Jump to content

A fost odata...

JackinEXE

Recommended Posts

Imi amintesc cand eram level 5 si TCC nu recruta (eu imi doream mult sa intru in TCC), am fost asa dezamagit incat nu mai voiam sa joc. Apoi am aplicat la Taxi, lider fiind Rizi care tocmai fusese ales. M-a acceptat si am trecut testul (cu putin ajutor din partea lui deoarece nu cunosteam bine harta LV, si acum il Respect pentru asta). Am stat 2 saptamani, apoi TCC a inceput sa recruteze. Mi-am dat demisia din Taxi, si am aplicat la TCC. Balonas m-a acceptat, ca apoi, la vreo 2 saptamani sau 3, sa ajung sublider TCC.

,,Eram odata lvl 5-6 si aveam ca job arms deler.

M-am intanlit pe drum cu Ion-galusinchi ( Rydder) si cu URS09 pacat ca nu mai joaca.

Si ei au zis :

- Hai sa cautam o casa cu o masina si sa luam rent .

Dupa am gasit o casa cu rent ieftin 500$ si avea ca masina turismo

Am luat turismo si ne plimbam prin oras. ''

,, Sau eram in taxi pe vremea lui kido el era sublider paote mai joaca cu alt nick nu stiu

Si imi placea foarte mult sa am clienti + faceam multi bani :D

Iar intr-o zi ma trezesc ca imi spune kido ca voi fi demis din cauza ca am facut cerere

Dar eu i spun :

- Nu eu am facut cererea ci fratele meu cred ca a fost la pc atunci

Iar el spune :

- De acum in colo sa fi mai atent

A fost trist .

Imi amintesc cand am intrat prima data intr-o factiune, News Reporter, cand LeBron mi-a dat o sansa.. apoi cand am fost acceptat in TCC..si, vremurile petrecute in Rroms cu vaN lider, toata ziua aveam waruri, DM in zone publice, ne tachinam, injuram, ne acuzam de cod cu cei din Yakuza :))

Imi e dor de vremurile alea..

Pff baietzi am stat ceva sa citesc toate intamplarile voastre chiar mam amuzat tare cand leam citit si mia parut bine ca leam citit deoarece cu toate ca nu va cunosc pentru ca sunt nou de abia lvl 3 pe sfarsit adica ma propii de 4 ma bucur ca am intrat in comunitatea asta si sper ca si eu sa am pe viitor ce sa povestesc si sa am si eu norocu sa fiu bagat in politie sau in orice factiune multa bafta la toti!

Tin minte cand eram Yakuza cu lexutzu lider , toata ziua ne certam cu rroms care aveau hq-u vizavii de noi , ne acuzam de bind pe usedrugs si tot tacamu , certuri non stop , dar era viata , 3 mafii superbe , te prindeai pe strada cu inamicu te impuscai , nu ca acum...

Tin minte cand eram Yakuza cu lexutzu lider , toata ziua ne certam cu rroms care aveau hq-u vizavii de noi , ne acuzam de bind pe usedrugs si tot tacamu , certuri non stop , dar era viata , 3 mafii superbe , te prindeai pe strada cu inamicu te impuscai , nu ca acum...

Mi-ar place si acum sa fie asa

Imi amintesc cand am intrat pe server, cu un an in urma ... Am stat mult pe server, prin aprilie am facut level 5 si am intrat in Fireman/Paramedic, cea mai frumoasa factiune .. Eram inebuniti ... Aveam hq in SF si mergeam toti medici la Farmer I, farmer II nu exista inca ... Acolo faceam banii multi ... Acum pe la fiecare colt de strada faci un banut ... pentru ca dai heal ;) . La level 7 spre 8 dadeam /report-uri sa imi dea un admin banii sa iau level si Spawn, un admin saritor mia dat niste banii ;) Multumesc foarte mult Spawn :*

Imi amintesc cand tot incercam sa intru intr-o factiune , toti ma respingeau ... dar a aparut nebunul de Kip si m-a acceptat in Stracci :X

Tin minte ca noi eram asi in roburi ; cand dadeam rob , un sultan statea in fata sa faca culoar ( intra in tot ce prindea : masini de cops , masini de civili , bus ) si vreo 2 sultanuri in spate sa protejeze ce ramanea ;)) 2 erau in spate la duba ( dadeau repair nonstop ) , iar saracu care conducea van-ul nu avea parte de nici o actiune :))))))

Nu ratam nici un rob :X

Imi e dor de vremurile alea :|

Cand am intrat prima data pe server doar 4fun, apoi a inceput sa'mi placa din ce in ce mai mult si mam pus pe jucat serios+ cont pe forum, dupa care mam facut arms dealer, eram printre cei mai renumiti dealeri de arme, dupa care am intrat in taxi cu Blade lider unde am facut bani, vremuri bune

Imi amintesc cand am inceput sa joc samp , in 2 zile aveam examenele alea de Bilingv si eu stateam la ferma si ma chinuiam .. Ce fericit eram , scosesem 70k in 2 ore :X

Apoi imi amintesc prima mea factiune , F/P cu lider Daniel_Matthews .. 10k salariu / saptamana, nu se castiga deloc bine , dar mi-a facut placere :)

Prin vara anului 2009 am auzit de la un prieten de un joc pe nume SA:MP :-? . Eu, impreuna cu un prieten pe nume Murkee am hotarat sa ne luam acest joc si sa facem ceva impreuna --> Sa ne distram mai precis :) ! Imi aduc aminte ca prima data cand am intrat habar nu aveam ce e ala sa:mp si ma plimbam toata ziua prin oras :P --> Asa m-am imprietenit cu un baiatas pe nume Go0daz care m-a invatat comenzile de baza , mi'a aratat cum se joaca sa:mp mai exact ....:D Si uite asa am ajuns la level 5 si am intrat in prima mea Factiune :X ( care era si o mafie ) --> Cuneo --> Lider Africanu :X Membrii florinacyo si multi altii Imi mai amintesc ca membrii acelei mafii erau platiti cel mai bine , salarul de "Piccioto" era 1.500.000 $ ( 1 milion jumate ) :) Alea au fost vremuri --> La war'uri ii atacam la HQ :X , venea FBI'ul , ii atacam si pe ei <:-P --> Pe urma sfarseam toti in jail :)) Am jucat pana la level 25 si dupa m-am lasat. ...Si m-am reapucat acuma cateva luni bune :D --> Alea erau vremuri , valoarea banului era alta :X + ca nu oricine juca sa:mp ( mai exact nu toti copiii :-J ) dar nah...intotdeauna exista si exceptii :)) !

Vezi ca nu-ti amintesti bine la faza cu, Cuneo, eu n-am fost in Cuneo decat atunci cand era Klaudiu lider sau acum de curand cu AKAndrew lider, pe vremea cand spui tu ca erai in Cuneo cu Africanu lider eu eram lider Paterno.Si apropo in vara anului 2009 nu existau mafiile actuale, mafiile actuale au aparut pe server in Octombrie 2009.

Ce vremuri cu Thomas si Spawn Don, respectiv Consigliere .. ce vremuri. Ce as mai vrea sa fiu in corleone cu ei lideri si eu rank 1 ... Toti eram prieteni,toti mergeam impreuna, faceam totul impreuna.. Eram o mafie model .. Acum sau schimbat f multe .. :-J

vremuri vechi?

"dau digal pe 1k !!!" "dati-mi si mie bani de level"

Si cred ca cel mai bine tin minte cum mergeam si abuzam bugu de la truck cu Faust in LCN.... A da ... si waruri cu rromi .... si uacii de japoni din yakuza... si cam atat

Imi aduc aminte cand eram in Paterno cu florinacyo lider :) mergeam la war , rupeam tot :))) si mai ales pe cuneo ...dupa sedinte stateam si radeam,spuneam bancuri,radeam non-stop...acum numai e nimic cum era inainte ... si imi mai aduc aminte cand am fost pentru prima oara in NG cand era Ady_Torres lider si ma acceptat si ii Multumesc pt sansa aia :X era CiupaNezu sublider cand mergeam dupa lista de wanted toti se speriau =))) eram asa: Ady_Torres,CiupaNezu,[F4L]Oaccc,[F4L]Klaudiu,BadDarck(eu),XmLmx2,Carlos_Smith si multi altii :X am o poveste lunga pe b-zone ...daca ma pun sa o scriu pe toata imi ia o pagina jumate :))

Si eu eram pe vremurile bune :)) . Cand era florinacyo lider paterno :X . Ce frumos era atunci, way... daca s-ar putea da timpul inapoi... prin 2009 asa... :X !

Tu nici macar nu meriti sa postezi aici, si nici unul din cei care ati facut afaceri cu euro pe B-Zone, ce vremuri au fost frumoase pt tine ? cand faceai afaceri cu euro ? e valabil pt toti cei care au facut.. vremurile frumoase,au fost alea cand eram pana in 100 playeri pe server, si ne intelegeam bine, pe urma ati aparut voi.. astia " tari si mari " afaceristi.

Tu nici macar nu meriti sa postezi aici, si nici unul din cei care ati facut afaceri cu euro pe B-Zone, ce vremuri au fost frumoase pt tine ? cand faceai afaceri cu euro ? e valabil pt toti cei care au facut.. vremurile frumoase,au fost alea cand eram pana in 100 playeri pe server, si ne intelegeam bine, pe urma ati aparut voi.. astia " tari si mari " afaceristi.

Poftim? Daca nu stii, nu te baga, "stiutorule" ! Nu am facut NICIO afacere cu Euro ;) . Asa ca nu te mai baga aiurea. A fost doar o neintelegere . Si chiar daca mi-a dat ban, Kip, sunt in continuare foarte buna prietena cu el (si ii multumesc ca mi-a dat ban) . Prin acest ban (chiar daca nu l-am luat pe buna dreaptate) mi-am dat seama... de obsesia mea fata de acest joc, si am lasat-o mai "moale" . Acuma joc ... doar pentru distractie, inainte chiar eram "putin" obsedata de acest joc, pana la momentul ban-ului, in care... mi-am dat seama ca este doar un simplu Joc, si trebuie tratat ca atare .

A fost o data o vreme frumoasa cand aveam si eu nicku: R0NaLdInhO,si Kolosal

Toata ziuli-ca de mare banurile si kicks erau in tromba la fel si dm si db

dar intr-o zi urata si borata de iarna am luat ban...

am plecat cam 4-5 luni dpe server iar dupa am revenit cu un nou nick: KIllerno

mi-am incercat norocul la unban(Kolosal) acum sa vedem ce imi rezerva viitorul

Succes! in contiunare! Toata lumea va Urez Bafta Pasteti Fericiti! :-& Pe camp sa nu muriti!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.