Jump to content

R.I.P. Yuri

Dionis Barbosu

Recommended Posts

In urma unei discutii cu niste prieteni pe skype am aflat ca dragul nostru fost jucator, Yuri a murit. Unele surse spun ca ar fi avut cancer la oase. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!

Topicurile create pe fiecare sectiune de discutii generale sunt unele informative pentru voi..eu doar va transmit vestea proasta...

7 hours ago, DEALERtov said:

Oi parea eu rau,dar... CUI PASA? Nu are voie omu sa moara linistit,ca deja il si dezgropati...

Familiei și apropiaților le pasă, așa că nu mai fii atât de cretin încât să scrii astfel de mesaje pentru că n-ai să înțelegi despre ce e vorba până când nu ești pus tu într-o astfel de situație. Dacă ai doar de comentat abține-te.

Condoleanțe familiei și celor apropiați lui!

9 hours ago, DEALERtov said:

Oi parea eu rau,dar... CUI PASA? Nu are voie omu sa moara linistit,ca deja il si dezgropati...

Invata sa te comporti si dupa comenteaza.

Rest in peace. Condoleante familiei si apropiatilor lui.

Nu il cunosc pe baiat... dar mna, nu trebuie sa fim rai.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Just now, Robica said:

Condoleante familiei, nu am auzit niciodată de el însă nu trebuie sa ne batem joc sau sa comentam aiurea, da @WG DREADLY ? Zic asa dacă mai vrei sa postezi pe aici.

Dacă ai avea fir de minte ti-ai da seama ce am zis, dar ești prea insuficient dezvoltat că prințesa asta @DEALERtov face mișto de o persoană decedată și o legendă a B-Zone-ului.

• Kelton locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.