Hogan Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Nick: Hogan Level: 54 Sugestia 1: M-am gandit sa schimbam putin sistemul de war, avand in vedere faptul ca se primesc banuri pentru "cheats". In viata reala nu totul se rezuma doar la a se omora unii pe altii pentru teritorii. Am studiat putin cu ce se ocupa camora in viata reala. Mai exact, in Napoli, unul dintre cele mai periculoase orase din lume, nu se poate spune ca mafia X este cea mai puternica. Fiecare mafie isi imparte teritoriile, iar cand o mafie incalca teritoriul alteia se face o sedinta si se aplica sanctiuni (gen John Wick, daca ati vazut filmele). Tocmai de asta va propun urmatoarele: WAR System – Work Hard and Win - Infiintare unui sistem de depozitare a materialelor. Fiecare /order va costa un numar de materiale care va fi luat din depozit. Saptamanal, membrii mafiilor trebuie sa adune un numar cat mai mare de materiale pentru a avea arme la war. Acest lucru va face ca jocul sa fie mai interactiv, activitatea in timpul saptamanii va creste, facand jocul mai realist. - Infiintare unui sistem de depozitare a drogurilor, asemanator cu cel de materiale. - Fiecare mafie sa aibe un cont bancar gen "Family Finance". Acest cont bancar va contine sumele de bani castigate din vanzare de arme/droguri de catre mafioti catre alte persoane, valoare bizurilor, caselor detinute de membrii familiei. * Asta inseamna ca va trebui adusa o schimbare si sistemului de case/bizuri - avand o optiunea prin care casa/bizul sa fie si in proprietatea Familiei (fara a avea dreptul de a o vinde, doar putand intra/iesi chiar daca usile sunt incuiate) - la fiecare war fight castigat pe un anumit teritoriu sa se castige o suma de 5.000.000 , suma care va intra in Family Finance, bani ce nu vor putea fi retrasi niciodata. - la sfarsit de luna se aduna orele jucate ale tuturor jucatorilor si pentru fiecare ora se primeste 500$ in Family Finance. - teritoriul se va cumpara printr-o comanda /buyturf cu bani din Family Finance - Cu ce cred că ajută?: Cred ca ar ajuta foarte mult la activitatea jucatorilor, nu vor mai intra doar seara la war, si pe langa asta va face jocul mult mai atractiv, acestia avand si alte ocupatii (sa faca materiale/droguri si sa le vanda). Pe langa asta, nu va mai fi un interes asa mare de a folosi sisteme de a trisa la war pentru ca nu va conta foarte mult ce se intampla la acea batalie. Acesta este doar inceputul unei ideei, haideti sa o dezvoltam impreuna, este in interesul nostru de a face jocul mult mai atractiv. Cred ca cei din conducere vor fi de partea noastra atata timp cat numarul de jucatori va creste. ASTEPT COMENTARIILE VOASTRE. MULTUMESC. PS: Stiu ca nu am postat unde trebuie, cred ca este inchis topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG KAPPA Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Ma scuzi, n-am nimic cu tine, tot respectul, crede-ma, dar.. Te rog da-ti doua palme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipriian OLTEANCLAN Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 @Hogan fac pariu ca singurele tale factiuni sunt de tip School instructors si Taxi, majoritatea playerilor de pe server pentru waruri ne jucam, e o idee foarte nereusita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogan Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 Nu o sa va raspund in felul in care voi ati facut-o, si de as vrea nu as putea sa cobor chiar atat de jos nivelul de inteligenta. Ideea este ca nu ar trebui sa se puna foarte mare accent pe killurile de la war pentru ca majoritatea sunt copii si folosesc coduri, pentru ei jocul nu are farmec fara el. Daca nu se va schimba sistemul, atunci sa se inaspreasca sanctiunile cu ban permanent si asa vor disparea cei care folosesc coduri. Astept comentarii de la persoane cu discernamant, nu de la cei care scrie tastatura fara ei si posteaza doar pentru +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertoMVz Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Din punctul meu de vedere, este o idee proasta. Multi se joaca pe server pentru sistemul de wars. Eu nu cred ca ar trebuii ceva schimbat. Ban se ia deoarece playerii folosesc cheats sau adminii sunt incapabili sa isi dea seama unde e cod si unde nu e. In plus, daca s-ar schimba sistemul de war, majoritatea mafiotilor s-ar duce pe alte comunitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogan Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 3 minutes ago, Robert KIA said: Din punctul meu de vedere, este o idee proasta. Multi se joaca pe server pentru sistemul de wars. Eu nu cred ca ar trebuii ceva schimbat. Ban se ia deoarece playerii folosesc cheats sau adminii sunt incapabili sa isi dea seama unde e cod si unde nu e. In plus, daca s-ar schimba sistemul de war, majoritatea mafiotilor s-ar duce pe alte comunitati. Nu este vina adminilor ca unele coduri sunt mai greu de depistat. Este vina jucatorilor ca le folosesc. Tocmai de asta ar trebui sa venim cu o schimbare pentru war. Nu spun ca trebuie cum am zis eu, eu doar am initiat un topic cu ideei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZedROYAL Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Si eu as vrea ca la wars sa simulam al treilea razboi mondial eu din lv arunc o bomba nucleara pe turful din sf si i.am eradiat pe toti da na nu se poate. Warurile din samp simuleaza sistemul de bataie pe teritorii din single player. Astea sunt mai mult niste lupte nu niste razboaie. Sunt pur si simplu niste organizatii mafiote cqre se bat intre ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERKE Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Ce ai spus tu aici e un fel de Monopoly, ai niste bani iar cine cumpara cele mai multe proprietati castiga. Nu e chiar asa cumetre Link to comment Share on other sites More sharing options...
HERMENOTIS EGIPTEANU Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 ideea asta era buna undeva prin 2011-2012 dupa mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZEN'ROYAL Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Mai pe scurt, dacă ai bani în real life și n-ai ce face cu ei ai toate turfurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlepaFANTASTIK Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Mai pe scurt, da delete la topic ca s-asa e degeaba ;D E un joc care se rezuma in mare parte pe DM pe langa ca luptele de strada din GTA SA nu sunt complexe, doar un turf care isi schimba culoarea si eu zic ca in momentul de fata sistemul, infara de codati si crashuri este ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASUKESiLENT Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 E o porcărie... cum au zis mai sus, majoritatea joacă pentru sistemele de war, și tu practic vii cu niste schimbări, care dacă s-ar aplica s-ar duce tot farmecul.... să nu se mai pună așa mult accent pe kiluri pentru că sunt codați?.... serios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RoLLz Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Totusi e SA'MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South KingDeiu Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoStress JULI Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovarasu' AnTiDoT Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Sunt neutru. Desi pare o idee buna, nu cred ca se poate implementa in SAMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNoRoo Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 greu de realizat Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoStress JULI Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 mergeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
South padiN Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Eu cred ca daca s-ar baga acest sistem de waruri, din contra, se vor pierde din playeri, pentru ca, dupa cum spun si alti jucatori mai sus, multi joaca pentru waruri, aproximativ 200 de playeri sunt gangsteri, si acesta este singurul farmec la waruri, sa te bati cu adversarii. Am si eu un cont de ganguri, am stat ceva timp prin ganguri, si am stat doar pentru ca adoram sa ma bat cu ei. Este adevarat si ce spui tu cu codatii, sunt multi, insa este de datoria STAFF-ului sa faca un AntiCheat bun, cum la altii se poate si la noi nu..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AspetaCulita Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Frumos:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RoLLz Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Defapt daca analizam mai bine nu e o idee proasta dar nici buna. In fine succes daca vrei sa ii faci sa o implementeze Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 E blana asa cum e acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazard ToV Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Te-ai gandit bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vipper Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Contra pt. treaba asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HardWell Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 frate da-ti doua palme peste fata, ne vedem pe /f Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.