Popular Post F4L Deidara Posted January 2, 2013 Popular Post Share Posted January 2, 2013 (edited) Cu permisiunea dumneavoastră, vreau să spun și eu câteva lucruri despre acest gen de muzică. Cu toate că nu multă lume îl agrează, el începe să prindă amploare în toată lumea. Ăsta este genul viitorului, generației următoare. Chiar și melodiile comerciale au un segment de dubstep în compoziția lor. Suntem martorii unei noi ere a muzicii. Cum părinții noștri au ascultat populară, așa și noi vom asculta dubstep în viitorul îndepărtat pentru că cu asta creștem încă de pe-acum. Am observat ce ați postat pe aici: Skrillex, Flux, Skrillex, Cookie, Skrillex, etc. Într-adevăr, este bun în ceea ce face, dar Skrillex nu are elementul cheie al dubstepului. El o arde mai electronic, așa, la fel ca mulți alții. Un dubstep corect sună cam așa: Acesta este printre preferații mei. Este singurul pe care nu l-am ascultat live. Un alt nume cunoscut și l-am văzut și pe la voi prin postări este Cookie Monsta: Mai există un nume, Zeds Dead, pe care nu l-am văzut în acest topic. Acest duo arhicunoscut are un stil unic de dubstep, foarte plăcut la auz: Ei sunt artiști foarte pricepuți în dubstep original, dar să nu-i uităm nici pe ceilalți: 16bit (cu un gen aparte, duttweight), , , , , (printre primii artiști dubstep cunoscuți), Joker, , , , (plus , e genială), , (cu stilul lui propriu, gorestep), (două trupe care împreună fac ravagii), (cu melodii ), , (una din trupele mele preferate), (trupă specializată în dnb, dar au și unele remixuri dubstep), (au și influențe dnb și dubstep, chiar dacă e cu totul și cu totul alt gen), , , (formație hip-hop cu influențe dubstep), , , , , (la fel, genul lor principal este dnb), , , , , , (un dubstep combinat cu reggae), („omulețul minune”, descris de români, cu mixuri atât dubstep, cât și dnb), , Drumsound & Bassline Smith (mai mult dnb, dar sunt cunoscuți și pentru dubstep), , (un dubstep combinat excelent cu dnb; îți pune sângele în mișcare), , , , , (ceva mai electronic), (ca Skrillex), (altă trupă mai hip-hop cu intrumentale dubstep), Kill The Noise, , , (are un stil foarte țopăitor), , , , , , (care deja este comercial), , Monstar, , , , Dirtyphonics, (spre electronic), , (chiar o experiență unică), , , (pot spune că omul ăsta mă chilluiește grav), , (nu are cine știe ce, dar asta e gravă), , , , (muzică de iarbă cu Jagger și sex), , , (aici e doar bass, dar descoperim și urme de dubstep), , (nu mă pot plictisi de asta), , , și nu-mi mai vin alții, dar aceștia sunt în playlistul meu cu muzică dubstep, DAR să nu uităm de , noua trupă formată din membrii trupei . Să nu uităm că suntem români și că avem și noi cu ce ne lăuda în domeniul dubstep. Foarte mulți artiști au ieșit la iveală de când cu „valul electronic” și avem așa: (cel mai bun român din industria dubstep, părerea mea), , , , Grid, (mai mult dnb și mixuri), , JTR, Dr. Dan, Dan Basu, Bibanu, Pseudub, Dazecraft, Mighty Boogie, Sharky, Deft, Sour, Aero și mulți alții. Unii dintre ei nu compun, ci fac mixuri, dar, oricum, respect pentru ei că se implică și duc dubstepul cu o treaptă mai sus. Sper că v-am ajutat în crearea unei idei în ansamblu despre ce înseamna muzica dubstep. Vă mulțumesc pentru atenție și aștept +1 dacă v-a impresionat ce-ați ascultat! Dubstep on! Edited January 2, 2013 by Deidara 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdKode Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 (edited) Skrillex - The Reason: Skrillex - Scary Bolly Dub: Birdy Nam Nam - Goin' In (Skrillex "Goin' Down" Mix): Edited January 5, 2013 by EdKode Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZRaul Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Rusko - Everyday ( Netsky Remix ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Letzgo Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 (edited) @ Deidara : foarte tare postu' , felicitarile mele ca ai avut rabdarea sa-l faci . http://www.youtube.com/watch?v=h5ABOt-DG4E Edited January 7, 2013 by Letzgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 și , și Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Piesă nouă de la Quba: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drew Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 O piesa frumoasa care merita ascultata pentru cei care asculta dubstep de calitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyAir Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 (edited) Uitati aici ceva dubstep hardcore, daca va intereseaza: Edited January 12, 2013 by MyAir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Letzgo Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 daca tot ne-am luat cu quba ... inceputul e super ... parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Top 5 dubstep Songs OF ALL TIME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marik ZMR Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Ce "zice" fetele!? Nu am mai postat de mult timp aici si.. am zis sa incep si eu dinou activitatea in acest topic.. Astazi va servesc putin din Drum Step http://www.youtube.com/watch?v=EWuIR0KbeLQ Si putin din Dubstep! http://www.youtube.com/watch?v=OaeLip4mHMM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Eu zic ca e cel mai genial ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marik ZMR Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 (edited) Mai sus este o lista de a lui Deidara cu playlist-ul lui, acum o sa imi fac si eu playlist-ul meu. O sa incepem incet de la Drumstep la Dubstep Drumstep: - Stan SB - - - - - - - DotEXE - - - Ble3k - Drum and Bass: - MitiS - Bustrexx - - - Futurebound - - 2DB - - - - Dubstep: - - Culture Code Remix - - - - - - - FadeOf Remix - M4SONIC - - - Rouge - ShockOne Edited January 27, 2013 by B2w Marik Link to comment Share on other sites More sharing options...
WasyYy Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Ceva care imi place mie http://www.youtube.com/watch?v=RrXr-dXSDYE&NR=1&feature=endscreen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cretzuu Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Geniala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdKode Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdX Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marik ZMR Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FrVOenOvSYg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdX Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marik ZMR Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Un mic Drum'n'Bass Si un TranceStep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Letzgo Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 primul roman de pe UKF ... nu prea e dubstep dar trebuie mentionat , totusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sCr97 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 La dubstep eu zic ca Mt Eden Dubstep cu melodia Sierra Leone castiga https://www.youtube.com/watch?v=16bRiH5zfOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Dacă doriți vă pot afișa aici evenimente de muzică electronică (dubstep, dnb, etc.) Unul din cele mai importante: UKF part. 2 @ Arenele Romane, București. http://www.facebook.com/events/472653806113971/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts