Jump to content

Detenţii. Ce credeti?

Zww
 Share

Detenţii. Ce credeti?  

42 members have voted

1. 1. Ce credeti despre impunerea detenţilor in Scoli?

• O idee foarte buna
      10
    • O idee destul de buna
      8
    • O idee proasta
      9
    • O idee foarte proasta
      15

Recommended Posts

Ce credeti despre impunerea detenţilor in Scoli?

On: Eu stau in Londra,aici ne dau detentii si pana in clasa a 11-A la scoala,si eu sincer m-am saturat de ele,daca nu te duci,trimit acasa scrisori cu detentii sambata de dimineata. Cea mai mare la noi este de 2 ore pe care am avut-o si am avut una intr-o sambata pentru o ora. Si m-am invatat minte de atunci,numai fac prostioare.

Dupa ce votati,vreau sa argumentati postul pentru a evita sactiunile,multumesc.

Hm, daca ar fi sa votez pro sau contra.. presupun ca ar fi pro. Sunt aproape sigura ca eu n-as face nimic ca sa fac detentie, deci daca altcineva ar face vreo prostie atunci nu vad de ce m-ar afecta pe mine. Am in general o atitudine cam miserupista fata de cei din jurul meu din pacate (care nu-mi sunt apropiati of course). Trist, stiu. :)) Si in plus.. o ora de stat la scoala nu i-ar omori, poate ar profita de ocazie sa mai faca niste teme (eventual la limba romana, am observat ca ii bate maxim pe multi :)) )

Idem

Warn-up.

Hm, daca ar fi sa votez pro sau contra.. presupun ca ar fi pro. Sunt aproape sigura ca eu n-as face nimic ca sa fac detentie, deci daca altcineva ar face vreo prostie atunci nu vad de ce m-ar afecta pe mine. Am in general o atitudine cam miserupista fata de cei din jurul meu din pacate (care nu-mi sunt apropiati of course). Trist, stiu. :)) Si in plus.. o ora de stat la scoala nu i-ar omori, poate ar profita de ocazie sa mai faca niste teme (eventual la limba romana, am observat ca ii bate maxim pe multi :)) )

Miserupisto >:D<<'>

*Depinde de tara.Per total, ideea este foarte buna, dar caracterul poate varia de la tara la tara.

Intr-o tara ca Romania, nu ar rezolva nimic.Pe langa faptul ca elevii nu ar invatat ceva din asta, profesorii ar fii si indulgenti cu elevii si in loc sa ii tina 2 ore ii tin 30 de minute si tot asa.

Sincer eu cred ca nu au rost acestea..

Aceste pedepse mai mult intarata elevul sa fie si mai agresiv..pana la un momentdat cand face " boom " :)..Acestea nu sunt bune...sau cum a zis si mai sus -> pentru putin timp

n-ar merge,ca deja e chestia cu nota scazuta la purtare si nici asta nu e folositoare ca tot nu se invata minte...parerea mea.

Edited by bLin D

La noi in tara, dupa ce ca suntem cum suntem, si avem invatamant de tot rahatul, numai au mult pana sa bage asa ceva..Daca nu am bagat deja..Nu este o idee buna, e chiar proasta te pedepsesti profesorii cu notele, numai trebuie detentie..

O idee proasta,dupa parerea mea, ii poti pedepsi prin teme suplimentare,scaderea mediei la purtare sau sa i se puna 3 sau 4 in catalog.Cateodata este buna aceasta metoda,ii mai linisteste pe "smecheri".

Insa in Romania nu prea vad sa se aplice aceasta metoda,cel putin la mine la liceu.

Eu zic ca este o idee buna,detentiile nu se dau pentru greselile minore se dau doar pentru greseli exagerate de comportament,poate asa ii mai linistesc pe elevi.

Detentiile la noi in Romania sunt o idee foarte foarte foarte proasta..

Dupa ce ca elevii nu vin la scoala .. daca mai pun si detentii , chiar ca ar fi numai scoli pustii..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.