Am luat multimple FW-uri din această cauză, dau și un exemplu: Făceam duele cu un coleg de facțiune în fata HQ-ului iar un amărât de civil post-hunter se băga în mijloc, o făcea intenționat pentru a face post. Și așa a și făcut, nu înțeleg de ce trebuie ca noi să luam FW pe nedrept.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.