Jump to content

La Multi ani B-Zone.

F4L emptYmdY

Recommended Posts

La Multi Ani Break Zone

In onoarea implinirii a 2 ani , a comunitatii Break Zone , as vrea si eu sa urez La multi Ani comunitatii , playerilor , celor care au reusit sa obtina performanta de a aduce aceasta comunitate pe locul 1 si ma refer aici la serverul Role Play Game de Grand Theft Auto San Andreas MultiPlayer care a ajuns pe locul 1 in Romania , cu mult avans in fata ocupantei locului 2 , si incredibila performanta de a aduce acest server pe locul 2 in LUME.

Cu bune si cu rele , Break Zone a reusit sa atinga recorduri fenomenale , sa aduca bucurie pe fata multor copii/adolescenti cu serverele si tot ce le-a pus la dispozitie acestora.

Tineti-o tot asa , cu putina rabdare , si mai multa incredere , corectitudine si VOINTA , impreuna vom reusi sa ducem aceasta comunitate pe locul I in lume , sa fim laudati din toate partile.

Eu , empty_mdy(Mihai Daniel Ionut) va urez multa bafta in tot ce veti face de acum inainte , si veti avea tot sprijinul meu neconditionat , pentru ca o fac din placere.

Don`t forget - > Objective : Break Zone #1 in the world.

Semnat , empty_mdy B-)

Si as avea o rugaminte de ultim moment catre TOTI playerii care activeaza pe aceasta comunitate.Indiferent ca ma refer la Counter Strike sau San Andreas MultiPlayer , macar azi faceti un COMPROMIS , si uitati ca exista sectiunea "Plangeri" de orice fel.Macar AZI ! 24 de ore nu este asa de greu sa dam uitarii.Incercati sa nu mai injurati si sa faceti alte tampenii , DOAR AZI , nu cred ca e ft greu ca 24 de ore sa te aptii.

LA MULTI ANI B-ZONE ! SPER SA O MAI DUCI 10 ANI :X:X:X >:D<<'>>:D<>:D<<'>>:D<>:D<<'>>:D<Felicitarile mele pentru Bobo pentru toata bataia pe cap si pentru increderea in el de a infiinta si de a aduce aceasta comunitate Break Zone pe locul 1 in Romania si pe locul 2 in Lume ... FELICITARILE MELE !

doooOkkkiiee De ce trebuie sa fii rau si sa comentezi aiurea ? Nu am mai avut rabdare sa stau pana la 00:00 . Nu mai faceti comentarii inutile cu "Sper sa se deschida server`ul si altele".

Si as avea o rugaminte catre TOTI playerii care activeaza pe aceasta comunitate.Indiferent ca ma refer la Counter Strike sau San Andreas MultiPlayer , macar azi faceti un COMPROMIS , si uitati ca exista sectiunea "Plangeri" de orice fel.Macar AZI ! 24 de ore nu este asa de greu sa dam uitarii.Incercati sa nu mai injurati si sa faceti alte tampenii , DOAR AZI , nu cred ca e ft greu ca 24 de ore sa te aptii.

La multi ani B-Zone , sper ca astazi toate mafiile sa se ia de mana si sa uite ce e ura , am ajuns pe locul 2 in lume pentru numarul de jucatori online , de ce sa nu fim locul 1 la organizare? PEACE! Imi cer iertare fata de toti cei care am gresit , Sonny. here.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.