Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SAMPCAC 0.7.0 Anticheat

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce conteaza ca merge v4? Majoritatea jucatorilor astia 'buni' la war folosesc coduri de pe net, foarte putini au cituri cumparate.

Macar s-ar mai reduce numarul codatilor daca s-ai baga CAC obligatoriu, dar nu, lasa sa ne luam secunda si perete la war.

4 hours ago, South Alexandru said:

@Michael Myers nu spun faptul ca nu se poate juca fara ele, dar, nu s-a rezolvat nimic cu asta. Astora le merge codul in acelasi conditii, si daca o sa scoata tot, baga v4 si tot merge.

Sunt foarte putini jucatori care au coduri cumparate, crede-ma, majoritatea mascheaza coduri de pe net, cum ar fi in CSGO.exe sau skype.exe sau altceva, asa ca ajuta

15 minutes ago, that mafaka slepa said:

@Gigel bossu din Barlad Din potriva, sunt tot mai multi plozi care cumpara coduri
+ Ca daca blocheaza modurile CLEO, e greu sa te obisnuiesti fara Wep Switcher, KMF etc.

Ai citit totul de la bun inceput? Moduri CLEO pot fi refacute in ASI, weapswitcher exista deja, KMF poate fi adaugat din script-ul serverului, mousefix exista sub forma de crack al jocului, asa ca nu te mai bate tu in piept ca "e greu sa te obisnuiesti", macar citeste totul inainte sa lasi un comentariu

Bai oameni buni, terminati cu prostiile de genul "Modurile cleo erau singurele ce ne diferentiau de catre celelalte servere, cu acest update stricati tot". Daca a spus Phenomz0r ca el cu mana lui reface modurile astfel incat acestea sa fie permise de acest AC  (.asi). Luati update-ul ca un +. Macar dispar 3 codati azi, 4 maine si tot asa, e un inceput, dar fara AC ramanem la fel. Poate din 500 playeri care au cod, scapi de 100, daca asta nu e un plus, atunci sunteti idioti. Apropo, nu veniti sa mi spuneti ca "daca i a blocat AC ul codul de pe net, o sa cumpere v2 si astea". Gandeste te asa, el nu a dat 5E pe un cod cat de cat OK si a decis sa si ia unul public, poate ca pentru ca nu are o situatie financiara roz sau pentru ca nu baga bani in jocuri, deci din cei cu cod blocat de AC, mai putin de 10% cred eu ca si ar achizitiona un cheat nedetectabil. O ultima idee ar fi aceasta...ascultati i frate pe Phenom/Lucky/Renko ca unele dintre cele zise de ei pot readuce serverul acolo unde a fost acum ceva timp, sunt oameni foarte inteligenti, ce studiaza, analizeaza si apoi iau o decizie, se vede ca sunt oameni "scoliti", mai sunt si altii, insa ei si au exprimat ideile in acest topic, prin urmare, cred ca cea mai inteleapta decizie ar fi sa introduceti AC-ul si sa puneti in aplicare sfaturile pe care ei vi le au acordat (Daca am vreo greseala, sunt pe telefon). Bafta!

Edited by Florenzi

Bine`s baietii de la b-zone. Promiteti de vreo aprox. 2 ani un anti-cheat solid, si cand il bagi, merge si codul de pe net =))))) jalnic, adica b-zone, locul unde codatii se distreaza copios iar playerii buni si experimentati iau ban, jalnic.

7 hours ago, Fanica said:

Bine`s baietii de la b-zone. Promiteti de vreo aprox. 2 ani un anti-cheat solid, si cand il bagi, merge si codul de pe net =))))) jalnic, adica b-zone, locul unde codatii se distreaza copios iar playerii buni si experimentati iau ban, jalnic.

Astept un video cu vreun cod de pe net care merge pe SAMPCAC, sunt chiar curios :>

Mai bine v-ati axa pe server, pe update-uri, pe administrare. Degeaba incercati voi sa descoperiti apa calda sau mersul pe jos. "Anticheat-ul" asta este o mizerie. In 2017 sa vii cu un mod care a fost lansat probabil acum 5-6 ani, nu prea se cade. Daca un jucator, are cel putin 1 neuron functional, nu poate sa fie gasit cu coduri, indiferent ce moduri aveti voi, sau cat de bine cautati intr-un calculator. Lucrez in domeniul asta, stiu despre ce vorbesc, se poate face un script care sa blocheze fisiere straine care ruleaza concomitent cu jocul, dar cere foarte multe resurse si foarte multa munca, pe care nu e nimeni dispusa sa o faca pentru voi. Nu va bazati pe scripterii care fac update-uri revolutionare in joc, precum introducerea comenzii /ads, nu, nu o sa va ajute baietii astia deloc. Ori platiti bani grei, si sacrificati cateva sisteme de pe server ca sa adaptati un script paralel mult superior glumei asta numite anticheat, ori continuati sa postati topicuri in care orice neavizat isi da cu parerea. E foarte greu sa impacati si capra si varza, dar se poate. Personal cred ca nu priviti in directia corecta, dar cine suntem noi, jucatorii? Directia corecta e aia in care se uita "conducerea" si punct.

@PadEVii tu pasnic aici si comentezi, tu nu realizezi ca mafiile mai tin in viata aceasta comunitate, s-au facut update-uri multe in privinta playerilor, s-au bagat apartamente, job-uri noi care nu prea au adus multi jucatori pe comunitate. Multi jucatori se lasa din cauza codatilor si a banurilor aiurea. De ce zici tu ca acest anticheat este o mizerie? Majoritatea comunitatilor mari il folosesc si a adus roade, blocheaza orice cod de pe net. Bine ar fi sa-ti cauti de treaba si sa nu mai comentezi aiurea.

Parerea mea ar fi sa ascultati mai mult de mafiotii care au multe zile in gang-uri, care stiu care e situatia si sa inchideti odata topicul asta si sa bagati anticheat-ul, daca tot l-ati deschis. Faceti si voi macar odata ce spun jucatorii de mafie si nu o sa dati gres, sunt sigur ca tot vor scadea codatii. Prea multi civili/pasnici isi dau cu parerea aiurea.

@NCS GuNNeR Ca tot vorbeam de neavizati. Bai moldovene, probabil ca ai probleme, cand stateam si eu in mafie, tu inca faceai bastonase prin scoala. Am spus ca este o mizerie pentru ca nu asta e solutia, asta cred prostii ca tine ca este. Si apropo, Sherlock, lumea incepe sa plece de pe jocul asta pentru ca e prea vechi, codati sunt multi, au fost multi, si tot multi o sa si fie. Cand jucam mai mult, prin 2014-2015 era serverul la 1000/1000, nu exista anti cheat. Si ca sa vezi, era plin de codati. Exista mai mult interes din partea adminilor, probabil si mai multa pricepere, dar au trecut anii, si cum "industria" asta a codurilor s-a dezvoltat in paralel cu jocul mereu, se pare ca serverul a ramas in urma.

Ai o parere foarte buna, nu zic, ascultati de jucatorii de 12 ani care au multe zile in mafii, nu de jucatorii care au experienta pe server sau de persoanele care sunt in domeniu.

Nu vorbii despre alte comunitati, ca si celelalte 2 servere, la care probabil faci referire, sunt la fel de pline de jucatori codati, si neprinsi, dar alea macar atrag lumea din alt punct de vedere.

Edited by PadE

@PadEAi grija cum vorbesti, nu te-am jignit cu nimic, doar ti-am argumentat de ce este bine sa se bage anticheat-ul. "prin 2014-2015" cum zici tu, nu erau atatea coduri, erau doar cateva de pe net, care se banau extrem de usor. Acum ar fi mai bine sa se bage anticheat-ul pentru ca inca se folosesc codurile de pe net. Acest anticheat ar putea bloca majoritatea codurilor de pe net, iar adminii s-ar putea axa doar pe codurile nedetectabile.

@PaggyOwn VODA Modurile .asi functioneaza pe anticheat, nu va exista vreodata vreun anticheat care sa permita modurilor CLEO sa ruleze. Insa se pot face usor de cineva care se pricepe, din .cs in .asi.

Edited by NCS GuNNeR

17 hours ago, NCS GuNNeR said:

tu nu realizezi ca mafiile mai tin in viata aceasta comunitate

=))=))=)) Pe rpg3 unde ai luat tu lider logic ca mafiile tin server-ul in viata, pe rpg1 si 2 mafiile nu mai domina. Mai priveste si in alta parte nu te uita doar la server-ul tau si zi ca toate sunt asa.

Fara cleo jocul v-a fi un nimic,dar cum s-a spus mai sus modurile din cleo is usor de adaptat/refacut pentru .asi

23 hours ago, NCS GuNNeR said:

@PadEVii tu pasnic aici si comentezi, tu nu realizezi ca mafiile mai tin in viata aceasta comunitate, s-au facut update-uri multe in privinta playerilor, s-au bagat apartamente, job-uri noi care nu prea au adus multi jucatori pe comunitate. Multi jucatori se lasa din cauza codatilor si a banurilor aiurea. De ce zici tu ca acest anticheat este o mizerie? Majoritatea comunitatilor mari il folosesc si a adus roade, blocheaza orice cod de pe net. Bine ar fi sa-ti cauti de treaba si sa nu mai comentezi aiurea.

Parerea mea ar fi sa ascultati mai mult de mafiotii care au multe zile in gang-uri, care stiu care e situatia si sa inchideti odata topicul asta si sa bagati anticheat-ul, daca tot l-ati deschis. Faceti si voi macar odata ce spun jucatorii de mafie si nu o sa dati gres, sunt sigur ca tot vor scadea codatii. Prea multi civili/pasnici isi dau cu parerea aiurea.

Cam penibil, nu mafiile țin în viață comunitatea. Fiecare server de SA:MP devine mai special odată cu adăguarea mafiilor, dar nu le țin în viață. Dacă ai lider pe RPG3, înseamnă că ești mare mafiot? Joc de patru ani pe această comunitate și pot spune că am stat în mafii destul de mult și crede-mă, nu prea se lasă jucătorii din cauza unor ban-uri date aiurea, se lasă pentru că nu mai văd niciun interes pe acest server, și au dreptate. Modurile cleo sunt permise, și ăsta a fost un mare bonus. Sunt atâtea servere pe care nu există acest avantaj, codurile performante funcționează și fără cleo, mafiotule! Nimeni nu își mai bagă coduri în cleo, s-au inventat v3, v4 și sunt nedetectabile. Vorba lui @DEALERtov, ești admin pe RPG3, unde se ating maxim 400 de playeri, și RPG4 are mai mulți și vă lăudați că aveți server curat, cred și eu la 300 de playeri. Poate accepți și părerea unui simplu pașnic, lidere.

@Quicky Penibil esti tu prietene, zici ca sunt coduri performante, dar nu-l au toti, putini sunt care-l au. La cati codati sunt pe aceste servere, daca aveau toti v2/v3/v4, developerii de coduri aveau pana acum cateva mii de euro, gandesti ce zici? In perioada pe care am petrecut-o in mafii, am dat de multi codati, care sunt sigur ca nu foloseau toti coduri cumparate. Nu va mai luati de mine ca am lider nustiu unde si pe care server, liderul il am de 7 zile, dar joc in mafii de un an, poate mai bine si stiu ce e ala cod nedetectabil sau cod de pe internet. Si da, majoritatea jucatorilor se lasa din cauza ban-urilor pe dovezile proprii, date aiurea. Vad ca nu prea esti la curent cu situatia comunitatii.

Edited by NCS GuNNeR

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.