Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

La 10 dimineata te duci in oras ? :)))))))

N'am fost in viata mea in oras mai devreme de 5-6

Pai m-au sunat sa mergem si na... oricum berea de seara n-o sa lipseasca :)).

Nu la titlu ma refeream, la greselile care le detine post-u. In fine, Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul by Mircea Badea Aka M.B. ( si chiar ne ocupa).

Am plecat, baftus

,,Traim in romania si asta ne ocupa tot timpu''

Deja aud prea des chestia asta in toate lucrurile facute prostesti de compatriotii nostrii. Ma rog,si eu il respect pe mircea badea,da' nu folosesc frate replici de la el,incerc sa fiu original. Aud asta cu ne ocupa tot timpu' zilnic,cateodata se mai nimeresc si niste pitigoi care se uitau cu bunica pe antena 1 si a vazut ,,In gura presei''

Ma rog,stiti sa explicati fraza:,,Traim in romania si asta ne ocupa tot timpu'' ?

Pentru turbinele alea ?

*Buna dimineata.

Da , factura de 120 mil este 60 mil bucata :))) ma duc sa o testez ca asa mi-a zis aia acolo . revin pe la 10-11, mai exact nu cred ca intru in samp azi. si ca sa zic o aroganta ce am facut azi , ma facut in logan 1,6 16v :))) daia mam dus sa le schimb ca nu tragea deloc mai mult de 100 nu se ducea. :))

Edited by TomB

Da , factura de 120 mil este 60 mil bucata :))) ma duc sa o testez ca asa mi-a zis aia acolo . revin pe la 10-11, mai exact nu cred ca intru in samp azi. si ca sa zic o aroganta ce am facut azi , ma facut in logan 1,6 16v :))) daia mam dus sa le schimb ca nu tragea deloc mai mult de 100 nu se ducea. :))

Eu vorbisem cu un prieten, am uitat sa'ti zic si mi'a zis ca turbine SH + montaj era undeva in 2000 de euro...

Noi noute, mult mai mult. ..

*Daca te'a facut un logan - > Schimba masina/stilu' de condus/lasa'te de condus =)))))))

La dus ma facut frate ca o daduse pe ulei :)) si ce faceam stricam masina pana acolo lam lasat sa se duca , si la intoarcere aveam 180 pe la cocosatu pe acolo la baneasa , daca nu mi-a tras masina scria pe bord service si sa aprins becu la ulei :))

Buna ziua F.B.I.

M-am intors si eu din oras.

@emptY - Astazi, am plecat de acasa pe la ora 7-8 dimineata, si doar acum m-am intors..Am avut o zi foarte plina.

Ajungi la event, da ?