MTF Cosmin.ST170 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Nick-ul tau: [JB]CaddillacServer: RPG2.B-ZONE.RODescrierea bugului: Poti trece prin masini cauzandule damage fara sa patesti nimic. (Nu este de la desync / lag, bugul persista de ceva vreme pe server insa nu i-am dat importanta). Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Ai lucrat (sau mai degrabă ai eşuat) o misiune la Chimist în ziua respectivă? Sau îţi mai aminteşti la ce evenimente/tipuri de evenimente ai participat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CouldnoT Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Hey, I think it's because of the fisher job, it happened to me yesterday. I hope it gets fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTF Cosmin.ST170 Posted April 4, 2020 Author Share Posted April 4, 2020 On 4/1/2020 at 7:03 PM, F4L KillerFish said: Ai lucrat (sau mai degrabă ai eşuat) o misiune la Chimist în ziua respectivă? Sau îţi mai aminteşti la ce evenimente/tipuri de evenimente ai participat? Salut, nu am facut nici job / nu am fost nici la evenimente, se intampla din senin, scuze pentru raspunsul intarziat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTF Cosmin.ST170 Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 On 4/4/2020 at 10:16 PM, JB Caddillac said: Salut, nu am facut nici job / nu am fost nici la evenimente, se intampla din senin, scuze pentru raspunsul intarziat! Acelasi lucru l-am patit si azi, abia ce intrasem pe server fara sa fac job sau sa particip la evenimente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anette Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 On 4/1/2020 at 7:03 PM, F4L KillerFish said: Ai lucrat (sau mai degrabă ai eşuat) o misiune la Chimist în ziua respectivă? Sau îţi mai aminteşti la ce evenimente/tipuri de evenimente ai participat? Din cate stiu, bug-ul se produce atunci cand intri in zona de SAFE-ZONE de langa vreun PNS si te ciocnesti cu cineva sau pur si simplu intri si iesi pentru ca e acea "protectie" a masinilor, dar uneori se intampla pur si simplu, fara sa faci nimic, doar te conectezi pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 În zonele în care este sistem de anti coliziune se întâmplă asta, nu ţi se mai dezactivează sistemul după ce ieşi din zona respectivă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Te rog să revii cu un topic dacă problema persistă. Am implementat un bugfix într-unul din ultimele restarturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.