Jump to content

Suveniruri 3D pentru factiuni RPG

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Sunt foarte reusite, se vede ca te-ai straduit. Felicitari, primesti un +

Cea de la FBI nu prea este pe gustul meu, puteai sa folosesti aceeasi nuanta de albastru pe care ai folosit-o la Police Department.

Incearca sa pui Light-ul deasupra textului si nu in fata sau spatele lui , se vede urat lumina din interiorul textului , exemplu la school instructors sau sa il pui in fata dar sa aiba acel efect de urmarire a textului , ceva in gen ca la photoshop cu Lighting Effect, o sa iti dai tu seama .

Incearca sa mai adaugi efecte pe textul din mijloc daca ai facut copy dupa textul principal ca sa adaugi culoare in interior. Un exemplu frumos de 3d e Caps-ul , o sa il vezi daca nu il stii deja :D

Felicitari , imi plac

Edited by FreedoM9

Incearca sa pui Light-ul deasupra textului si nu in fata sau spatele lui , se vede urat lumina din interiorul textului , exemplu la school instructors sau sa il pui in fata dar sa aiba acel efect de urmarire a textului , ceva in gen ca la photoshop cu Lighting Effect, o sa iti dai tu seama .

Incearca sa mai adaugi efecte pe textul din mijloc daca ai facut copy dupa textul principal ca sa adaugi culoare in interior. Un exemplu frumos de 3d e Caps-ul , o sa il vezi daca nu il stii deja :D

Felicitari , imi plac

Daca pun sursa de lumina deasupra textului se vede TOTAL aiurea, deoarece culoarea C1 nu mai este culoarea originala, se transforma in negru, si mie mi se pare chiar tare lumina in interiorul textului.

Astea sunt niste lucrari simple, o sa ma apuc de un logo ce o sa zguduie comunitatea :D

Edited by G I U L I

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.