Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Mda,trebuie sa platesti ca sa faci server de team speak,deci cade partea cu: sa facem noi server.

Cand mai intra bobo pe cs,o sa vorbesc cu el,ca pe samp nu l'am mai vazut de luni.

Cat despre oasis :-J. Il stiu de cand eram eu barzini,acu' 1 an,tot asa era :-J. Nu toti se schimba :-? Ma rog,poate in mai rau.

Buna seara F.B.I.

M-am intors din oras.

•  
  • Nick: Galix.Capone
  • Rank: 1
  • Level: 40
  • Este propunerea mea numarul: 1
  • Propunerea: As vrea sa fac raportul de activitate mai interesant si totodata sa fie mai iubit de agenti. M-am gandit asa: Pentru fiecare criminal prins sau arestat sa primeasca 300$/SS , iar pentru o persoana prinsa cu droguri sau produse aduse la armoury sa primeasca 500$/SS. Presupun ca ar creste activitatea membrilor si dorinta de a lucra.
  • Alte precizari: Astept un raspuns.

Presupun ca tu vei sponsoriza financiar aceasta actiune, asa-i?Daca da, sunt PRO.

Edited by P h a n t o m

Gasesti pe Internet

Eu nu vreau sa-mi pierd timpul cu asa ceva.

Pentru ce luasi ma ban? Eu am dat /q inainte sa-mi dea warn ca i-am spus cum se scrie corect "innebunesc"

Ha ha.

Super.

A intrat Oasis ca sa faca ordine in departamente.

Ce idee inteleapta.Ma bine,nici ca se putea.

Oasis... sa-mi faca mie ordine in F.B.I.? Daca n-are de gand sa mature in garaj si sa repare vreun Ranger, nu are cu ce ma ajuta. Nu va mai puneti in gura cu el. Daca spune ceva ilogic si pe care voi stiti ca nu trebuie sa-l respectati, nu o faceti.

Incercati sa incetati aceasta discutie despre Oasis, fiecare cum l-a lasat mamica lui.

Cat despre Team Speak, nu va pierdeti sperantele. O sa ma ocup eu maine cam de tot ce trebuie, iar el v-a fi hostat pe pc-u meu o perioada.

Oricum mai am ceva de lucrat... am server-u doar trebuie sa creez un grup de chat si o conexiune, dificil de explicat.

Eu ma pun sa invat spor la ce aveti de facut. noapte buna

Incercati sa incetati aceasta discutie despre Oasis, fiecare cum l-a lasat mamica lui.

Da,dar macar incearca sa faci ceva in viata.

Nu trebuie sa stai si sa accepti : 'asa m-a lasat mama,asta e..,hai sa sufar si sa imi bat joc de toti "prostii" (asa poate crede el) din samp'

Trebuie sa te luminezi.

Sa gandeti tot ceea ce faci si ce zici.

In urma acestora,poti deveni destept sau te poti face de ras.

Si da,sunt de acord sa incheiem subiectul "oasis".

Nu are rost sa imi bat capul cu un copil care nu are niciun potential.

Buna seara all.

Un avertisment in joc pentru nerespectarea regulamentului topicului.

Re all, ce mai faceti??

Un avertisment in joc pentru nerespectarea regulamentului topicului. Mai ai nevoie doar de unul pentru a fi transformat de Zana Maseluta in civil.

Un avertisment in joc pentru nerespectarea regulamentului topicului.

Un avertisment in joc pentru nerespectarea regulamentului topicului. Mai ai nevoie doar de unul pentru a fi transformat de Zana Maseluta in civil.

Zana Robogandecela va trimite la gara LS

Empty,te dor dintii. Ai nevoie de zana maselutza robogandacela :))

Povestea lui easy din ziua de azi:

A inceput ziua bine arestand multe persoane. Seara a avut un conflinct cu oasis din care a rezultat un ban de 3 zile. Dupa o ora jumatate,chiar daca zicea ca o sa frecventeza forumul a luat un suspend de 5 zile.

Ce concluzii puteti trage?