Jump to content

Dezgustat de politie

N3cro

Recommended Posts

va spun pe scurt ! vi se pare normal ca un om de lev 5 sa plateasca amenzi de 25k ? munca pt un player de lev 5 este foarte prost platita in primul rand, iar pentru un simplu rahat ca m'am oprit cu masina in dreptul unui alt jucator ca sa vorbim, apare un politai si imi da amenda de 25k :| acu cateva zile mi'a fost suspendat permisul pentru ca am circulat pe sens opus si m'am predat...am acceptat toate conditiile...nici nu imi luai bine permisul si apare altu :| va spun direct ...mi se pare bataie de joc pentru ca stai si muncesti ca prostu si politistii care sant disperati sa faca bani, sunt in stare sa te amendeze si ca nu traversezi pe zebra :|

I'am spus clar ca eram cu masina pe loc iar el ma contrazicea ca mergeam cu ea. PUR SI SIMPLU OPRISEM MASINA 5 secunde :| si mi'a suspendat permisul, mi'a dat wanted pentru ca nu am vrut sa platesc amenda de 25k.

Inteleg ca regula e regula, dar care mai e farmecul jocului? nu pot sa adun nici un ban pentru ca are cine sa ma amendeze si sa ma bage in puscarie.....niste fomisti de copilasi care fac pe gaborii

Daca omor pe cineva, daca provoc accidente si tot felul de tampenii ....da ..bun...nu comentez nimic....dar macar sa fi primit acolo un amarat de avertisment pentru ca pentru 25k lucrez si o ora. Cei care sunt milionari, o sa ma contrazica dar pentru cei care sunt mici si nu au nici un sprijin inseamna mult 25k.

Cred ca am ajuns la concluzia ca joc pe server'ul asta doar ca sa platesc amenzi.

Nu spun ca nu imi place serverul dar amenzile sunt prea mari pentru niste salarii atat de mici

1) Daca conduci pe contrasens mi se pare normal sa ti se suspende carnetul de conducere si sa iei amenda

2) Uitate la Wanted&arrest list&ticket list....scrie clar !! Cine nu plateste amenda primeste wanted 3 !!

Bafta !!

In viata reala, te intreaba un politist ce loc de munca ai? sau ce venit?

Amenda este aceeasi pentru toata lumea.

sunt de acord cu tine....dar aici ne distram sau traim viata reala ? sincer, prefer sa stau in puscarie cateva zile ca sa primesc banii aceia la fiecare ora ....pentru ca daca ma plimb prin oras ma trezesc cu amenda ca nu am traversat prin loc permis

Sa fim seriosi acum ... numai comparati serverul cu viata reala ca in Real life nu platesti 100.ooo.ooo $ pentru o masina :) sa fim seriosi ..... Nu te cotrazic N3cro ca asa faceam si eu cand aveam lvl ca tine :)) LAsa ca te faci tu mare :)

Sa fim seriosi acum ... numai comparati serverul cu viata reala ca in Real life nu platesti 100.ooo.ooo $ pentru o masina :) sa fim seriosi ..... Nu te cotrazic N3cro ca asa faceam si eu cand aveam lvl ca tine :)) LAsa ca te faci tu mare :)

nu zau daca o luam logic dolarul e mai mic decat euro...bugati veyron e 1 mil euro so...

N3cro zi-mi cine este cop-ul respectiv.

Ca sa fiu sincer, sunt de acord cu tine.Desi am level 20, sa platesc o amenda de 25k doar ca sa-si ia unu' masina personala dupa o luna de stat in PD nu mi se pare ok.Asta-i deja FOAME.Si, oricum, daca e sa ne gandim logic, salariul unui mafiot de rank 1 este 100k, asta insemnand ca Mafiotul X ramane fara salariu daca Ofiter X vrea Intruder repede.Insa na, nu avem de ales.Desigur, aici nu ma refer la TOTI membrii PD, ci doar la unii...

P.S: Am observat ca politistii ii sanctioneaza mai dur pe cei de level mic, ba chiar exagereaza deoarece ei cred ca acestia nu-i pot reclama.E bine ca mai exista una-doua persoane ca tine care stiu sa foloseasca forumul, in felul asta mai scapam si de politistii corupti.

Ca sa fiu sincer, sunt de acord cu tine.Desi am level 20, sa platesc o amenda de 25k doar ca sa-si ia unu' masina personala dupa o luna de stat in PD nu mi se pare ok.Asta-i deja FOAME.Si, oricum, daca e sa ne gandim logic, salariul unui mafiot de rank 1 este 100k, asta insemnand ca Mafiotul X ramane fara salariu daca Ofiter X vrea Intruder repede.Insa na, nu avem de ales.Desigur, aici nu ma refer la TOTI membrii PD, ci doar la unii...

P.S: Am observat ca politistii ii sanctioneaza mai dur pe cei de level mic, ba chiar exagereaza deoarece ei cred ca acestia nu-i pot reclama.E bine ca mai exista una-doua persoane ca tine care stiu sa foloseasca forumul, in felul asta mai scapam si de politistii corupti.

In opinia ta, definitia celui care isi face treaba, se numeste politist corupt ?

De unde si pana unde ati scos'o voi pe asta cu o luna de PD = Intruder ?

In primul rand, un intruder este 60-70M, deci ar trebui sa muncesti la ferma cam 2-3 saptamani zilnic.

In al 2-lea rand, acei 25k/30k sau cati sunt din urma unei amenzi, se SCOT DE PE SERVER, NU se duc la politistul respectiv.

In alta ordine de idei, inainte sa acuzati pe cineva ca e fomist, mai documentati'va si voi putin.

Ei isi fac doar treaba, ai incalcat regula vei fi sanctionat ca toti ceilalti.

Nu va ganditi ca daca x(care face parte din PD) daca il vede pe y(care are level mare / renume pe server) nu il va sanctiona.

Concluzionand, nu mai faceti supozitii si acuzatii inainte sa intrebati.

@N3cro, cauta'ma in joc si o sa iti dau eu banii.

In opinia ta, definitia celui care isi face treaba, se numeste politist corupt ?

De unde si pana unde ati scos'o voi pe asta cu o luna de PD = Intruder ?

In primul rand, un intruder este 60-70M, deci ar trebui sa muncesti la ferma cam 2-3 saptamani zilnic.

In al 2-lea rand, acei 25k/30k sau cati sunt din urma unei amenzi, se SCOT DE PE SERVER, NU se duc la politistul respectiv.

In alta ordine de idei, inainte sa acuzati pe cineva ca e fomist, mai documentati'va si voi putin.

Ei isi fac doar treaba, ai incalcat regula vei fi sanctionat ca toti ceilalti.

Nu va ganditi ca daca x(care face parte din PD) daca il vede pe y(care are level mare / renume pe server) nu il va sanctiona.

Concluzionand, nu mai faceti supozitii si acuzatii inainte sa intrebati.

@N3cro, cauta'ma in joc si o sa iti dau eu banii.

Nu, n-am zis asta.Politistul care isi face treaba si-a castigat respectul din partea mea, cel care gaseste motive pentru care sa dea wanted si sa-si ia banii, este corupt.

Ok, am exagerat putin cu chestia "O luna in PD=Intruder".

Stiu pretul la Intruder, si poate vrei sa zici 2-3 saptamani 18 ore pe zi, sau ce?

Ok, aici am gresit eu.N-am stiut.

-

Oh, ba da...Am vazut "n" cazuri in care Player X, jucator vechi pe server sau prieten cu politistul care l-a oprit a fost lasat in pace, doar asa.Desigur, prin asta nu vreau sa zic, ca absolut fiecare membru PD este la fel.Sunt unii corecti, pacat ca sunt putini...

Bine deci hai sa definitivam acesta prostie infantila de care da-ti dovada unii . Domnule care acuzi tu politia si spui ca noi ne luam intruder intr-o luna . Hai sa iti spunem ceva legea a aplicabila pentru orice player de pe server fie el newbie , admin sau apartinand oricarei factiuni crede-ma daca esti admin in fata in politai nu ai drepturi asta sa fie clar poti fi tu marele ...giugiumbix mie nu imi pasa ai incalcat legea pe care eu sunt dator sa o protejez , platesti . Deci si cu amenzile , noi la playerii de level mic nu dam amenzi ..ca stim cat de greu e sa faci un ban la level mic , doar le luam carnetele si nu toata suma aia de 25,30 k cat este amenda nu toata revina noua ci doar 10 % , eu cel putin asa am calculat 10 % ne revine noua in buzunarul nostru restul se duc la charity si incetati cu prostiile de genu " HUAA FOAME esti fomist " sunteti voi ..."destepti" nu suntem noi fomisti credeti ca daca incalcati regulile cu buna stiinta si dupa incepeti sa va scuzati ca nu stiati credeti ca veti fi privati de vreo amenda ? Niciodata . Nici un player nu mi-a scapat , cel putin mie , voi v-ati obisnuit sa incalcati regulile de circulatie in speranta ca nu veti primi nimic ei va inselati noi cand ne facem treaba incepeti sa va ofticati (ca romanul) si incepeti sa injurati , ba macar daca injurati, injurati si voi gramatical . Adica voi ce vreti ? ca noi sa stam cu mainile in san si sa le luam carnetele doar cui vreti voi ? va inselati . Si nu conteaza daca opresti masina pentru 5-10-15 secunde important e ca o opresti neregulamentar si se sanctioneaza si cand vad pe unii dintre voi asa ca mieluseii "amice eu nu am facut nimic nu am mers pe contrasens vreau dovada" cum dracu' sa vreti dovada ? cum dai o poza in game ? voi ganditi ? eu cel putin nu iau un carnet pana nu am dovezi solide ca sa stiu sa ma apar de un post . Asa ca terminati cu cretinismele astea si vedeti-va de jocul vostru nu ne mai criticati noua munca pe care voi nu sunteti in stare sa o prestati vreodata . Si nu intra toti fomistii si ratatii in PD . Daca la teste 30 oameni acceptati si doar 2 trecuti , voua vi se pare ca intra toti in PD ? nu doar cei care merita si sunt facuti pentru a fi PD . Imi place a voi va ofticati din orice si ca orice copil tembel incepeti spamul cu " ai post prietene ;) " ei na ..eu ma ...actiunea aia pe care o faci cand presiunea de pe vezica urinara este prea mare si simti nevoia sa te eliberezi ..asta fac eu pe "post-ul" vostru . Invatati sa conduceti regulamentar si lasati magariile de genul , asa o sa scapati de amenzi si veti fi in stare sa evitati contactul cu PD . Atat am avut de spus o seara buna.

Jucătorilor cu nivelul de la 1 până la 4 li se explică cu ce au greșit, dacă continuă amenda este aplicabilă și lor.

Jucătorilor cu nivelul de la 5 până la 9 li se dau amendă ( maximă sau nu ), nu mai ești așa numitul 'newbie'.

Jucătorilor cu nivelul de la 10 în sus li se dau amenda maximă.

Acum, știu cum te simți. Și eu am fost cândva level mic, am primit o amendă de 25.000$ și am rămas în buzunar cu 100$ sau așa ceva. Dar eu spre deosebire de alții, din acel moment, am circulat regulamentar pentru că mi-am învățat lecția. Nu am mai primit nici o amendă de la nimeni.

Treaba pentru tine stă în felul următor:

- înveți să respecți regulile și te asigur că se va mai lega nimeni de tine.

- atunci când e să încalci o regulă de circulație vei rămâne automat fără carnet dar ai posibilitatea să alegi să nu plătești amenda, astfel vei intra la Jail dar vei rămâne cu banii.

- dacă te crezi neîndreptățit, și ești 101% sigur că ai dreptate, poți reclama membrul respectiv la departamentul său.

O fi ăsta doar un joc, dar asta nu înseamnă că poți face ce dorești. Dacă ar fi așa, gândește-te cum ar fi pe străzi ? ... și nu numai. Voi nu știți diferența între un joc normal de pe PC și un joc online care are REGULI. Dacă vrei distracție, e deschis serverul de Fun.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.