Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ma cred superior, dar asta doar in realitate. Sunt foarte arogant.

Cum ziceti voi, sper sa fie adevarat, insa...doua sferturi din membrii B-Zone nu ma 'suporta'. De ce? Nu stiu.

Fie, plec la scoala, bafta.

Dar macar ai cu ce sa te crezi superior in realitate si esti arogant??

Pentru ca nu te poti crede superior asa , dintr-o data , trebuie sa ai si cu ce , inteligenta , vestimentatie...

Eu inca te suport.Nu am nimic cu tine. :)))

Bafta!

Si eu am plecat la scoala.

GoodBye kids.

GoodBye Papi (BlueAngel).

Eu cred ca am... Piticul poate sa o spuna cred :))

Normal ca nu pot fi superior cu nimic in plus, sau chiar in minus. Singurul meu defect major e acela ca nu imi place sa invat ceva pentru scoala xD

Gata, plec. Sper sa fiu ultima oara cand o spun xD

Neatza.

Dar macar ai cu ce sa te crezi superior in realitate si esti arogant??.

Are are are . Da da da. Foca, da da da. Absolut da. Mai absolut ca vodka. Evident ca da, are.

P.S: Hai sa jucam finala Frank Gallina.

Edited by Piticul

Eu ma culc.

Am 1000000 de nervi.

Modemul nu merge si tocmai maine vin cei de la RDS.

Si alti nervi facuti de diverse persoane.

Este inimaginabil cum prostia ii poate domina pe unii.

Sunt vai de mama lor in RL, si nu au niciun rost in viata ,dar vor sa iasa in evidenta prin prisma functiilor pe care le au pe un forum.

Pe aceasta comunitate fiecare vrea sa arate ceea ce nu este.

Cu cata usurinta pot posta unii si sa spuna ca facem spam, daca si ce vorbim noi se poate numi spam,atunci....

Ei vor sa vorbim despre ce ? SAMP,SAMP,SAMP,SAMP ? Acest joc de care ei sunt dependenti si ar lasa o plimbare prin parc in dauna acestui joc?

Dar cum a spus si tovarasul emptY, sunt in RO si de aici poti deduce continuarea.

Oricum nu vreau sa intru in polemici cu orice copil... Frustrat pe de alta parte.

Bafta in continuare.

Va urez o seara cat mai placuta si PLINA de spam , in ciuda celorlalti.

Sper ca postul meu sa nu se considere spam...

Nu esti in masura in care sa vorbesti despre staff in asa fel. Suspended 5 zile + 10 % warn.

Cum ziceti voi, sper sa fie adevarat, insa...doua sferturi din membrii B-Zone nu ma 'suporta'. De ce? Nu stiu.

Adica jumatate...

Nu cred ca procentul e asa mare.

Nu esti in masura in care sa vorbesti despre staff in asa fel. Suspended 5 zile + 10 % warn.

E un alt fel de a spune: "Calmeaza-te".

Eu sunt PRO!

La topicuk "Discutii intre membrii" sa se posteze doar ce este strict din game. Nu este nimic daca se mai posteaza "Neatza" "Buna Seara", nu am nimic in potriva, dar nu vreau sa se mai discute gen " Azi am fost ascultat la germana si am luat 8" / "Astazi profesorul de biologie s-a impiedicat" [ =)) ]

Parerea mea.

Uauu. 8-|

Buna dimineataaaa. Cum mai e viata prin samp? Nu ne-am mai auzit de muuulttttttttt timp. :-<

Asta vrea sa faca aplicatie pentru ban permanent, cred.

Uita-te si tu ce are in mana dreapta. O tigare, ce e tigarea aia? Un bug care nu te lasa sa sari, sa urci intr-o masina, sa mori (cred). Bugul ala se 'activeaza' cand tu il omori, si are ceva lag.