razvanys Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Salut!Dupa cum spune si titlul,voi cauta cel mai bun organizator de evente deagle! Astfel in fiecare seara,la ora 20.oo.,unul dintre cei ce s-au inscris va organiza un event deagle la GSLS,la care premiul va fi acordat de mine:100k,si v-a primi si el 50k pentru aceea organizare! Dupa ce toti cei inscrisi au organizat cate un event deagle voi alege pe acela pe care l-am considerat ca a facut cel mai bine aceasta treaba si se va alege cu 1.ooo.ooo.! Atentie! : NU se poate face decat un event deagle pe zi,si acela la ora 20.oo cu conditia sa fiu prezent! Cateva reguli : -Organizatorul nu trebuie sa plateasca NIMIC!Eu voi da premiul,eu voi face totul! -La fiecare event organizat trebuie sa fiu prezent! -Organizatorul nu trebuie sa fie neaparat doar o persoana,pot fi mai multi,sau chiar si o mafie intreaga! -Organizatorul nu are voie sa participe in niciun fel. -Daca nu isi poate controla jucatorii,si este omorat de mai multe ori de ei,cand voi considera eu voi spune event over! Cam asta a fost tot. Acum : Model de inscriere: Nick in game : Factiunea din care faci/faceti parte : Level: Alte precizari: Acum normal ar fi sa fac si un model de sponsorizare insa nu am nevoie de acest lucru deoarece consider ca stau foarte bine din punct de vedere financiar!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Nick in game : Abel Factiunea din care faci/faceti parte : Civil Level: 19 Alte precizari: Sper sa castig!!!!!!!!!Oricum ideea este foarte buna si multumim ca nu ai pus taxe!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nick in game : kTk Factiunea din care faci/faceti parte : The Paterno Family Level: 25 daca dau buylevel daca nu am 16 Alte precizari: AZI NU POT SA FAC AM ANTRENAMENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadyz0rr Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nick in game :Alyn17 Factiunea din care faci/faceti parte :The Stracci Family Level:22 Alte precizari: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QWERTY Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nick in game : Mr_Qwerty Factiunea din care faci/faceti parte : Civil Level: 4 Alte precizari: Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Robot Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 (edited) Nick in game : HawKer Factiunea din care faci/faceti parte : Civil Level: 3 Alte precizari: Bafta tuturor!Eu voi face eventurile impreuna cu Mr_Qwerty. Edited October 6, 2011 by HawKer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanna Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nick in game : Ivanna. Factiunea din care faci/faceti parte : civil Level: 5 Alte precizari: Frumos event , sper ca si organizarea sa fie buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladz Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nick in game : rELoaD.. Factiunea din care faci/faceti parte : Tow Car Company. Level: 16. Alte precizari: Bafta tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daryuS Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nick in game : daryuS Factiunea din care fa ci/faceti parte : Civil Level: 32 Alte precizari: bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanys Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 (edited) Acceptati Toti!!Inca mai se fac inscrieri! Maine va voi cauta in game,si vom stabili cine va organiza primul event de la ora 2o.oo. Edited October 6, 2011 by razvanys Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nick in game : Raul.Vercetty Factiunea din care faci/faceti parte : The Barzini Family Level: 19 Alte precizari: Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micku7zu Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nick in game : Micku7zu Factiunea din care faci/faceti parte : The Barzini Family Level: 21 Alte precizari: Noroc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3maN Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nick in game : Florian16 Factiunea din care faci/faceti parte : Civil Level: 6 Alte precizari: Cred ca pot face un event destul de frumos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Nick in game : Mr.KnnZ Factiunea din care faci/faceti parte : The Barzini Family Level: 23 Alte precizari: Nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 (edited) Nick in game : Tibyy Facțiunea din care faci / faceți parte : News Reporter Level : 29 Alte precizări ? : - Edited October 8, 2011 by Tibyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Nick in game : [bis]Labrador Facțiunea din care faci / faceți parte : Civil. Level : 26. Alte precizări ? : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
4nDrEi95 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Nick in game : Andrei_Hulea Factiunea din care faci/faceti parte : Corleone Family Level: 15+ Alte precizari: Sper sa iti placa organizarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB DonMike Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Nick in game : Don.Mike Factiunea din care faci/faceti parte : Corleone Family Level: 11+ Alte precizari: O sa organizez foarte bine eventul , sper sa iti placa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI RS8 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Nick in game : AUDI_RS8 Factiunea din care faci/faceti parte : The Barzini Family Level: 18 Alte precizari: Va fi un event frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
q u i n t r i x O N Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Nick in game : quintrixON Factiunea din care faci/faceti parte : The Paterno Family™ Level: 16+ Alte precizari: Va fi "cel mai cel!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieI Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Nick in game : Dany2010 Factiunea din care faci/faceti parte : Civil. Level: 22. Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Blue96 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 (edited) Nick in game :Blue_BlooD Factiunea din care faci/faceti parte :The Corleone Family. Level:23 Alte precizari:Voi organiza event'ul impreuna cu Corleone Academy,daca ma accepti.. Edited November 5, 2011 by Blue96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzz Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Nick in game : Fuzz Factiunea din care faci/faceti parte :civil Level:6 Alte precizari:Foarte buna ideea dabia astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts