Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

si pe mine ma injurat migu3l si pentru asta nu a primit nimic... nu fac referire la nimic... imi ziceam si eu oful.. de cand sa intamplat tot incerc sa vb ciu kaiac ca nu e posibil asa ceva..dar e ocupat se pare.. oricum asta e.. robo cand te-am intrebat alea pe mess daca le consideri injuraturi, vroiam sa vad si parerea ta !

Lipsesc si eu putin de pe forum si cand revin vad insulte /injurii pentru unii sunt glume pentru altii sunt lucruri serioase.

Cel mai bine ar fi sa nu mai scriem astfel de prostii.

Oooo pisoias.... s-a enervat rambo :))=)) stai linisit ma ca nu te inseala Anna :). Glumeam

Totusi, sa lasam deoparte jignirile :).

si pe mine ma injurat migu3l si pentru asta nu a primit nimic... nu fac referire la nimic... imi ziceam si eu oful.. de cand sa intamplat tot incerc sa vb ciu kaiac ca nu e posibil asa ceva..dar e ocupat se pare.. oricum asta e.. robo cand te-am intrebat alea pe mess daca le consideri injuraturi, vroiam sa vad si parerea ta !

Nu trebuie sa te chinui cu el, atat il duce picioru drept (el cu asta gandeste). stai linistit, de smecheri astia tot o sa dai, pe net e tare si in realitate e frica si cand se uita in oglina :-J.

Nu trebuie sa te chinui cu el, atat il duce picioru drept (el cu asta gandeste). stai linistit, de smecheri astia tot o sa dai, pe net e tare si in realitate e frica si cand se uita in oglina :-J.

Sincer nu ma enerveaza comportamentul lui Migu3l, sunt constient ca atata il duce. Ma enerveaza in schimb ca un admin nu il sanctioneaza, acesta ce va intelege din toata treaba ? "aaaa pot sa injur ca vreau ca nu imi face nimeni nimic, ha ha ha ha".. Aiurea rau...

romanii n-au talent.. aproape totul e fake !

sus alb, jos galben si la mijloc ii f****m o dunga =))=))

Auzi ma, daca-mi da 70% warn ii fac post sa moara Gygy Becaly de nu :)).

Chiar ii fac post:|. In continuare doar aici e locu unde poti spune ce nu gandesti :)

Inainte nu o faceai nemernica si cur*a, chiar si in gluma.

Crezi ca sunt atat de retardat incat sa ma fac pe mine nenorocit ?

Am vorbit la modul general, si aia e un fel de zicala, nu am spus'o eu.

Nemernica ? Cum am mai spus, glumeam.De unde voiai sa stiu ca "nu ne permitem".

Dar asta e, am mai zis, lumea e schimbatoare.

Topic Closed.