Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ia uitati ce am gasit pe internet.

Click

Deci, mai pe scurt, Guvernul American vrea sa interzica clipurile de pe Site-urile de Stream (YouTube, Justin TV, etc.) in care anumite persoane isi filmeaza performanta intr-un joc (Asta, incluzand pana si clipurile facute de anumiti jucatori de pe B-Zone), amenintandu-i pe cei care incalca aceasta lege sa fie bagati la inchisoare timp de 5 ani.

Daca aveti putin timp lider, v-as ruga sa semnati o petitie impotriva acestei legi (Apare in dreapta paginii de la link-ul de mai sus), deoarece aceasta lege nu va afecta doar cetatenii Americii, ci persoane din toata lumea (Si nu cred ca vreti sa va treziti cu Politia la usa doar pentru ca un clip de-al vostru in care ati inregistrat performanta voastra dintr-un joc a primit doar 10 vizualizari.

Link catre un clip de pe YouTube care povesteste totul in mare. (Este in Engleza)

*Ce ziceti, ar fii o stire de Newsletter?

Da... eu zic sa o postezi.

*Neata.

salutare.. e o mare mare prostie treaba cu jocurile si videourile. jocul e cumparat de tine, deci il detii, ai filmat ai pus pe un site privat care iti accepta acel video pentru ca asa e politica lor. si in al treilea rand nu are cum din america sa vina in europa sa te aresteze, probabil acolo s-ar putea aproba asa ceva desii continui sa cred ca e o tampenie, dar totusi ganditi putin peste bariera "woow ce lege" pentru ca nu va exista, tarile au legi care interzic sa vina orice ciocoflender sa iti aresteze cetatenii, daca pentru arestari in cadrul europei iti trebuie mandat european cu o gramada de vize si tot felul de prostii ganditi-va ce ar insemna sa vna americanii..:)>-

Saaaaalutareee. Ce faceti agenti?

Azi ne-am distrat putin cu Corleone..

Mai stau putin la pc si plec afara [cred]. Bye!

@Am facut niste schimbari la font..

A doua oara nu o sa mai fie ziua ta.

Ahaha epic fail =))

Buna dimineata

La Multi Ani mie:X:X:*

La multi ani papusel :*

@Azi am niste treaba, nu pot fi activ.. Stau afk.. Recuperez maine :D

Salut all am revenit iar in FBI. Unii cred ca ma stiu sunt ( Catalin_Diaz ) am fost dar am iesit din cauza unor neintelegeri. Sper sa ne intelegem bine :D

Si din cauza cui ?

Buna dimineata.

Pai cred ca a lor. :))

La multi ani Andrei. >:D<<'> Sa cresti mareeeeeeeeeeeeeeee.

Piticule, peste cateva zile dam de baut da? :)

Btw, am terminat clasa a 10 cu premiul I. :D (9.33)

Salut all am revenit iar in FBI. Unii cred ca ma stiu sunt ( Catalin_Diaz ) am fost dar am iesit din cauza unor neintelegeri. Sper sa ne intelegem bine :D

Welcome back, o sa ne intelegem.