TLG Davis Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Nick-ul tău:.David.Server:rpg 2Descrierea bugului:In casa 18, nu merge niciun anim.Cand dau sleep ramane caracterul in picioare.E singura casa in care am fost si nu merge /pee,/groScreenshot(s):- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Din câte am reușit să testez la mai multe case se întâmplă acest lucru. Interiorul nu pare să fie cel care cauzează problema deoarece am găsit case cu același interior care nu au această problemă. Ai idee dacă înainte mergeau animațiile în respectiva casă? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC lamporo Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 @Kelton In mod normal, anim-urile ar trebui sa mearga si in interioare, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Nu mai țin nici eu minte exact dacă sunt situații în care să fi blocat animațiile prin interioare, dar da, în mod normal funcționează și în interioare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC lamporo Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 @Kelton Am testat si eu acum cateva minute, cand dai sleep in HQ RDT (pe rpg2) caracterul iti ramane in picioare. In acelasi timp, niciun alt anim nu functioneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YourCharisma Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Salut @Kelton, Eu am testat si in HQ Hitmen dar si in orice casa de pe server si cand pun [/sleep] si bag orice animatie, [/pee, /dance] sau orice alta animatie, imi merge perfect, posibil ca la tine @South .David. sa fie ceva de la moduri, zic si eu, nu stiu. Fii atent @South .David., incearca cand vei vedea acest mesaj, orice animatie cand o pui, dai [/stopanim] si dupa apesi pe acea animatie de mai multe ori, daca nu merge nici asa, inseamna ca e un bug ceva. Cum am zis si ma repet, mie unu imi merge perfect orice anim si am testat in multe casute si HQ-uri, clan / factiune si pot cu anim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC lamporo Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 @YourCharisma Am testat si eu la casa lui @South .David., am facut ce ai spus tu, si tot nu merge. Nu este de la moduri deoarece eu joc cu GTA-ul Default, nu am niciun mod instalat nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby69 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Salut, in hq-urile de mafii nu merg animatiile, in schimb in casa imi merg. Sunt blocate cred ca pentru cei din mafii pentru a nu se abuza in timpul war-ului. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
St Koppen Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Din câte înțeleg bugul este doar mafioților ceea ce este normal pentru a nu folosi animații în timpul warului dacă nu mă înșel, pai daca animații lenu funcționează în VW-ul warurilor, probabil acest VW se extinde și în unele case/hq-uri respectiv diferite interioare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Nu pare să aibă treabă cu jucătorii din ganguri deoarece și eu am testat, primar fiind, și am pățit la fel în anumite case iar în altele nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
St Koppen Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 @South .David. o întrebare? Ai luat taskurile lui Cătălin înainte? Deoarece la momentul de față doar din cauza acestor taskuri îți schimba VW-ul aiurea... Dar na.. puțin probabil dacă a încercat și Kelton.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Night Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 10 hours ago, PROKOP said: @South .David. o întrebare? Ai luat taskurile lui Cătălin înainte? Deoarece la momentul de față doar din cauza acestor taskuri îți schimba VW-ul aiurea... Dar na.. puțin probabil dacă a încercat și Kelton.. Nu mai joc eu samp dar din experiențele avute la acele vremuri, în cazul în care mergeai la Cătălin pentru taskuri și te trezeai intr-un alt VW nu te lăsa sa intri în nicio casă, însă problema asta este ușor de rezolvat dacă mergi la un PNS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Se va rezolva la următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.