Jump to content

Doriti sa parasesc aceasta comunitate ?

Pad Vlad 1993

90 members have voted

1. 1. Doriti sa parasesc aceasta comunitate ? Votati cu Da sau Nu.

• Da.
      25
    • Nu.
      48
    • Nu ma intereseaza acest lucru.
      17

Recommended Posts

Am votat NU.

Nu va inteleg? ce aveti cu acest om? Ia puneti-va voi in situatia lui, sa fiti batjocoriti si sa fi-ti luati la misto toata ziua.

PS: Pad, daca vrei sa nu mai faca oamenii misto de tine, scrie corect gramatical, nu 3 propozitii in una. NU mai face posturi si o sa vezi, cu timpul, o sa-ti faci prieteni noi si nu o sa te mai urasca lumea ;)

Bafta !

Raspunsul meu este "Nu", motivul pentru care primesti "-" de la mine pe forum este pentru ca nu imi place postul tau din acel moment, nu iti dau in fiecare zi minus, doar daca nu mi-a placut un post (pentru asta exista "-" si "+"). Incearca sa nu mai faci "post" din orice si daca nu are legatura cu tine. In momentul in care ii faci plangere cuiva acea persoana trebuie sa te fi jignit, omorat. Ii faci plangere doar daca ti-a facut tie ceva rau, nu alt motiv.

Salut Vlade. Eu am 4 ani in aceasta comunitate si te sfatuiesc sa ramai aici.Stii dc te urasc ceilalti ? Pentru ca ai o situatie materiala mai buna si pentru ca arunci cu banii pe fereastra. Dc spun asta ? Pai frate cand iai trimis atuncea 50 euro lui Bobo.LoL.E doar un joc frate. Cu 50 euro luai gta4 original sau 4 dvd san andreas si ai mai luat si ban de la RazR din nou dupa ce ai platit pentru unban.Dupa asta ai inceput sa postezi dovezi pe alte forumuri cu banii...Cate banuri mi-am luat eu pe b-zone in 4 ani. Cate wipe-uri au fost. Sa fii u sanatos.Sfatul meu ( k veteran B-Zone ) este sa ramai deoarece sunt multi care s-au inteles foarte bine cu tine si plecarea ta ce ar rezolva ? O sa se schimbe playerii.Stai linistit.Ramai aici ca stai bine.

Ps.Nimeni nu poate sa-ti spuna sa pleci dupa atatia prieteni/dusmani dupa atata timp petrecut/pierdut in aceasta Comunitate.Salut.Nu

Aseara stateam in pat si ma gandeam .. oare o sa se lase pad_vlad ? oare imi da ceva daca se lasa ? erau doua intrebari care ma framantau .. Tu ai 20-30 care iti mai dau - din cand in cand mai faci si 300-400 de posturi aiurea si iti ma da x si y un - , dar crede-ma ca prea putin le pasa celor 400 de playeri daca pleci tu sau nu ( excludem prieteni si '' dusmani'' ) .. Ce e cu topicul asta ? sincer .. esti doar un fost codat care a primit a doua sansa , nu e nevoie sa faci topicuri '' sa plec sau nu '' , asta e decizia ta .. Ai fost prea mult bagat in seama , asta este problema ta ..

Aseara stateam in pat si ma gandeam .. oare o sa se lase pad_vlad ? oare imi da ceva daca se lasa ? erau doua intrebari care ma framantau .. Tu ai 20-30 care iti mai dau - din cand in cand mai faci si 300-400 de posturi aiurea si iti ma da x si y un - , dar crede-ma ca prea putin le pasa celor 400 de playeri daca pleci tu sau nu ( excludem prieteni si '' dusmani'' ) .. Ce e cu topicul asta ? sincer .. esti doar un fost codat care a primit a doua sansa , nu e nevoie sa faci topicuri '' sa plec sau nu '' , asta e decizia ta .. Ai fost prea mult bagat in seama , asta este problema ta ..

Iti dai seama..

Raspunsul meu este:

- Nu, incearca sa te schimbi.

Nu ,man ! De ce sa pleci ,din cate vad esti foarte activ pe server si printre putinii din S I care respecta regulile.La 3/3 greseli imi picai permisul,ceea ce multi dintre S I nu fac.

Nu vad de ce ai parasi-o ,e un joc,un joc de socializare unde iti faci prieteni.Ai gresit,ai gresit,pana la urma gresim in viata reala dar intr-un joc...

Nu pleca,parerea mea. Play for fun :) !

Bafta !

Deci Nu imi vine sa cred ce fel de oameni sunteti.

La inceput va tot auzeam , Pad pleaca dreacu' ne-am saturat de tine , bine am zis si eu asta si inca imi sustin punctul de vedere. Acum cand a facut omu' topic cu plecarea lui acum toti "ba imi pare rau nu vrem sa pleci" .Cat de penibili puteti fi ? Cat de jalnici ? . Acum veniti cu scuze si cu chestii din astea penibile pe care numai un ....le-ar face . Voi sunteti oameni seriosi ? cu principii ? nu prea se vede . Pad tie ti-au fost acordate mult prea multe sanse , gata daca omul ti-a dat 1 deget tu ii iei toata mana . Tu pentru cele facute nu mai trebuia sa calci aici niciodata dar niciodata intelegi cuvantul asta? . Ai 17 ani , nu cred ca ai atat dar sa zicem , gramatica limbii romane te bate , ca si pe multi de prin comunitatea asta , viata ta e samp-ul daca iti rapim acest privilegiu de a juca pe serverul asta poate o sa pleci si tu la scoala sa invetii sa devii cineva nu un nimeni care sta si beleste ochii in fata unui patrat non stop. Si tu mare economist iti bagi nasul in toate topicurile , ar trebui sa iti vezi de treaba dar tu exact asta nu faci , nu iti vezi de treaba ta si asta ne irita si de asta noi dorim sa pleci si decizia mea este irevocabila . Eu am votat Da cu mana pe inima recunosc si sunt mandru de votul meu . Ti s-au acordat mult prea multe sanse nu ai stiut sa profiti de ele ai 110 % warn pe forum ai cred vreo 10 conturi numai pe forum apoi in game ..din 500 playeri cred ca vreo 30 de conturi is ale tale . Tu oricum nu pleci daca topicul castiga cele mai multe voturi Da asa ca ai facut degeaba topicul si ca tu nu te vei schimba niciodata si crede-ma nu imi poti schimba gandirea despre tine inca mai tii minte cum intrai cu cod si faceai fake kill pe mine in jail asta sa iti fie invatatura de minte poate civilii o sa iti fie aliati dar noi oamenii cu capul pe umeri niciodata . Si eu nu cred faza asta cu "te-ai schimbat" asta e o prostie un cliseu extraodinar , tu tot acelasi vei ramane cu -800 reputatie acus -900 crezi ca lumea te vrea ? . Niciodata si cu asta am incheiat subiectul.

Doamne mă , gândiţi-vă , voi nu aţi făcut greşeli ?

Problema lu' Pad e că el primeşţe aşa-zisele "-" la posturile de la "Complains" . Pad încearcă să nu mai faci post'uri . Chiar dacă ţi se pare foarte grav , taci şi lasăl.

Sunt total de acord cu Michael.

Am votat Nu.

PadVlad m-a ajutat foarte mult in afaceri.

Cu toate ca nu stiu prea multe din trecutul acestuia, merita sa ramana pe server.

Pad este un baiat bun, nu-l mai zdarati si voie, ca la nervi omul actioneaza urat.

Va Multumesc!

RazR ca sa scape de mine mi-a dat in mana Rocket Launcher

baiat cu cap

on: DA,de ce?oricat mult bine ai facut tu comunitatii,nu compenseaza raul facut,si care-l faci in continuare cu "dovezile" tale..

ce raton :))

Tocmai asta e problema ai zis in postul tau de foarte multe ori "am dovezi" , deci u stai si urmaresti tot , zici ca esti securist dala.

si astia care zic ca e baiat de treaba , baiat bun , eu zic ca e nebun , paranoia , sa stai sa urmaresti pe altii ca sa demonstrezi ca mai sunt si altii playeri "rai" .

Dupa ce ca ai dat banii la greu , ca sa poti juca din nou pe b-zone , mai are bobo un pic si isi ia Logan , faci u topicuri dastea , urata natie de copil esti ;)

Deci Nu imi vine sa cred ce fel de oameni sunteti.

La inceput va tot auzeam , Pad pleaca dreacu' ne-am saturat de tine , bine am zis si eu asta si inca imi sustin punctul de vedere. Acum cand a facut omu' topic cu plecarea lui acum toti "ba imi pare rau nu vrem sa pleci" .Cat de penibili puteti fi ? Cat de jalnici ? . Acum veniti cu scuze si cu chestii din astea penibile pe care numai un ....le-ar face . Voi sunteti oameni seriosi ? cu principii ? nu prea se vede . Pad tie ti-au fost acordate mult prea multe sanse , gata daca omul ti-a dat 1 deget tu ii iei toata mana . Tu pentru cele facute nu mai trebuia sa calci aici niciodata dar niciodata intelegi cuvantul asta? . Ai 17 ani , nu cred ca ai atat dar sa zicem , gramatica limbii romane te bate , ca si pe multi de prin comunitatea asta , viata ta e samp-ul daca iti rapim acest privilegiu de a juca pe serverul asta poate o sa pleci si tu la scoala sa invetii sa devii cineva nu un nimeni care sta si beleste ochii in fata unui patrat non stop. Si tu mare economist iti bagi nasul in toate topicurile , ar trebui sa iti vezi de treaba dar tu exact asta nu faci , nu iti vezi de treaba ta si asta ne irita si de asta noi dorim sa pleci si decizia mea este irevocabila . Eu am votat Da cu mana pe inima recunosc si sunt mandru de votul meu . Ti s-au acordat mult prea multe sanse nu ai stiut sa profiti de ele ai 110 % warn pe forum ai cred vreo 10 conturi numai pe forum apoi in game ..din 500 playeri cred ca vreo 30 de conturi is ale tale . Tu oricum nu pleci daca topicul castiga cele mai multe voturi Da asa ca ai facut degeaba topicul si ca tu nu te vei schimba niciodata si crede-ma nu imi poti schimba gandirea despre tine inca mai tii minte cum intrai cu cod si faceai fake kill pe mine in jail asta sa iti fie invatatura de minte poate civilii o sa iti fie aliati dar noi oamenii cu capul pe umeri niciodata . Si eu nu cred faza asta cu "te-ai schimbat" asta e o prostie un cliseu extraodinar , tu tot acelasi vei ramane cu -800 reputatie acus -900 crezi ca lumea te vrea ? . Niciodata si cu asta am incheiat subiectul.

Total aiurea. Omule a fost, a trecut,daca omu' spune ca se va schimba,sa-i oferim inca o sansa. Nu cred r3g3 ca tu esti Dumnezeu Sfant.As vrea sa nu mai spui 'te bate limba romana' Tu esti profesor? NU! PS: Niciodata nu am avut nimic cu PadVlad si PUNCT.

Total aiurea. Omule a fost, a trecut,daca omu' spune ca se va schimba,sa-i oferim inca o sansa. Nu cred r3g3 ca tu esti Dumnezeu Sfant.As vrea sa nu mai spui 'te bate limba romana' Tu esti profesor? NU! PS: Niciodata nu am avut nimic cu PadVlad si PUNCT.

Deja te depaseste situatia asta, daca taceai, filozof ramaneai.

Ai facut un post, e de ajuns.Pe tine te bate limba romana si mai rau.Si apropo, r3g3 nu se referea sa scrii PERFECT fara niciun fel de greseala, dar sa ma ierte Dumnezeu, nici cum scrie Vlad.

@Am votat "Da".

Nu mi-ai facut mie nimic personal, doar niste comentarii nepotrivite, dar am stiut sa te tin din scurt.

Parerea mea este ca se face prea mult tam tam pe subiectul asta.Iti dai prea multa importanta, vrei ca lumea sa afle tot despre tine, sa fii in centrul atentiei.

Uita-te atent la postul lui Croco, el are cea mai mare dreptate din tot topic'ul asta.

Ai spus ca te schimbi ? Nu te-ai schimbat deloc, ba chiar imi permit sa spun, ca inainte sa existe masinile personale, NU erai asa.

O mare parte din player'ii de pe B-Zone joaca doar pentru masini / case / biz'uri / admin / lider.Voi daca v-ati pierde maine toate proprietatile v-ati duce la tati sa va rugati sa moaral pentru cel care vi le-a furat.

Poate ar trebui sa incepi sa iti faci prieteni, sa comunici, sa vorbesti despre viata ta, sa lasi dracu' masinile alea in pace ca nu alea te ajuta cand ai nevoie de un sfat.

Poate ar trebui sa mai lasi lumea sa respire, nu sa faci post din orice.Te cred in stare sa-mi faci post daca te rog sa te dai mai incolo.Te bucuri pentru raul altuia, dar la tine te-ai uitat vreodata ? "Sa moara si capra vecinului", pe principiul asta actionezi tu, nu ?

Daca intr'adevar vrei sa te schimbi, DOVEDESTE'O PRIN FAPTE nu prin vorbe, cum faci de cateva luni incoace.

Ai primit N sanse sa te schimbi, si tu ce-ai facut cu ele ? Ti-ai batut joc, asta ai facut.

Chiar daca rezultatul acestui topic va fi pozitiv sau negativ, tu oricum nu vei pleca.Acum ai vrut sa pari bunul samaritean, dar nu toti sunt legati la ochi.

Si inca ceva, bine a zis r3g3n3sis, pana acum 2-3 saptamani, TOTI spuneati ca vreti ca Pad_Vlad sa plece, il urati, nu'l mai suportati.Si acum, ce faceti ? Sau v-a dat niste banuti in joc, v'a pupat putin, si gata "Pad_Vlad" s-a schimbat.

Traiti intr'o lume de care n'aveti habar.D'aia e Romania cum e.

PS : Oasis, mai bine lasai topic'ul inchis, nu'l deschideai sa se continue spam'ul.

@rege

multi dintre noi au facut prostii...doar ca din vorba in vorba de ex pe /d /r cand glumeste cineva 5/10 glume sunt despre padvlad , asa ca multi se iau dupa cei care vorbesc aiurea , multi dintre noi au gresit si au primit alta sansa , chiar si tu regenesis stii la ce ma refer , a gresit omul asta e

Cat despre unele lucruri pade ar trebuii sa nu le mai faci , de ex : nu trebuia sa faci topicul asta , nu trebuia sa aduci in discutie faza cu rocket(imi aduc aminte cand il jigneai pe razr pe vremea cand intrai cu coduri , ii dau dreptate totusi e administrator) si iti repet inca odata , sa nu mai faci posturi aiurea la complaints din orice , bft

PS: nu uitati e doar o comunitate , e vorba despre un joc

@psihi cum spune si moartea , daca adminii l-au iertat , de ce trebuie sa se gaseasca cate unii sa il faca in toate felurile , prin comportamentul lor nu dovedesc decat ca nu sunt mai prejos decat a fost el (sau e , asta vom devea) , cat despre faza cu banul , nu e singurul care a fost iertat , insa pad trebuie sa inteleaga ca daca ai o sansa trebuie sa profiti de ea nu invers

PS2: de la mine a primit - doar cand mi s-a parut ca face un post aiurea

Unii se dau atat de loviti , precum Gat care nici nu juca pe b-zone cand facea pad vlad ce facea si zice ca a facut un rau comunitatii , adminii care stateau seara la 3-4 si il banau pe pad , acum l-au iertat (cel putin eu) si voi nu-l iertati ... e adevarat ca acum toata lumea se ia de el din cauza la complaints dar na , mie unu mie mila de el , ii dau toti minus fara ca nici macar sa-l cunoasca , se iau dupa altii care-i dau minus.

De ce 5/10 glume sunt despre Pad ? de baiat bun ce a fost ? de ce toata lumea isi bate joc de el ? de baiat bun ce a fost ? de ce rad toti de el ? de baiat bun ce a fost ? cum puteti sa spuneti ca este invidiat pt ca sta bine din punct de vedere economic ? bai baieti, treziti-va.. Pad are 900.000.000 $ in SA:MP, in schimb.. eu am 1 milion in buzunar si ma duc sa mananc ceva. Vai ce super, are 900M.. ce poate sa faca cu ei ? :)) voi chiar nu ganditi ? Regenesis are dreptate, chiar si Empty.. ce sa caute pe comunitatea asta ? Legic, tu .. daca ai lua ban, nu ai sa mai primesti o a 2-a sansa, sau " n " sanse.. asa cum nici eu nu primesc daca iau ban, nici Regenesis, nici Empty.. nici unul dintre noi. De ce Pad a primit ma ? Ar trebui sa-mi fie frica acum de Pad ca il ajuta pe Bobo cu 3000-4000 de vizite ? Brr, Pad.. original, daca nu ma inghiti.. sa ma s***! Putin imi pasa daca ceri warn pt mine sau nu, uita-te de cand ai tu contul pe forum,si de cand il am eu.. mai ai putin si ma intreci la posturi, chestiile astea nu se vad? Te-ai intrebat vreodata de ce toate lucrurile legate de tine incep cu " bagami-as / de ce / da-l in .. " ?! Te-ai intrebat? crezi ca daca m-ai sunat in SA:MP de 2 ori sa-mi spui ca te-ai schimbat, mi-ai demonstrat ceva ? Nu ba.. demonstrezi ca te-ai schimbat prin fapte, tu esti la fel ca inainte, doar ca te tine Bobo din scurt in momentul de fata.. tu faci post pt orice, absolut orice. Mai tii minte inainte sa te apuci de bug abuse ( ca si acum il practici ), ( si sper sa nu ma provoci sa spun ce bug abuse faci in momentul de fata) vorbeam pe TEAM-SPEAK venea frati'tu acasa beat si incepea sa va injure, sa dea in tine si nu stiai cum sa opresti microfonul mai repede? Mai tii minte cand intra mama ta peste tine in camera si iti spunea sa mai lasi " dracu' " calculatorul si sa te mai duci si tu pe la scoala ? Ai uitat cand iti spunea sa te mai duci sa dai de mancare la caini ca urla de foame ? Ai uitat Pad toate chestiile astea? cand se intamplau toate astea eram pe TEAM-SPEAK si nu stiai cum sa opresti microfonul mai repede. Ai uitat cand spuneai pe TEAM-SPEAK, haideti sa va invatz un BUG sa-l faceti si voi sa luati bani multi, iti spun si cand se intampla.. pe vremea cand erai tu in departamente, daca nu ma insel.. eu cu skyto eram in Police Department,si parca.. si tu tot acolo erai, nu mai tin minte.

Ar trebui sa-ti pui niste intrebari inainte sa deschizi gura Pad, eu as vrea sa pleci.. si ti-o spun din suflet. Dar, tu oricum nu pleci.. pt ca esti un circar, asta stii sa faci cel mai bine, si .. m-am " obisnuit " cu prezenta ta,defapt.. te ignor, dar .. repet,m-as bucura din suflet sa pleci. L-ai injurat pe RazR de morti, pe Kaiac.. Gabb, si nah, nu mai are rost sa continuam.. as putea sa scriu o poveste.

Pana sa faca topicul toti il injurati ,batjocoriti si ii spuneati sa plece dracu' ca ne`am saturat de el ,si face numai plangeri peste plangeri la oricine care face o greseala cat de mica el gata a sarit cu postul.

Acum toti ''vai nu vreau sa pleci,prietene'' SA VA FIE RUSINE .

Ai 17 ani,ai viata inainte dute frate gasesteti o prietena,dute pe la scoala si mai invata, nu mai sta 24/24 intre 4 peretii cu fata intr`un monitor,esti un obsedat ma omule intelege.

Si ca sa stii si tu NIMENI NU TE VREA AICI NUMAI CA ACUM LE ESTE FRICA SA RECUNOASCA.

Eu am votat DA ,si sper sa pleci o data.

Votul meu este DA , si eu am motive ca sa spun acest lucru , cum ar fi faptul ca tu mereu daca imi faceai o oferta in SAMP , si eu o refuzam mereu ma amenintati cu asa zisi tai "civili" si spuneai ca o sa imi dai minus-uri pana o sa ajung la reputatie 0 , iar daca iti faceam eu o oferta , ma luai la misto prin sms , crede-ma la inceput nu aveam nimic cu tine , dar de cand te-ai reapucat a 2-a oara , ai devenit egoist si nesimtit , deci cum spuneam , DA.

@R3g3,ai foarte mare dreptate.

@Empty,la fel.

@Psihidelick,si tu ai mare dreptate.

@Legic,degeaba esti de partea lui,i-au fost date "N" sanse,si pe toate le-a risipit.

Pade,chiar daca s-a mai spus,o mai spun si eu,chiar daca iese POZITIV sau NEGATIV,vei ramane.Nu mi-e ciuda pe tine,nu mi-e ciuda ca ai bani multi, ma doara fix in p**a,dar tot un abuzor si un nemernic ai ramas.Faci BUG ABUSE la greu,acum vad ca,ai invatat sa mai si scrii.Raspunsul meu,este DA.Si as dorii din tot sufletul,din toata inima mea sa pleci.Nu ma intereseaza ca o sa iau WARN,ca o sa ceri WARN UP pentru mine,doar am spus ce am pe suflet.Vlade,mai tii minte,cand ai zis ca te-ai schimbat ?Mai uita-te odata peste profilul tau,uita-te sa vezi cate minusuri ai,si iti vei da seama daca te-ai schimbat.Sper sa pleci.Ti s-au acordat atatea sanse,si tu ai profitat de ele.Se vede,daca am lua ban,nimeni nu ni-ar mai fi dat o a2a sansa.Bafta.

Nu, te stiu de mult timp, timp destul ca sa-mi dau seama ca nu prea gandesti inainte sa faci un lucru,insa ca orice om,gresesti,si eu gresesc si multi altii gresim,nimeni nu trebuie sa-ti poarte pica pentru ce ai facut. Te-ai imbogatit rapid,asta-i un motiv de imoralitate a celor din jur,deoarece nu-i mai ajuti cu niciun ban,sau nu vrei sa-i ajuti,si ei asa te considera dusman,daca le dadeai bani,vezi doamne iti erau prieteni.

Ai facut prostii in trecut,dar totodata ai facut si lucruri bune,am mai discutat,am incercat sa-ti dau +1 de cate ori puteam,doar sa-ti ofer un impuls si sa vezi ca unora le pasa de tine. Desii nu te cunosc extrem de bine, insa cred ca te poti schimba. Nu mai baga in seama ce zic astia,lasa reputatia,tu joaca-te si simte-te bine.

@ Daca ai vrea sa te schimbi,iti dau un sfat,incearca sa-le schimbi parerea celor din jur despre tine,apoi treci la fapte si schimba-te pe tine insuti.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.