Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ce ziceti de un event in factiune? Sponsorizez. Numa' sa-mi spuneti ce tip de event, nu am idei.

Parasutism fara deschiderea parasutei, pe mai multe grade de dificultate. Daca te intereseaza, vorbim pe mess.

Parasutism fara deschiderea parasutei, pe mai multe grade de dificultate. Daca te intereseaza, vorbim pe mess.

Da, facem asa. Va trebui sa sariti din elicopter in...gauri pline cu apa de pe harta, fara a folosi parasuta. Ramane sa vadem cand. Premiu de 1 milion.

Ies putin, revin mai tarziu.

2 Pagini De ieri pana acuma ce spammeri , Salut nu am apucat sa spun si eu deoarce nu am intrat pe forum :))

Acum mi-am adus aminte de Raport si am intrat si pe forum ! Ce cald este afara.

Buna ziua.Cea mai proasta zi.

Nu m-am culcat deloc, pe la 10:30 m-am bagat in baie, am stat pana pe la 11:30 si dupa am adormit pana la 16:30....si in astea 5 ore m-am trezit din ora in ora.Ba latra cainele, ba suna la usa, ba telefonu'.

Nu mai pot de somn.

Nu m-am culcat deloc, pe la 10:30 m-am bagat in baie, am stat pana pe la 11:30 si dupa am adormit pana la 16:30....si in astea 5 ore m-am trezit din ora in ora.Ba latra cainele, ba suna la usa, ba telefonu'.

Nu mai pot de somn.

Cine te pune sa stai treaz noptile?

Pai...pana pe la 5-6 am stat si m-a luat valul citind diverse lucruri pe net.

Cand am vazut ca s-a luminat si mai era putin pana incepeau stirile de la 7 de pe ProTV .... si nu avea rost sa ma mai culc.

Eu am iesit afara , Ne auzim mai pe seara Bafta aveti grija nu stati mult la soare zilele astea pana duminica , este foarte periculos arata pe protv ca faci cancer de piele ......

O zi buna tuturor !

Pff... de cat timp nu am mai vazut un film la TV.

Ma duc sa ma uit,e un film fain cu Jean-Claude Van Damme.

Edit: Mda... iar am de ales dintre un film cu Schwarzenegger sau unul cu Van Damme.

Schimbare de planuri, ma uit la cel cu Schwarzenegger. ;))

Edited by Ecs7azy

Nu mai pot de somn.

Si la mine a fost o zi obositoare... macar eu am dormit ceva.... de la 2 pana la 7 ;))

Pai.... evident, ceva

Pai...pana pe la 5-6 am stat si m-a luat valul citind diverse lucruri pe net.

Cand am vazut ca s-a luminat si mai era putin pana incepeau stirile de la 7 de pe ProTV .... si nu avea rost sa ma mai culc.

Hmmm... te uiti la stiri?

Se cauta un evaluator. Cei interesati sunt rugati sa-mi trimita PM. Evaluatorul va primi rank 3 sau 4, in functie de rank-ul actual si un salariu de 50k / test.

Pam pam pam..... No tnx ;)

N seara... intrat si eu de la treaba, maine ocupat rau :(....

Ce mai ziceti? ma bag mai incolo la un team fortress 2 ;)