Jump to content

Best event ORG.!

razvanys
 Share

Recommended Posts

Salut!Dupa cum spune si titlul,voi cauta cel mai bun organizator de evente deagle!

Astfel in fiecare seara,la ora 20.oo.,unul dintre cei ce s-au inscris va organiza un event deagle la GSLS,la care premiul va fi acordat de mine:100k,si v-a primi si el 50k pentru aceea organizare!

Dupa ce toti cei inscrisi au organizat cate un event deagle voi alege pe acela pe care l-am considerat ca a facut cel mai bine aceasta treaba si se va alege cu 1.ooo.ooo.!

Atentie! : NU se poate face decat un event deagle pe zi,si acela la ora 20.oo cu conditia sa fiu prezent!

Cateva reguli :

-Organizatorul nu trebuie sa plateasca NIMIC!Eu voi da premiul,eu voi face totul!

-La fiecare event organizat trebuie sa fiu prezent!

-Organizatorul nu trebuie sa fie neaparat doar o persoana,pot fi mai multi,sau chiar si o mafie intreaga!

-Organizatorul nu are voie sa participe in niciun fel.

-Daca nu isi poate controla jucatorii,si este omorat de mai multe ori de ei,cand voi considera eu voi spune event over!

Cam asta a fost tot.

Acum : Model de inscriere:

Nick in game :

Factiunea din care faci/faceti parte :

Level:

Alte precizari:

Acum normal ar fi sa fac si un model de sponsorizare insa nu am nevoie de acest lucru deoarece consider ca stau foarte bine din punct de vedere financiar!!!

Nick in game : HawKer

Factiunea din care faci/faceti parte : Civil

Level: 3

Alte precizari: Bafta tuturor!Eu voi face eventurile impreuna cu Mr_Qwerty.

Edited by HawKer

Acceptati Toti!!Inca mai se fac inscrieri!

Maine va voi cauta in game,si vom stabili cine va organiza primul event de la ora 2o.oo.

Edited by razvanys

Nick in game : Don.Mike

Factiunea din care faci/faceti parte : Corleone Family

Level: 11+

Alte precizari: O sa organizez foarte bine eventul , sper sa iti placa !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.