Jump to content

RPG3 și regulile utile

Karther
 Share

Recommended Posts

Un nou meme din seria "RPG3 Staff":
2xytwq.jpg

O mai zic și o mai repet: doar satirizez ce se petrece pe RPG3 și ce mai face și staff-ul. Este frumos când ți se spune că ești incapabil de o funcție, chiar dacă încerci să-i faci pe jucători fericiți și sunt mulțumiți de tine.

Edited by Karther

5 hours ago, Karther said:

Un nou meme din seria "RPG3 Staff":
2xytwq.jpg

O mai zic și o mai repet: doar satirizez ce se petrece pe RPG3 și ce mai face și staff-ul. Este frumos când ți se spune că ești incapabil de o funcție, chiar dacă încerci să-i faci pe jucători fericiți și sunt mulțumiți de tine.

Intr-o luna abea ai avut cateva ban-uri si tot tu te plangi, cu ce a gresit staff-ul daca tu nu te ocupai? :))) Tare iti place sa ironizezi aiurea.

1 hour ago, Richard said:

Intr-o luna abea ai avut cateva ban-uri si tot tu te plangi, cu ce a gresit staff-ul daca tu nu te ocupai? :))) Tare iti place sa ironizezi aiurea.

Inca imi regret decizia facuta acum ~1 an in legatura cu tine si @Karther :)

Tare meme @Karther

@Richard de la un anumit timp ai inceput sa nu mai apreciezi membrii pe care ii apreciai odata (Fabian), daca el vrea sa ironizeze regulile facute de staff, e problema lui, nu trebuie sa te bagi tu si sa il critici pentru o gluma. Am apreciat ce ai facut ca sa intru in SFPD dar sa il vorbesti pe Fabian de rau pentru ceva ce nu a facut mi se pare o ipocrizie.

• Lewoo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.