Jump to content

Vinewood party 500/500 players!

RiddeRee wtf

Recommended Posts

Guest Atyss

Felicitari baieti.

Felicitari B-Zone , un adevarat record .

Nu mi-am imaginat vreodata ca se va intampla asta.

Bravo foarte frumoase pozele .. Am luat 3 crash-uri a fost superb 500/500 B-Zone Let's Play Together

A fost superb ca ai luat 3 crash-uri .. sau ? :))

Da, am facut 500 playeri dupa 2 ani de crestere continua, pacat ca nu se pot marii sloturile, poate ne fac cei de la sa-mp o supriza in 0.3d :))

Ce sa zic
:-??
Bravo B-zone, felicitari tuturor celor care mereu au fost alatur de aceast serveri la bine si la greu, ca intr-un final, dupa cum putem vedea cu totii, server full - 500/500.

Un server de invidiat !

Foarte reusite pozele...si acele rachete sub forma de artificii;))ingenios..Gj...Yeee B-Zone aseara a fost pe primu loc din Europa avea 500\500 si celelalte 480-490:X:X...

A-s ruga staffu ca acest topic sa primeasca pinned nu de faptu ca e facut de mine dar e o performanta pe b-zone si sa vada si alti playeri pe parcurs aceasta performanta si acele poze daca doriti doar..

Felicitari!

Felicitari in primul rand playerilor care au placerea sa se joace pe acest server.

Felicitari Bobo pentru ambitia pe care ai avut-o.

Felicitari Alin pentru toata munca depusa.

Felicitari RazR pentru cel mai reusit mod RPG.

Felicitari tuturor care au ajutat serverul sa ajunga pana aici.

Sigur se va rezolva problema cu crashurile!

Dar oare ce a fost cu valul acesta de jucatori ? Au fost dintr-o data cu 80 in plus :-?

pai uite cum sta treaba

unii au spus ca se da lvl up daca se face 500/500

si am inceput sa primesc pe yahoo mess

la massuri de mi sa blocase pc :))

Vreau sa felicit staff-ul b-zone pentru ceea ce a realizat.In mai putin de 2 ani, de la 60 de playeri au ajuns la 500.Bravo.

de la 60 de playeri?mai bine zis de la 10-15 playeri,maxim..

felicitari B-Zone,felicitari staff-ului,celor care s-au implicat in dezvoltarea comunitatii.

F E L I C I T A R I !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.