Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ia uitati ce am gasit...

"Charla Nash nu va uita niciodată clipele de groază din la începutul lui februarie 2009 când a fost atacată de cimpanzeu.

Animalul i-a rupt mâinile secţionându-le cu colţii, i-a mâncat ochii din cap şi nasul. Înainte de a fi ucis de poliţie, maimuţa Travis a muşcat o bucată setrioasă din faţa femeii distrugându-i maxilarul şi un pomete."

Nu credeti?Click AICI pentru intreaga stire.

Edited by P h a n t o m

Ia uitati ce am gasit...

"Charla Nash nu va uita niciodată clipele de groază din la începutul lui februarie 2009 când a fost atacată de cimpanzeu.

Animalul i-a rupt mâinile secţionându-le cu colţii, i-a mâncat ochii din cap şi nasul. Înainte de a fi ucis de poliţie, maimuţa Travis a muşcat o bucată setrioasă din faţa femeii distrugându-i maxilarul şi un pomete."

Nu credeti?Click AICI pentru intreaga stire.

O M F G !

Ce naiba ?!

Cum sa faca un cimpanzeu asa ceva, vorba lu ala de comentase, cred ca era un Cimpanzeu-Mutant sau ceva..

Eh,lasa ca printr-o drujba si printr-o grenada a mai trecut Liquid. :))

:))) Ma bag la un film. E mare plictiseala. Imi recomandati ceva?

@Eu tot nu cred asa ceva. Nici macar sa spun o gluma nu pot. Ma inspaimanta...Cimpanzeu......

Edited by Galix

125px-FBISeal.png

fbibannercopyro6.png

Discutii intre membrii Federal Bureau of Investigations

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii FBI.

Nu vreau sa mai vad o mie de saluturi in fiecare zi. Din acest punct de vedere se poate face doar un post cu "Buna dimineata" / "Neata" si unul cu "Noapte buna". Este interzisa postarea de genul: "salut, ce mai faceti?", "cum mai merge?", "salut X-ulescule".

Fiecare post trebuie sa aiba minim 5 cuvinte.

Incercati pe cat posibil sa evitati prescurtarile.

Este interzisa postarea cu un font si / sau culoare ce poate fi cu dificultate citita.

Sunteti obligati sa scrieti corect din punct de vedere gramatical.

Noul regulament al topicului "Discutii intre membrii F.B.I.". Nerespectarea va duce cu siguranta la sanctiuni. In timp vor mai fi adaugate reguli ce tin de postare.

Serios?Te-ai gandit mult inainte sa scrii acest lucru, sau l-ai scris asa, ca ti-a venit tie cheful?

Gandeste-te ca am 18 ani, nu-s clasa a 8-a (comparativ cu altii din aceasta factiune), deci nu cred ca esti in masura sa ma numesti copil, sa fie clar.

Nu stiu ce parere ai tu despre copii de "clasa a 8-a", sunt copii de 14-15 ani care sunt trecuti prin viata si cu mai multe probleme decat altii care au 20 de ani. Nu mai luati totul dupa varsta. Am 15 si deja nu ma mai simt copil asa cum zic toti, imi aduc aminte de ce era la gradinita, in clasele 1-4, nu mai e la fel. Nu judeca o carte dupa coperta, nu judeca o persoana dupa varsta, merge combinata.

O M F G !

Ce naiba ?!

Cum sa faca un cimpanzeu asa ceva, vorba lu ala de comentase, cred ca era un Cimpanzeu-Mutant sau ceva..

Defapt, era un Ciupanez :)).

Robo, sa inteleg ca trebuie sa vorbi doar ceea ce tine de SA-MP

A, sper ca nu deranjeaza daca mai postez si eu pe aici, inca nu v-am parasit

Mie lene sa ies la baschet, ma cam doare spatele..

^ Stepf, la faza cu: "Din punctul meu de vedere mi-ar fi usor sa-i spun "bai boule" unui batran de 80 de ani care nu stie sa citeasca si sa spun "Da, domunul" unuia de 18 ani care are cu ce se mandri." Aici este vorba de respectul pentru persoanele de o varsta mai mare decat a ta. Daca tu acorzi respect doar persoanelor cu o anumita inteligenta,iar celorlalte care sa spunem nu au fost sortite sa aibe o minte "stralucita", este destul de rau. Acea persoana care nu stie sa citeasca poate avea o experienta de viata minunata,poate fii un om bun la suflet si poate fii un om pe care te poti baza. Acum o iei cum vrei tu, insa am vrut sa fac o paranteza la spusele tale.

Sincer? Nu respect pe nimeni...

De ce nu'mi merge serverul?

Noul regulament al topicului "Discutii intre membrii F.B.I.". Nerespectarea va duce cu siguranta la sanctiuni. In timp vor mai fi adaugate reguli ce tin de postare.

In sfarsit.

Robo, sa inteleg ca trebuie sa vorbi doar ceea ce tine de SA-MP

A, sper ca nu deranjeaza daca mai postez si eu pe aici, inca nu v-am parasit

S'a mentionat asta undeva ? Poti sa vorbesti despre orice, dar trebuie sa respecti regulamentu' ala.

Salut , eu sunt noul membru al factiuni . Sper sa ne intelegem bine !

Bine ai venit.

*Am venit de la film.Trebuia sa ma duc la bowling, dar nu am mai avut chef si daca tot era aproape cinema'ul am fost la The GodMother.