Jump to content

Prezentare xPhenoZEWx


xPhenoZEWx
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: xPhenoZEWx, iar pe server PhenoZEW

- Prenume: Alin

- Varsta: 16 ani, fac luna viitoare 17.

- Locatia: Baia Mare

- Ocupatie: Elev

- Jocul(rile) preferat(e): Samp 

- Hobby-urile tale: Photoshop, Gym, Volei.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Mă numesc Alin și am vârsta de 16 ani, curând fac 17, mai exact, în 14 februarie. Îmi place să învăț mereu lucruri noi și să îmi perfecționez abilitățiile pe care le-am dobândit ulterior. Încă de când eram mic mi-a plăcut să mă plimb cu prietenii . Îmi place să mă joc pe calculator, iar în viitorul apropiat îmi doresc să învat cât mai multe lucruri legate de informatică . Mă consider o persoană destul de matură . Timpul liber mi-l petrec în fața calculatorului sau pe afară cu prietenii . Sunt o persoană comunicativă . Îmi place muzica rap iar artiștii mei favoriți sunt : Nane, Nimeni Altu' și Ombladon . Genurile mele preferate de filme sunt : comedie, acțiune și horror . Când observ că o cearta este pe cale să înceapă, încerc să liniștesc apele, încat conflictul să se aplaneze sau macar o buna parte din acesta sa înceteze . Sunt iertător, pot să trec cu vederea peste unele lucruri, doar dacă acea persoană merită cu adevărat. Îmi place să visez, asta mă ajută să-mi formez o mică lume a mea, unde să-mi imaginez un viitor așa cum mi-l doresc, măcar în vise totul este posibil!. Îmi place să iubesc, să fiu iubit, să respect, iar la rândul meu să respect și eu pe cine merită. Îmi plac mesajele, scrise din suflet nu copiate din net. Pe oriunde merg încerc să las o impresie cât mai bună despre mine. Sunt gata să învaț mereu câte ceva, oriunde și de la oricine care e capabil să mă ajute cu asta. Ca planuri de viitor, am de gând ca mai întai să termin liceul , să intru la o facultatea bună și după să îmi găsesc de munca. În principal, cam aceasta a fost descrierea mea, iar dacă am uitat ceva, îmi pare extrem de rău, dar restul le puteți observa la mine pe parcurs, in-game.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am aflat mai de mult de la un prieten, în plus erau multe video-uri pe YouTube, și am decis să mă apuc și eu de acest server.

- Alte precizari?: Am făcut prezentarea acuma, pentru că nu am făcut-o până acum și pentru că de ce nu .

Link to comment
Share on other sites

Bine ai venti !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.