Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Kwabs

RPG3 Administration - Senior
 • Content Count

  347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kwabs last won the day on January 26

Kwabs had the most liked content!

Community Reputation

197 Extraordinary

About Kwabs

 • Rank
  Trăieşte-ţi viaţa niciodată nu ştii când o pierzi.
 • Birthday 05/15/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Kwabs.ReKinuL
 • Yahoo
 • Skype
  Claudiualexandru1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Salaj
 • Hobbies
  Games, cars, girls, friends, life.

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG2 Nickname
  KwabsOfficiaL.
 • RPG3 Nickname
  Kwabs.
 • RPG4 Nickname
  RenKoZauR.
 • CS 1.6 Nickname
  Alexandru.

Recent Profile Visitors

2158 profile views
 1. Nume: Kwabs. Pe ce RPG activezi: RPG3 Ce parere aveti despre factiunea Paramedics? : Am o parere foarte buna, este o factiune care merita apreciata. Ce parere aveti despre conducerea Paramedics? : Conducerea este destul de buna si de activa. Ce parere aveti despre membri Paramedics? : Membri sunt destul de ok, fiecare cu gandirea lui, membri cu care poti discuta si chiar lega prietenii. Ce parere aveti de activitatea din factiune? : Activitatea este una foarte buna fata de alte factiuni. Crezi ca liderul factiunii isi face treaba? : Da, face o treaba foarte buna si merita apreciata, respect Elena. Ce imbunatatiri ar trebui sa se mai faca in factiune? : Nu mai sunt necesare alte imbunatariri totul este perfect asa cum este acuma.
 2. (♦) Nume: Kwabs. (♦) Rangul actual: 3 (♦) Câte zile ai în facțiune?: 51 (♦) Când ai avut ultima promovare? (data exactă + zile): 08.04.2019 . 23 de zile. (♦) Care este motivul pentru care dorești să promovezi?:Vreau sa am un rank cat mai mare in factiune pentru a ma putea ajuta mai mult facțiunea (♦) Alte precizări: Multumesc frumos.
 3. Kwabs

  Nume: Mecha Data: 25.04.2019 Dovezi: Confidential Motiv intercție: /clanresign si fail la rob. Alte informații: Bafta!
 4. Kwabs

  Frumos, încă ceva nou si bine gândit. Sărbători fericite!
 5. 💚 Nickname: Kwabs. 💚 Rank-ul detinut: 3 💚 Dovezi pentru fiecare punct: 💚Dovada pentru: Cand ii faceti farsa adminului: click 💚 Dovada pentru: Cand terminati refrenul de cantat: click 💚 Dovada pentru: Cand sunteti langa un admin si folositi comanda [/wank]: click 💚 Dovada pentru: Cand aruncati civilul in apa: click 💚 Dovada pentru: Poza cand sariti si avion si strigati textul din poza: click 💚 Ce misiunea ai vrea să se adauge: Ceva cu sunt. 💚 Cum ți s-a parut misiunea din aceasta săptămână: Foarte creativa si interesanta. 💚 Alte precizări: A fost frumoasa aceasta misiune.
 6. (♦) Nume: Kwabs. (♦) Rangul actual: 2 (♦) Câte zile ai în facțiune?: 28 (♦) Când ai avut ultima promovare? (data exactă + zile): 24.03.2019 - 15 (♦) Care este motivul pentru care dorești să promovezi?: Doresc sa fac un rank mare aici si sa ajut la conducerea factiuni, atat organizare cat si suport. (♦) Alte precizări: Multumesc frumos.
 7. Kwabs

  Sunt doar oameni rai aici.
 8. Kwabs

  Ba vezi ca ai gresit putin, trebuia sa pui @Daniel BAHAOS
 9. (♦) Nume: Kwabs. (♦) Rangul actual: 1 (♦) Câte zile ai în facțiune?: 14 (♦) Când ai avut ultima promovare? (data exactă + zile): Nu am avut. (♦) Care este motivul pentru care dorești să promovezi?: Doresc sa fac un rank mare aici si sa ajut la conducerea factiuni, atat organizare cat si suport. (♦) Alte precizări: Multumesc frumos.
 10. Kwabs

  Frumos gândit, felicitări deabia aștept să ne bucuram de premii.
 11. Kwabs

  Dormim
 12. Kwabs

  Nick: Kwabs.ReKinuL Level: 81 Vârstă (reală): 20 de ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Cam 4 ani, cu mici intreruperi. Link profil RPG: https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Kwabs.ReKinuL Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Salut, motivul este unul simplu, am vazut multi candidati care au luat functia si nu s-au ocupat deloc de aceasta. Alt motiv ar fii ca imi place sa ajut jucatori nu doar pe cei incepatori, dar nu am 'sansa' daca pot sa ii spun asa ca sa dau de la mine, aceasta functie ar fii cel mai bun lucru. Un ultim motiv ar fii ca nu o sa fiu ca restul sa spun doar vorbe, iar fapte nu. Ce intenționez să fac pentru jucători: O sa vreau sa setez taxa la 1$. O sa fac evenimente speciale pentru jucatori. O sa fac meetinguri cu toti jucatori in fata la primarie ca sa ii ajut cu probleme/intrebari/nelamuriri/suport. O sa impart taxa in fiecare zi daca o sa am aprobarea si de 2 ori pe zi.
 13. Nume: Kwabs.ReKinuLRank: 5Am dat test cu: SolDaT.Testul a fost dat pe data de: 25.01.2019Jucătorul a acumulat: x/8 puncte 4/8Rezultat final: ADMIS
 14. @SolDaT Cerere acceptata. Contacteaza un rank 4+ pentru a sustine testul. Testul o sa fie dat din urmatoarele arme: 2x Deagle / 2x M4 / 2x MP5 / 2x Shotgun, trebuie sa faci minim 4 puncte pentru a putea fii acceptat. Succes la test.
 15. Nick: Kwabs.ReKinuL Rank: 5 Am dat test cu: iRomeo Data testului: 25.1.2019 Rezultatul la proba teoretică: 1.25/3 Rezultatul la proba practică: 40% Rezultatul final (ADMIS/RESPINS): ADMIS Alte precizari: Felicitari!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.