Jump to content

La MULTI ani B-Zone !

Aerox

Recommended Posts

La multi ani B-Zone !

Buna ziua jucatori. In acest Topic fiecare player poate sa posteze ceva frumos despre B-Zone, bineinteles, daca nu se inchide Topic-ul.

O sa incep eu sa scriu ceva..

Nu pot spune ca sunt un player ,, vechi ,, pe B-Zone, dar am aproape 2 ani de cand joc.

Inainte sa gasesc acest server ma plictiseam, nu stiam ce sa fac cu computer-ul, prima data cand am intrat nu stiam nimic, nu aveam prieteni, cu timpul am invatat cat de cat sa joc, multi dintre player ma ajutau cu bani, etc.. Nu auzisem niciodata de RPG , nu stiam ce inseamna, jucam doar pe servere fun. Invatand tot mai multe lucruri imi placea tot mai mult sa joc. Am jucat 1 an si ceva ca un nebun, nu ma interesa nici scoala, de abia asteptam sa ajung acasa sa joc, mi-am dat seama ca exagerez si am decis sa ma las. Am reinceput dupa 2-3 luni, si acuma 1 luna m-am lasat iar, dar m-am reapucat.

Pe acest server mi-am facut prieteni, vorbesc cu ei pe skype, mi-am adus prieteni din RL.

Cand am inceput sa frequentez forumul m-a uimit inteligenta user-ilor, credeam ca doar prostii joaca un asemenea game, dar m-am inselat.

Nu stiu ce sa mai zic.. sper sa serverul sa tina cat mai mult timp, sa fim non-stop cu 500 de playeri.

Distractie placuta, LA MULTI ANI B-ZONE.

Multumiri staff-ului :

- Bobo

- Alexander

- Andrei

- Spawn

- Mastertrap21

- Gabb

- xtypE

- Kip

- Kaiac

- Rizi

- [F4L]Balon

- Hooliganu

- Kelton

- [F4L]Oasis9

- Liquid

- JustMed

- Snooper

- ByCorLeoNe

- DaniSteptu

- FireStarter

- Myself Swp

- Omega16

- raNk

- SkiizO.Capone

- syN

- Giuliano

- Ultras Dinamo

- Robotiquis

- Royce

- Stepf Richter

- aLLx

- F4L Bestial

- F4L John

- Funiest

- Dubliss

- emptYmdY

- delux23

- Eusebio

- d3l3t3r

- Michael.

- ZaNu

- TURKUAZ

- Armando_Corttez

- ShinyShadow

- christiaN.

- Smith

- Steph

- Snifel04

- LuKe

- Radu

- octav01

- CipriaN93

- bZDrag0s

- UsIA r3g3n3sis

- F4L Harrison

- stefanw

- Ciccio

- Addyn

- nick15

- edusca00

- Vito.Corleone

- UnknownX

- V1s1on

- cLaU

- F4L Dextter

- ByMageS

- Steve

- F4L Blade

Si multi altii.

Imi cer scuze daca am uitat pe cineva.

1.  
  2. Maine e ziua B-Zone.
  3. Ai uitat ceva din staff,chit ca nu sunt staff in joc sunt pe forum gen: JustMed,ByCorLeoNe,etc.
  4. Cred ca maine se va face un topic global unde putem sarbatori ziua B-Zone si unde putem face urari.
  5. La multi ani B-Zone (pentru maine)!

La multi ani B-zone.

Stiu aceasta comunitate de la inceput,chiar daca am lvl mic in joc,in trecut cand aveau 40 playeri,jucam...chiar foarte mult,imi aduc aminte de acele vremuri...si sper sa imi aduc aminte si cand voi creste mai mare...pentru mine,B-zone inseamna mai mult decat un joc,B-Zone este o a doua familie,aici am mi-am facut prieteni ,chiar si "dusmani",dar i-am iertat si sper ca s ei m-au iertat,oricum...acest loc este foarte lacut pentru mine si nu cred ca numai pentru mine,pentru toti cei care joaca pe acest server fie ca joaca de la inceput,fie ca joaca de cateva minute/ore/zile/saptamani...

Respect :

- Bobo

- Alexander

- Andrei

- Spawn

- Mastertrap21

- Gabb

- xtypE

- Kip

- Kaiac

-[F4L]Oasiss9

- Rizi

- [F4L]Balon

- Hooliganu

- Kelton

Staff-ul B-Zone nu inseamna doar RPG-Team, inseamna Fondator,Administratori,G.M,Moderatori,Designeri,Games-Team,VIP. Asta este staff-ul, cei care intretin forumul.

In legatura cu ziua B-Zone, se vor face activitati in joc in caz ca vreti sa stiti, adica asa stiu eu, in trecut se faceau diferite activitati extrem de amuzante la care lua parte tot serverul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.