Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare LSPD!

Am o nelămurire. Un cetăţean a intrat pe contrasens şi când m-a văzut a întors repede, am început filmarea doar când întorcea. Oare este bună ca dovadă pentru condus neregulamentar?

El a venit de sus s-a alăturat cu frâna şi a întors şi a plecat. Dar am prins doar:

Dar aceasta este o dovadă clară sau nu?

eu zic ca e. totusi mai asteapta o parere.

PS: fa videouri mai lungi.

https://www.facebook.com/photo.php?v=563691153722683&set=vb.100002454115076&type=2&theater <- uite @GF Infernal ti-am gasit adversar:))

Edited by mR CrazY13x

ă cl

Acel jucător cu Infernus doar a ocolit un obstacol :) (pe cel cu Bobcat care ocupa banda). Eu zic că n-ai pentru ce să-i confiști carnetul.

Edited by Liq

Salut, acum am ajuns si eu acasa! Ne vedem in joc!

S.W.A.T., dam niste fail-uri in seara asta?

what u saying about SWAT?

Hello LSPD!

În câteva minute pune 2 video-uri să îmi spuneţi dacă îl urmăream pe âsta şi dacă a condus neregulamentar, adică întrebarea e îi pot lua licenţa cu dovezile următoare?

Edited by s 1 m p L u

Hello LSPD!

În câteva minute pune 2 video-uri să îmi spuneţi dacă îl urmăream pe âsta şi dacă a condus neregulamentar, adică întrebarea e îi pot lua licenţa cu dovezile următoare?

Ardel, a mers pe contra-sens+ daca vrei il arzi si pe ala care a coborat din sunrise ala, a paracat neregulamentar.