Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Controlul la hq mafiilor sa dovedit a nu fi in zadar. Prin urmare stracci cu blade in frunte au wanted..

Ce e mai rau si mai rau ca nu am fost destui. 4 persoane prezente la actiune. De acuma daca nu vom fi mai multi de 10 online doar antrenamente..nu are rost sa ma obosesc atata pentru ce ? sa fiu omorat apoi ignorat ? nu multumesc .

Controlul la hq mafiilor sa dovedit a nu fi in zadar. Prin urmare stracci cu blade in frunte au wanted..

Ce e mai rau si mai rau ca nu am fost destui. 4 persoane prezente la actiune. De acuma daca nu vom fi mai multi de 10 online doar antrenamente..nu are rost sa ma obosesc atata pentru ce ? sa fiu omorat apoi ignorat ? nu multumesc .

O sa-i fac post stai flex, doar ca tu sa intervii daca mai ai poze ;)

De ce numiti voi scoala un Fox River? =))

Buna intrebare.

Mie unu' imi place scoala.

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@Ce s-a intamplat cu Stracci ? Ce'ati facut ... ?

Buna intrebare.

Mie unu' imi place scoala.

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@Ce s-a intamplat cu Stracci ? Ce'ati facut ... ?

Ce sa se intample, mai au de invatat din regulament si sa se comporte

Ne-am dus acolo sa facem controale la HQ si ne omoara de jignesc :-J

Ce mai mafioti,lasa de dorit!

Check plangerea ta.

Nu va primi nimic, pentru ca de jignit ... nu v-au jignit, doar v-au luat peste picior.

Ma oftic ca nu am fost prezent ... se schimbau datele problemei daca eram si eu.

De cand pana cand faceti voi controale fara permisiunea mea? Exista un topic in sectiunea Federal Bureau of Investigations. Se numeste "Mandate de perchezitie". Ati avut asa ceva pentru control, de la mine? Daca nu, toti participantii vor primi Faction Warn. Astfel de actiuni se fac doar cu aprobarea si stiinta mea, impreuna cu mai multi membri, nu doar cu MI-6, nu doar cu Delta Force, NU organizate de comandantii acestor grupari. Cand am spus: "actiuni undercover", referindu-ma la cei din gruparea MI-6, m-am referit la supravegherea unor locuri de interes general, cu undercover: HQurile mafiilor (de la distanta, fara a fi vazut), LSPD, Gara si actiuni de prindere in flagrant a suspectilor care sunt dispusi sa faca afaceri cu droguri, la crack house (am facut odata asa ceva). NU controale la HQurile mafiilor. Astea sunt autorizate doar de mine si daca ati fi fost atenti, ati fi citit in primul post din "Mandate de perchezitie", de ce este nevoie de un asemenea topic.Cei prezenti au incalcat regulamentul.

Check plangerea ta.

Nu va primi nimic, pentru ca de jignit ... nu v-au jignit, doar v-au luat peste picior.

Ma oftic ca nu am fost prezent ... se schimbau datele problemei daca eram si eu.

Scuze dar nu cred ca, atunci cand zice ca am probleme, cand imi zice sa tac si ma omoara se comporta normal. M-au jignit si pe toti cei cu care am fost :-J

De cand pana cand faceti voi controale fara permisiunea mea? Exista un topic in sectiunea Federal Bureau of Investigations. Se numeste "Mandate de perchezitie". Ati avut asa ceva pentru control, de la mine? Daca nu, toti participantii vor primi Faction Warn. Astfel de actiuni se fac doar cu aprobarea si stiinta mea, impreuna cu mai multi membri, nu doar cu MI-6, nu doar cu Delta Force, NU organizate de comandantii acestor grupari. Cand am spus: "actiuni undercover", referindu-ma la cei din gruparea MI-6, m-am referit la supravegherea unor locuri de interes general, cu undercover: HQurile mafiilor (de la distanta, fara a fi vazut), LSPD, Gara si actiuni de prindere in flagrant a suspectilor care sunt dispusi sa faca afaceri cu droguri, la crack house (am facut odata asa ceva). NU controale la HQurile mafiilor. Astea sunt autorizate doar de mine si daca ati fi fost atenti, ati fi citit in primul post din "Mandate de perchezitie", de ce este nevoie de un asemenea topic.Cei prezenti au incalcat regulamentul.

A fost un fel de actiune-antrenament, trebuie sa ne obisnuim si nici nu au mai avut loc de mult controale. Acum tot vina noastra e ca ei n-au cei 7 ani de acasa :-J

A fost un fel de actiune-antrenament, trebuie sa ne obisnuim si nici nu au mai avut loc de mult controale. Acum tot vina noastra e ca ei n-au cei 7 ani de acasa :-J

Da ma, dar nu aveti voie fara sa'l intrebati pe el ...

Ce silitor esti. :)

Noapte buna. Roboooo, check mesinjaru.

Imi doresc mult sa iau carnetu din prima si pentru asta trebuie sa invat.

acum am citit :

Datorita neintelegerilor ce pot aparea, am decis ca in cazul arresturilor, atat Delta Force cat si MI-6 sa poata interveni de la ORICE wanted.

Particularitatile intre cele doua diviziuni sunt: Delta Force se va ocupa cu suspectii foarte periculosi, fara drept de predare, inainte de a se ocupa de ceilalti cu wanted.

MI-6 vor fi cei care se vor ocupa in primul rand cu arresturi si cu actiuni undercover.

Mi se pare excelent asa.Nu vor mai exista nici un fel de discutii.

Controlarea HQ-urilor celor din mafii / Hitman (prin folosirea comenzii /frisk asupra membrilor acestora) se face doar in echipa (minim 4) si doar cu acordul liderului / subliderului. Daca niciunul dintre acestia nu sunt on, operatiunea este abandonata

Asta zice regulamentul, iar Piticul era Online, dadea teste cu Noks sau ceva de genu.