LockdownRPG4 Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 sper sa gasiti o solutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
South QUADRO Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Sincer cred ca asa e cel mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South QUADRO Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Nu imi place ce vad, dar sper sa se rezolve cat mai repede avand in vedere ca sunt in gang... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NC FloryN Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 @F4L John Gg :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavitu Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Am avut si noi wars daca e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South QUADRO Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Dha.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 salz Link to comment Share on other sites More sharing options...
NC FloryN Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Hai rpd cu war-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
South QUADRO Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 ceaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
NC FloryN Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 salpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
South QUADRO Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 off Link to comment Share on other sites More sharing options...
NC FloryN Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 mdea Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnTiDoT ZEW Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Din păcate, se duce pe râpă... Și când mă gândesc că am investit atâtea sute de ore, pentru nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeastNight Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 hai cu b-zone sa revina!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Soriin Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 On 12.06.2018 at 3:53 PM, SlepaKIA said: Nu merge sa bagati waruri doar la buleala ? adica sa putem juca dar turfurile / scorurile sa nu se puna cand revine situatia la normal nu revine la normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikki Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Serverul a scazut din cauza voastra @Kelton si @Bobo deoarece bagati toti sobolanii in staff care nu au nici o treaba cu codurile , dar ce sa faci , omul sa nu ia remove trebuie sa baneze si el ceva acolo si cel mai des motiv: smooth aimbot. Pe langa adminii astia prosti , cum a spus si @Neveu E PLIN DE PILE ORBILOR , PAI CUM DRQ MA , SUNT OAMENI CARE FAC/AU FACUT WAR DE WAR PESTE 20 KILLS SI DADEAU SECUNDE , DAR NU LUAU BAN SI SE DADEAU MARI CA DAU CU CODUL IN BLANA. Sa dam niste exemple sa nu ziceti ca-s nebun , sau ca fac imagine proasta a serverului. Cred ca toti jucatorii dupa rpg 1 , il stiu pe Adrian fostul admin aveti aici canalul in caz ca nu va mai amintiti:https://www.youtube.com/user/CoBrA1xXx/videos si ce sa vezi , pe un live la el sa gandit sa dea si el rcon pe RobertoKING1337 , care dintr-o data sa teleportat fix in lv , omul avand war in acel oras , iar " adminul asta foarte doatat " , a inceput sa zica wtf cum au ajuns astia in lv facand niste gesturi penibile , dand /admins , /helpers , /id roberto , de ce oare gesturile astea? Simplu , pile sa zicem ca nu a fost cod , ci un bug , dar tu ca admin ar trebuii sa intrebi respectivul jucator , ma tu cum ai ajuns aici , el no , a bagat niste comenzi si a iesit dp rcon iar dupa aceea a mai sters si comentariile din video sa nu i-se faca imagine proasta , ce tristut , uite ce admini ai bai keltone , nota 10 ce sa zic. Inca un exemplu , cum a fost escobar_gaviria care el era zew ma baiatule facea 20+ kills pe fiecare war dar nu lua ban , dadea cu codul in blana fara nici o problema , iar dupa cand sa banat chiar el a recunoscut ca a fost ajutat de unii admini care ii spuneau cine statea rcon pe el sau pe membrii lui din gang , pai csf macar pe un amarat de joc sa fiti si voi cu pilele , va stiti voi. Asa ca nu va mai cacati pe voi de ce sunt toti rivali , si de ce piscot va dat flood cateva zile , fiindca ati meritat , banati jucatorii aiurea.Daca eu m-as filma cu cronometru pe birou de cand aprind pc-ul si sa instalez un gta nou sa ma duc la pb sa rup , pai voi si cu dovada asta ati zice ca e cod , ca atat va duce capu'. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d33nis Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 (edited) Incepe sa imi para rau ca am investit atatia bani in RPG1................... SCHIMBATI HOSTUL !!!!!! FACETI CEVA !!!!! Edited June 14, 2018 by d33nis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr baha Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 @Kelton I have an quick idea . you activate the wars again and save the actual data . and when the server get fixed . wipe the new activity . it's better than doing nothing . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASSiM Jbeli Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 no , remove rpg 4 and try the new host , b- zone will back with 3 servers 800+ players , better than 4 with 200 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 15, 2018 Author Share Posted June 15, 2018 8 hours ago, Spectra ZEW said: Serverul a scazut din cauza voastra @Kelton si @Bobo deoarece bagati toti sobolanii in staff care nu au nici o treaba cu codurile , dar ce sa faci , omul sa nu ia remove trebuie sa baneze si el ceva acolo si cel mai des motiv: smooth aimbot. Pe langa adminii astia prosti , cum a spus si @Neveu E PLIN DE PILE ORBILOR , PAI CUM DRQ MA , SUNT OAMENI CARE FAC/AU FACUT WAR DE WAR PESTE 20 KILLS SI DADEAU SECUNDE , DAR NU LUAU BAN SI SE DADEAU MARI CA DAU CU CODUL IN BLANA. Sa dam niste exemple sa nu ziceti ca-s nebun , sau ca fac imagine proasta a serverului. Cred ca toti jucatorii dupa rpg 1 , il stiu pe Adrian fostul admin aveti aici canalul in caz ca nu va mai amintiti:https://www.youtube.com/user/CoBrA1xXx/videos si ce sa vezi , pe un live la el sa gandit sa dea si el rcon pe RobertoKING1337 , care dintr-o data sa teleportat fix in lv , omul avand war in acel oras , iar " adminul asta foarte doatat " , a inceput sa zica wtf cum au ajuns astia in lv facand niste gesturi penibile , dand /admins , /helpers , /id roberto , de ce oare gesturile astea? Simplu , pile sa zicem ca nu a fost cod , ci un bug , dar tu ca admin ar trebuii sa intrebi respectivul jucator , ma tu cum ai ajuns aici , el no , a bagat niste comenzi si a iesit dp rcon iar dupa aceea a mai sters si comentariile din video sa nu i-se faca imagine proasta , ce tristut , uite ce admini ai bai keltone , nota 10 ce sa zic. Inca un exemplu , cum a fost escobar_gaviria care el era zew ma baiatule facea 20+ kills pe fiecare war dar nu lua ban , dadea cu codul in blana fara nici o problema , iar dupa cand sa banat chiar el a recunoscut ca a fost ajutat de unii admini care ii spuneau cine statea rcon pe el sau pe membrii lui din gang , pai csf macar pe un amarat de joc sa fiti si voi cu pilele , va stiti voi. Asa ca nu va mai cacati pe voi de ce sunt toti rivali , si de ce piscot va dat flood cateva zile , fiindca ati meritat , banati jucatorii aiurea.Daca eu m-as filma cu cronometru pe birou de cand aprind pc-ul si sa instalez un gta nou sa ma duc la pb sa rup , pai voi si cu dovada asta ati zice ca e cod , ca atat va duce capu'. Citește răspunsul meu de pe paginile anterioare legat de subiectul staffului. Ca să-ți zic un newsflash, pe orice comunitate găsești admini care nu se pricep în coduri la fel ca aici, pe orice comunitate o să găsești admini care dau din casă, admini mai murdari din simplul fapt că n-ai cum să-i controlezi pe toți ce fac în afara jocului. Dacă tu crezi că pe alte comunități nu se întâmplă asta... 5 hours ago, Mr baha said: @Kelton I have an quick idea . you activate the wars again and save the actual data . and when the server get fixed . wipe the new activity . it's better than doing nothing . That's not as easy to do as it seems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwqzy RPG4 Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Sa speram ca o sa-si revina serverele si nu vor mai exista probleme cu retelele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Soriin Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 (edited) E normal sa ai "pile" pentru ca nu iti lasi o prietenie pentru o amarata de functie pe un joc, cate am facut eu cu pr mei adm nu stie nimeni asa ca degeaba spuneti sa sunt pile, sunt prietenii/amicitii, noi astia nu ne calcam pe bataturi si nu ne lasam la greu sau sa ne vorbim pe la spate, bun si ce, va ofticati ca voi sunteti niste anonimi care primesc ban instant pe niste dovezi total aiurea, cand eram lider ce nu faceam eu, am dat wipe la toata factiunea, am dat FW-uri, demiteri sa scot ratatii si sa aduc codati pentru ca asa poti lua orasul pe RPG4 dar nici asa n-am putut ca erau cat mai multi in RDT si ne-am dat batuti si am rupt codurile pana am lasat liderul, adica pnm eu alegeam daca sa iau ban sau nu si pe cine pun lider. Tu spui ca avem doar pile pe joc, frate'miu cand jucam noi pe B-Zone tu te jucai maincraft cu prietenii tai din scara, nu comenta aiurea zic si eu, adica majoritatea suntem minori, de unde vrei pile in viata reala, adica eu cel putin am in politie si agricultura spre deosebire de tine Edited June 15, 2018 by TLG Soriin'ROYAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
HERMENOTIS EGIPTEANU Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 2 hours ago, TLG Soriin'ROYAL said: E normal sa ai "pile" pentru ca nu iti lasi o prietenie pentru o amarata de functie pe un joc, cate am facut eu cu pr mei adm nu stie nimeni asa ca degeaba spuneti sa sunt pile, sunt prietenii/amicitii, noi astia nu ne calcam pe bataturi si nu ne lasam la greu sau sa ne vorbim pe la spate, bun si ce, va ofticati ca voi sunteti niste anonimi care primesc ban instant pe niste dovezi total aiurea, cand eram lider ce nu faceam eu, am dat wipe la toata factiunea, am dat FW-uri, demiteri sa scot ratatii si sa aduc codati pentru ca asa poti lua orasul pe RPG4 dar nici asa n-am putut ca erau cat mai multi in RDT si ne-am dat batuti si am rupt codurile pana am lasat liderul, adica pnm eu alegeam daca sa iau ban sau nu si pe cine pun lider. Tu spui ca avem doar pile pe joc, frate'miu cand jucam noi pe B-Zone tu te jucai maincraft cu prietenii tai din scara, nu comenta aiurea zic si eu, adica majoritatea suntem minori, de unde vrei pile in viata reala, adica eu cel putin am in politie si agricultura spre deosebire de tine ai in politie la lider lspd vito Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Sper sa fie totul bine curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NC FloryN Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 :)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts