Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: [F4L]Iulian

Varsta reala:15

Level:21

ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/viewer.php?file=2...15678209025.png

Factiuni anterioare: Medics , TCC , Cuneo , Paterno , F.B.I , Barzini

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1):SS cu stats

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa): Deoarece , aceasta factiune , pot spune , ca ma incantat foarte mult. Chiar imi place meseria de hitman..si as vrea sa fac si eu parte din aceasta frumoasa factiune. In plus , vreau sa cunosc persoane noi (chiar daca , pe cativa , ii cunosc destul de bine :) )

Stii regulile Hitman Agency?: da, ca deobicei cand fac o cerere mai inainte citesc

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Desigur....Nu a existat factiune in care sa fi facut deranj :)

Alte precizari?: ---

Nick: Mr.Tony

Varsta reala: 15

Level: 21

ScreenShot /stats: /stats

Factiuni anterioare: Hitman Agency,Corleone,Barzini,PD,FBI,NG,Cuneo ...

Skill'uri la joburi secundare: Detective Skill 5 : /skill 1

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Doresc in aceasta factiune deoarece vreau sa asasinez playeri,din contractele primite.Nu este prima data cand intru in Hitman Agency , de aceea imi doresc sa intru iara.

Stii regulile Hitman Agency?: Desigur .

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da, voi sta mai mult.

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Desigur.

Alte precizari?: Multumesc Anticipat !

Nick: Just

Varsta reala: 16

Level: 17

ScreenShot /stats: /stats (se vede in joc daca doriti revin cu edit)

Factiuni anterioare: National Guard , Cuneo

Skill'uri la joburi secundare: Detective Skill 5 : /skill 5 , Drugs dealer skill 5

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Doresc in aceasta factiune deoarece vreau sa asasinez playeri,din contractele primite.Nu este prima data cand intru in Hitman Agency , de aceea imi doresc sa intru iara, si sunt foarte bun deagle / m4a1 / ak47 cunosc pe de rost factiunea.

Stii regulile Hitman Agency?: Desigur .

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da, voi sta mai mult.

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Desigur.

Alte precizari?: Multumesc Anticipat ! Si sper sa ma accepti lexutzu.

Nick: ExceSS

Varsta reala: 15 aproape 16

Level: 14

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/78158616207915608762.png

Factiuni anterioare:fbi , hitman , ng , si ,cuneo , fbi

Skill'uri la joburi secundare: detective skill 5 , car dealer skil 3 si drugs dealer skill 5

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: este poate cea mai interesanta factiune + aici in acest loc mam simtit cel mai bine cand am fost

Stii regulile Hitman Agency?: pe de rost

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: si mai mult daca e nevoie

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: cu siguranta

Alte precizari?: multumesc si inca ceva nu joc pentru rank joc de placere multumesc (lexutu sa iti cistesti PMu)

Edited by ExceSS

Sa zicem, cand Hitman Agency va mai recruta, membrii care au sansa sa intre vor fi contactati chiar daca sunt sau nu intr-o factiune.

Nick: Kobra

Varsta reala: 18

Level: 22

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/06178473202731368937.png

Factiuni anterioare: TCC, NG, Tattaglia (x2)

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) Skill 5 detective

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) Pentru ca este o factiune foarte buna si mi-am dorit intotdeauna sa intru in hitman

Stii regulile Hitman Agency?: desigur

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da

Alte precizari?: sper ca imi ve-ti acorda si mie o sansa

Edited by Kobra

* Nick: LeBron

* Varsta reala: 15

* Level: 31

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/84055144300387247383.png

* Factiuni anterioare: The Paterno Family,The Tattaglia Family

* Skill'uri la joburi secundare: http://img.b-zone.ro/images/84055144300387247383.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) : Pentru ca este o factiune serioasa cu membri excelenti,si vreau sa indeplinesc contracte

* Stii regulile Hitman Agency?: Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Normal

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

* Alte precizari?: Shut up and move in the car,NOW,Understand ?

* Nick:[F4L]zEd

* Varsta reala:15

* Level:14(aproape 15)

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/59872502686772101198.png

* Factiuni anterioare:TCC,Stracci Family,si acum sunt in Barzini Famlily

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): http://img.b-zone.ro/images/97319441195842927371.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa): Imi place mult agentia , imi place ce fac membri agentiei , cred ca este o agentie grozava!Faptul ca as putea sa "ucid" pentru bani imi plce :D.

* Stii regulile Hitman Agency?:Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da

* Alte precizari?: sper sa fiu si eu acc ..incerc mult sa ma schimb sa nu mai jignesc,sa nu fac dm,sa ma port cat mai civilizat...Multumesc anticipat lexu..iti multumesc numai daca imi citesti cererea :D

Nick: TazZmAniA

Varsta reala: 15

Level: 24

ScreenShot /stats: Click

Factiuni anterioare: Paterno , Corleone , Cuneo , Stracci , Tattaglia , F.B.I (3x) , Paramedics , NG , Hitman Agency

Skill'uri la joburi secundare: Click

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Dintre toate factiunile in care am fost cel mai mult mi-a placut in Hitman Agency , imi doresc foarte mult sa ma reintorc la prieteni mei , sa indeplinesc contracte si sa le schimb impresia despre mine.

Stii regulile Hitman Agency?: Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Desigur

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

Alte precizari?: Va rog frumos sa imi dati sansa sa va arat ca m-am schimbat .

Nick: [biS]fNNk

Varsta reala: 17

Level: 15

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/40108125353352622807.png

Factiuni anterioare: cuneo,fbi,paterno

Skill'uri la joburi secundare: skill 5 detective

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) : imi place foarte mult..

Stii regulile Hitman Agency?: desigur

Alte precizari?: stiu ca nu voi fi acceptat dar am incercat...

* Nick: NoRbY

* Varsta reala: 17

* Level: 24

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/65587489613100873100.png

* Factiuni anterioare: Pd Ng Barzini Ykz Si .....

* Skill'uri la joburi secundare: detectiv skill 5

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Imi place Hitmen Toti is Vad de treaba lor :) sii sunt la locu lor

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: DAa

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Daa

* Alte precizari?: Nimik sper sa fiu acceptat

Imi pare rau de dublu-post dar am vazut ca sa facut update si acum lvl minim pt hitman agency este lvl 15!am facut si eu lvl 15 si sa pun poza cu status ca sa se vada!

* Nick:[F4L]zEd

* Varsta reala:15

* Level:15

* ScreenShot /stats: Status +skill1

* Factiuni anterioare:TCC,Stracci Family,Barzini Family

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) Status +skill1

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) Imi place mult agentia , imi place ce fac membri agentiei , cred ca este o agentie grozava!Ideea ca as putea sa "ucid" pentru bani imi plce

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

* Alte precizari?:sper sa fiu si eu acc ..incerc mult sa ma schimb sa nu mai jignesc,sa nu fac dm,sa ma port cat mai civilizat...Multumesc anticipat lexu..iti multumesc numai daca imi citesti cererea

Edited by zEd

• Nick: edusca cel cu 2 de 0
  • Varsta reala: 17
  • Level: 30
  • ScreenShot /stats: APASAAAA
  • Factiuni anterioare: Federal Bureau of Investigations & The Corleone family
  • Skill'uri la joburi secundare: la fel
  • De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: buna intrebare :) chiar foarte buna, vreau sa intru deoarece abia astept :)
  • Stii regulile Hitman Agency?: dA
  • Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : dA si aici :)
  • Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: doar la inceput :))
  • Alte precizari?: >:D<<'>
Edited by edusca00

Nick: TheJoker

Varsta reala: 16

Level: 15

ScreenShot /stats: Stats

Factiuni anterioare: Fireman/Paramedic | TCC | NG | FBI

Skill'uri la joburi secundare: Skill 1

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Vreau sa omor in locul altora pentru ca-mi place sa ucid rapid si silentios,imi place sa-mi vanez victimele in asa fel incat sa nu-si dea seama ca cineva,in momentul acela,le vaneaza!

Stii regulile Hitman Agency?: DA

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : DA

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA

Alte precizari?: ---

Nick: Luigi

Varsta reala: 14

Level: 19

ScreenShot /stats: /stats

Factiuni anterioare: STRACCI Family / PATERNO Family / Police Department.

Skill'uri la joburi secundare: Detective 5

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Sincer , nu am fost niciodata in Hitman si as dori sa incerc.

Stii regulile Hitman Agency?: Sigur

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : Da

Alte precizari?: Bafta!

PS : Nu mi-a mers sa uploadez pe img.b-zone.ro.

Nick:Twinks

Varsta reala:16 jumate

Level: minim level 15 : level 17

ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/30537883120570754184.png

Factiuni anterioare:The Paterno Family and The Barzini Family

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): http://www.img.b-zone.ro/images/89422590099365390492.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa - Minim 30 de cuvinte): Pt. ca imi place si este o agentie care isi face mereu treaba

Stii regulile Hitman Agency?: Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : Da

Alte precizari?: Sper sa ne intelegem

Edited by Twinks

* Nick: Arthas

* Varsta reala: 16

* Level: 24

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/13960512657429641348.png

* Factiuni anterioare: NR,Tcc,PD,Fbi,Cuneo

* Skill'uri la joburi secundare: Car dealer :4,detective:5,NR:5

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency: imi place foarte mult cu ce se ocupa,modul in care lucreaza,sunt membrii seriosi in factiune si am prieteni cu care a-s vrea sa fiu alaturi si sa-mi cer scuze de unele chestii .

* Stii regulile Hitman Agency : DA

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : DA

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA

* Alte precizari?: multumesc

Aplicati cam degeaba, deja mi-am facut planul ... Cr1spy + TheJoker si JustMed + syN cand fac level ... las topicul deschis ca dupa uit =)) si nu pot face cerere persoanele mentionate mai sus.

Nick: Cr1spy

Varsta reala: aproape 14

Level:25

ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/52384851040294424203.png

Factiuni anterioare: rroms,stracci,pd,ng,tattaglia,hitman,taxi

Skill'uri la joburi secundare: Detective 5,mechanic 5,drugs dealer 5,fishing 5,etc: http://www.img.b-zone.ro/images/88395489011354407851.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Doresc sa intru deoarece cred ca este o meserie care mi s-ar potrivi si am multi prieteni in hitman agency si doresc sa ma stabilesc intrun loc si sa nu mai plec.Hitman ar fi locul potrivit.

Stii regulile Hitman Agency?: da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 :Da

Alte precizari?:-

* Nick: Parazitu

* Varsta reala: 15

* Level: 18

* ScreenShot /stats: 44336498220162398790_thumb.jpg

* Factiuni anterioare: Taxi, News Reporter, Barzini, Police Departament, Federal Bureau of Investigation

* Skill'uri la joburi secundare: 67674313220176683401_thumb.jpg

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Deoarece vreau sa ma ocup de assasinari . Stiu cum e sa fii enervat si sa nu te razbuni din cauza la wanted , asa ca vreau sa ii ajut pe playerii de pe B-Zone sa fie fericiti . Si imi place foarte mult .

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish 60/60 : Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Categoric

* Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat :):b-emo:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.