Z A I N Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 (edited) Bă, ideal ar fii sa faceti rpg1+rpg4 iar rpg2+rpg3 să echilibram, ca daca faceti rpgf1+rpg3 se dezechilibreaza de tot , poate multi o sa intre pe rpg1 ca o sa-l vada mai full. Fiti baieti cu cap si alegeti in favoarea serverului nu al vostru ca va intelegeti cu x si y sau aveti eu stiu ce avere. Edited July 10, 2019 by Oficial Zain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis23 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Ce se intampla cu casele scriptate? rsp careva? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Swau Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, Oficial Zain said: Bă, ideal ar fii sa faceti rpg1+rpg4 iar rpg2+rpg3 să echilibram, ca daca faceti diferenta asta, poate multi o sa intre pe rpg1 ca o sa-l vada mai full. Fiti baieti cu cap si alegeti in favoarea serverului nu al vostru ca va intelegeti cu x si y sau aveti eu stiu ce avere. Foarte adv Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 4 minutes ago, eB Swau said: Pai sa vina 4 cu toti codatii posibili la voi, dc la noi Sunt admini, Doamne fereste, au acces la /ban, sa se ocupe fiecare, nu exista RPG pe care sa nu fie codati, crede-ma. Si pe rpg 1 sunt codati, si pe 2, si pe 3, si pe 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NesteaJr Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 RPG1+RPG3 si RPG2+RPG4, de ce? Pai majoritatea jucatorilor de pe rpg4, sunt de pe rpg2 si ar fi mult mai usor sa ne acomodam cu jucatorii de pe rpg4. Legat de case si bizuri, da recunosc eu fiind pe rpg2, se poate zice ca vreau sa fie in favoarea mea, ca detin casa si un biz destul de bun, dar nu mi se pare corect ca fuziunea sa ne ia bizurile/casele, deoarece noi suntem un server si mai vechi si practic ar veni la noi "acasa" si datorita lor ar fi scoase la licitatie sau nu mai stiu ce idei le debiteaza unora de pe serverele care or sa ajunga pe serverele "mama". Link to comment Share on other sites More sharing options...
a r m y s Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, Byonic said: Ce se intampla cu casele scriptate? rsp careva? Asta e a 3-a oară când intrebi.. mai întreabă de vo 10 ori si poate primești un răspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Swau Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, W i s l e r said: Sunt admini, Doamne fereste, au acces la /ban, sa se ocupe fiecare, nu exista RPG pe care sa nu fie codati, crede-ma. Si pe rpg 1 sunt codati, si pe 2, si pe 3, si pe 4. Cred ca nu stii tu cum e pe 4. Maxim 2 dintr-o mafie sunt fara cod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z A I N Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Ba lasati ma cunostintele voastre cu x si y suntem oameni ne intelegem bine cu oricine. Echilibrarea playerilor pe servere conteaza RPG1+ RPG4 SI RPG2+ RPG3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZUTO Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 12 minutes ago, WG Flavius said: @South Kazuto Cum sa fiu degeaba? Uite-te pe forum LVPD la rpg3 si la activitatea ma lunara. Sau defapt ti-o las aici.Acum sa ne uitam si la topicurile din LVPD: Ok, ma ocup de topicurile astea constant. Acum uite si cate zile am:Sunt degeaba, nu? Acum ca mi-ai pus pe tava, am mai multe zile intr-o factiune pe samp decat ai tu de cand te joci jocul asta N-ai cu cine, vad, cu putin noroc nu imi vine sublider un incuiat ca tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis23 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, a r m y s said: Asta e a 3-a oară când intrebi.. mai întreabă de vo 10 ori si poate primești un răspuns Tu nu stii cum sa faci post-uri? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, eB Swau said: Cred ca nu stii tu cum e pe 4. Maxim 2 dintr-o mafie sunt fara cod De aia exista admini, sa ii rezolve, daca nu se ocupa aia de pe 3 si 4 atunci stai calm ca cei de pe 1 si 2 o sa ii rezolve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 7 minutes ago, Byonic said: Ba multi avem case scriptate ce se intampla cu ele???? Buna intrebare, oricum, casa mea cred ca e unica pe toate rpg urile, deci nu mi fac probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adelin.Bahaos Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Si cu numele identice de pe servere ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis23 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Pai si a mea e unica... poate nu o pierd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Andreey Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Eu spun sa ramana liderii de pe serverul principal, mai exact, rpg1 deoarece cred ca au mai multa experienta fiind si un server principal, obisnuiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a r m y s Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, Adelin Bahaos said: Si cu numele identice de pe servere ce faceti? Cei de pe rpg3 primesc un change nickname ca voi sunteți străini xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Angel Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 hour ago, Adelin Bahaos said: Si cu numele identice de pe servere ce faceti? A spus ca o sa primit un change nickname gratis, cel mai sigur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guide Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Misthou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis23 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 E bun atunci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW EdW Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 2 minutes ago, Oficial Zain said: Ba lasati ma cunostintele voastre cu x si y suntem oameni ne intelegem bine cu oricine. Echilibrarea playerilor pe servere conteaza RPG1+ RPG4 SI RPG2+ RPG3 Este ok așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Angel Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 hour ago, a r m y s said: Cei de pe rpg3 primesc un change nickname ca voi sunteți străini xD Cica "straini" nu vreau sa incepem cu stangul deci va rog frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, South Andreey said: Eu spun sa ramana liderii de pe serverul principal, mai exact, rpg1 deoarece cred ca au mai multa experienta fiind si un server principal, obisnuiti. Sunt lideri extremi de buni si pe alte rpg-uri, spre exemplu, @Elena, lider de nota 10, dar joaca pe rpg3, ce facem acum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flavius 217 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 @South Kazuto Ma cunosti tu pe mine ca sa ma faci incuiat? Vezi ca eu nu te-am jignit baiete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYZEN Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 E cel mai bine 2 lider simultan iar la faza cu casele si bizurile cel mai bine are fii ca cel de pe serverele mai mici (rpg3--rpg4) sa primeasca inapoi banii pe care i-au dat pe respectiva casa/biz si asa nu au un motiv sa fie suparati nu pierd nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z A I N Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 La voi la mafii o sa fie foarte smecher cu 2 lideri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts