Jump to content

Spring Marathon [RPG Event]

Kelton
 Share

Recommended Posts

On 2/27/2019 at 9:10 PM, eB Catalyn said:

Nu doar în jocul ăla de homosexuali există așa ceva, repede vii tu și zici că au copiat.

Expand  

Prefer sa fiu eu ala mai prost care cedeaza... Eu am spus ca e ok marathon-ul. Chiar imi place. Vi tu repede si zgarmi cu nasul. Ai noroc ca nu e altul prietenas, ca te-ar fi luat la carnita.

On 2/27/2019 at 12:27 PM, Senariis said:

@Kelton

@Bobo

Aveti o mica problema aici, pe serverul RPG2 scrie ca incepe pe 1 Aprilie iar voi ati precizat ca incepe pe 1 Martie.

https://postimg.cc/Sn4NPycp

Expand  

A doar o greșeală de scriere. Pe 1 Martie începe.

On 2/27/2019 at 3:15 PM, Lewoo said:

Cei ce intra in departamente ar trebui sa fie constienti de dezavantaje, chestia e ca nu apar asa des asemenea evenimente.

Vad ca o optiune plauzibila oferirea de puncte pentru playeri cu wanted prinsi, cu cat este wanted-ul mai mare, cu atat numarul de puncte primite cresc

Expand  

Cei din departamente au anumite restricții cum ar fi la rob, escape. Însă pot face puncte făcându-și raportul de activitate (iar faptul că unii vor omorî polițiști o să le dea inclusiv lor de lucru) cât și din restul activităților care există acolo pentru că sunt mai mult decât suficiente.

Super tare idea, e ceva nou pe aceasta comunitate.

Ar trebui sa adaugati "Maraton" pentri fiecare anotimp.

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.