Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Super. Maine examen la mate... Nu prea stiu, dar mai repet eu azi, cred.

Ma mai ia si raceala xD

Si eu stau prost cu Matematica, mai mult ma bazez pe Lb. Romana.

@ Lynch : Multumesc.

Edited by Strikaid

Robo vreau sa vb ceva cu tine intre 4 ochi , da-mi un buzz pe mes ceva.

si eu vreau sa vorbesc cu tine intre 4 ochi, ALex :)

Apropo neatza!!! pauza de masa :)

Ce bine arata.

Si eu vreauuu =P~

Mersi. :))) Daca veniti la mine va pregatesc si voua. :)))

Felia aia de paine e folosita pe post de servetel ? :)) sau cate o felie la fiecare ca drept pedeapsa :) (sunt rau, vely lau :) )

Nu nu nu. Felia e de mancat. Dar deobicei cartofii prajiti nu se mananca cu paine la fel ca si mamaliga, dar eu olteanca de fel si ai mei ardeleni de alt fel mancam cu paine tot. :)))

Nu prea inteleg rostul acelei felii de lamaie acolo, in rest arata apetisant ^_^

Am revenit de afara.

Pai lamaia da un gust aparte cartofilor. E pusa acolo pentru a fi stoarsa pe ei si pentru a lua greata pe care o dau uneori de la ulei. :D Si cum eu mananc lamaile ca pe mere era culmea sa lipseasca macar o felie de lamaie. :))

Mor de foameee anaaaaaa da-mi si miee :)))

Imediat soferule. :))

Neataaaaaa

Nu mai ai bmw 320 sau ce ziceai tu tomb ?

Anna azi ce gatesti?

Vreau sa stiu. :))

Azi nu gatesc nimic... am facut-o lata toata ziua. :))) La 2 am meditatii la engleza cu un copil, si imi era cam frig. M-am intins la soare pe sezlong in timp ce el scria, cu gandul ca ma v-oi incalzi si mama ei de caldura am atipit vreo 20 minute...si cand m-am trezit el cu fratemiu radeau si i-am intrebat de ce, la care face fratemiu "Am aruncat cu corcoduse dupa tine si cand ti-am dat una in cap te-ai trezit"... in fine, eu nici nu mai stiu dar stiu ca am dormit bine. :)))

Buna dimineata F.B.I.

@Anna - Tu ai gatit ce apare in poza aia?

Daaaaaaaa. :D

Ce faceti ? Eu il astept pe Robotiquis sa imi dea invite :D

Cred ca o sa fii sanctionat inainte de a intra in factiune xD

Termina cu posturile astea.

@Somn si mate, combinatia perfecta pentru note mari, cica. Nu pot retine formulele O.o

Salut! Eu zic sa trecem peste partea cu "Welcome BlueR!" bla bla.. parca n-are sens. :))

Unii o zic doar ca asa se zice cand cineva e nou undeva, sau unii o zic pentru ca o zic si restu'. Altii nici nu stiu daca chiar e "Well - Come" sau "Bad - Come". Anyways..

Defapt, trec si peste intrebarea "Ce faceti?" pentru ca n-aveti raspuns la ea. :))

O sa zic:

- Am postat aici ca sa fie primu' meu post.

P.S: O sa verific toate topicurile noi, sa vad cum sta treaba.

Edited by BlueR

Cred ca o sa fii sanctionat inainte de a intra in factiune xD

Termina cu posturile astea.

@Somn si mate, combinatia perfecta pentru note mari, cica. Nu pot retine formulele O.o

Cam aceasi problema am si eu... stiu formulele si pe cand sa le aplic,le uit :|

Edited by Ecs7azy

Salut! Eu zic sa trecem peste partea cu "Welcome BlueR!" bla bla.. parca n-are sens. :))

Unii o zic doar ca asa se zice cand cineva e nou undeva, sau unii o zic pentru ca o zic si restu'. Altii nici nu stiu daca chiar e "Well - Come" sau "Bad - Come". Anyways..

Defapt, trec si peste intrebarea "Ce faceti?" pentru ca n-aveti raspuns la ea. :))

O sa zic:

- Am postat aici ca sa fie primu' meu post.

P.S: O sa verific toate topicurile noi, sa vad cum sta treaba.

E welcome back back, daca nu ma insel :))

So, welcome back :)))))

:)) avem si nevasta dar e la munca :)) cand nu este acasa trebuie sa ma aranjez singur ce sa fac :)) nu ma duc in bermude la directori :))) oricum blugi camasa pantofi zic ca este destul de bine :)))