Jump to content

Fuziune, Quest, Farmer, Reduceri

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce disperati sunteti fratilor, se da rollback, practic aveti contul cum il aveati ieri la ora 08:00, ce e asa greu de inteles? ai luat infernus dupa fuziune din ds, iti ia infernusu si iti da banii inapoi, ai luat fw, ti l scoate, ai luat rank, te retrogradeaza, ai luat la bot, iti mai dau odata.

Daca dati wipe sau lasati serverul inchis ceva vreme, o sa creasca rata sinuciderilor in ro.

Edited by Victory Marki

On 8/20/2019 at 7:12 AM, Victory Marki said:

Ce disperati sunteti fratilor, se da rollback, practic aveti contul cum il aveati ieri la ora 08:00, ce e asa greu de inteles? ai luat infernus dupa fuziune din ds, iti ia infernusu si iti da banii inapoi, ai luat fw, ti l scoate, ai luat rank, te retrogradeaza, ai luat la bot, iti mai dau odata.

Daca dati wipe sau lasati serverul inchis ceva vreme, o sa creasca rata sinucidatii in ro.

Expand  

??

On 8/20/2019 at 6:46 AM, Only EGiPTEANU said:

Asta inseamna ca tot ce am facut dupa fuziune se sterge sau raman?

Expand  

șterge 

On 8/20/2019 at 6:50 AM, AlexDauCuV4 said:

Ba, da am cumparat un nrg-500 inainte de acest rollback si nu o sa il mai am?Am dat 1,3kk pe el.Mi se duc banii pe apa sambetei?

Expand  

Îi primești înapoi automat. 

On 8/20/2019 at 7:12 AM, Victory Marki said:

Daca dati wipe sau lasati serverul inchis ceva vreme, o sa creasca rata sinuciderilor in ro.

Expand  

:))

On 8/20/2019 at 6:50 AM, AlexDauCuV4 said:

Ba, da am cumparat un nrg-500 inainte de acest rollback si nu o sa il mai am?Am dat 1,3kk pe el.Mi se duc banii pe apa sambetei?

Expand  

NRG-ul o sa iti fie luat iar banii o sa ii primesti la loc.

On 8/20/2019 at 6:24 AM, Daniel Gavrila said:

Eu daca am facut 7 puncte la raport, se vor reseta dupa rollback? 

Expand  

Orice actiune facuta in timpul zilei de ieri, va fi stearsa.

On 8/20/2019 at 3:56 AM, kownate said:

Ba eu am câștigat ev SMS de vreo 200k, am făcut questul. Sper că nu degeaba că vă dau in judecată!

Expand  

O sa pierzi deoarece o sa fie la loc ce a fost ieri la 8:25.

On 8/19/2019 at 10:06 PM, Canuta said:

Ar fi bine daca ar fi raport optional saptamana aceasta.Voi ce ziceti?Vorbesc pentru cei aflati in factuiune!

Expand  

In mod normal daca intri joi, vineri, sambata, duminica in factiune ai raport optional. Atat timp cat se rezolva azi (marti) nu au motiv sa le faca optionale. Intentia lor este sa mareasca activitatea pe joc. 

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.