Jump to content

NEW SKIN , NEW CAR , NEW MODE !! GTA SAN ANDREEAS !

FiestaZero

Recommended Posts

=D> Frumos , dar si eu imi bagasem aceste moduri ( nu toate , partial [ masinile pd , hummer in loc de ambulanta ] ) si...era un lagg infernal cand eram pe langa ele...deci...va sugerez sa nu le bagati daca stiti ca aveti netul/pc pros :-?? .....oricum gg

Nu mai zi ca "jocul ar arata mai RP" ca nici nu ai inteles ce-ai zis.

In al doilea rand asta nu inseamna RP , ci imbunatatiri grafice la joc.

Meghy , asa ai fost dintotdeauna , ai stiut sa vorbesti exact pe dos.

Efectele nu strica placa video , daca ai una buna care poate duce , nu e nicio problema.

Arata bine efectele , chiar daca o sa ma rupa la RAM.

Nu mai zi ca "jocul ar arata mai RP" ca nici nu ai inteles ce-ai zis.

In al doilea rand asta nu inseamna RP , ci imbunatatiri grafice la joc.

Meghy , asa ai fost dintotdeauna , ai stiut sa vorbesti exact pe dos.

Efectele nu strica placa video , daca ai una buna care poate duce , nu e nicio problema.

Arata bine efectele , chiar daca o sa ma rupa la RAM.

Mai bine arata cele din Overdose effects...Oricum,gusturile nu se discuta .

Hmmm...Sunt ok modurile daca ai un calculator decent.Efectele sunt cam prea exagerate, mie imi plac mai mult New Great Effects 1.6.Bravo pt tutorial si pt upload.

P.S:Nu va luati modurile daca nu aveti un calculator performant, altfel cladirile, texturile si obiectele se vor incarca greu, si nu instantaneu, cum ar trebui.

Daca stiti ca calculatorul vostru in special placa video nu este destul de compatibila pentru effects de ce le m-ai bagati,incercati sa bagati doar skinurile si masinile,fara strazi si efecte,din cauza asta luati crash

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.